Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukas: dar viena liūdna istorija

Viešpatie, koks skausmas...Užjaučiu Tave ir Tavo šeimą, nors iš tikro nelabai įsivaizduoju, ką tai reiškia. Mano dukrytei 6 mėn. ir aš turbūt neištverčiau.....Neduok Dieve to niekam, ką teko patirti Tau. Esi labai stipri, tikra šaunuolė. Sėmės ir sveikatos jūsų šeimynai verysad.gif
Atsakyti
Stiprybes jums ir uzuojautos, negaliu sulaikyti asaru.....jus labai stipri mama..
Atsakyti
Uzuojauta Jusu seimai!!! Stirybes visiems!!!
Atsakyti
Šį rytą sueina 4 metai nuo netekties.
Nors kartais ir iš niekur prapliūstu ašarom, nors kartais norisi širdį iš krūtinės išplėšti, suprantu, kad vis tik laikas gydo žaizdas. Širdis vis dar kraujuoja, ir vargu ar bus kada nors kitaip..........bet jau lengviau viską prisiminti, lengviau pavartyti nuotraukų albumą........viskas tikrai lengviau, bet ir sunku...................
Atsakyti
Labai labai užjaučiu verysad.gif
Atsakyti
Dieve kaip baisu, ir kodėl tokie mažuliukai turi mirti verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gandriukas: 04 sausio 2008 - 20:42
Apsiverkiau. Baisiausia, kad dukrytė aimanavo, šaukėsi tavęs, o tu negalėjai su ja kartu būti...
Atsakyti
Skaičiau Tavo istoriją ansčiau. Graudu... labai labai.....

Ir dar , ar klystu, ar iš tikro - ši istorija buvo aprašyta "Mažylyje" ar kitam žurnale?
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 01 15, 17:43)
Ir dar , ar klystu, ar iš tikro - ši istorija buvo aprašyta "Mažylyje" ar kitam žurnale?

taip, buvo......... "Mažylyje"
Atsakyti
QUOTE(Jurgitutė @ 2008 01 15, 21:21)
taip, buvo......... "Mažylyje"

Labai uzjauciu tave, zinau ka reiskia tas nepakeliamas skausmas,nes pati siu metu sausio 1d netekau 2men SUNELIO.jis gime su sunkia sirdies yda.nuo sio skausmo, kuri patiria mamos netekusios savo pupuliuku, vaistu nera... verysad.gif
Atsakyti
skaiciau tavo liudnaja istorija ir as " mazylyje' kai laukiausi pirmosios. nors pati esu medike ir is patirties visko bijau ax.gif , bet atsimenu, kad tavo istorija man paliko labai dideli ispudi, as pirmus metus nieko taip nebijojau kaip meningokoko, kas kart pakilus mazosios temperaturai apziuredavau ar neisberta...o va dievulis eme ir pasieme kita mazute ir visai del kitos priezasties verysad.gif

musu angeleliai mus saugo angel.gif , o laikas ir neturi tu zaizdu ugydyti jis nera toks jau visagalis, mamos meile vaikui stipresne uz bet koki laika, bet ar tai blogai...
Atsakyti
kol nepaskaičiau komentarų ir kitų pasakojimų šitame skyrelyje niekada nemaniau, kad yra šiteik daug angeliukų ir labai stipirių mamų............
Atsakyti