Na negali buti nieko baisiau, kai siaip sveika vaika atima is taves per para. Tai labai ziauru...
Jegu Tau, Jurgitute!
Jei galima paklausti, o kokia meningokoko pasireiskimo priezastis?
QUOTE(Gabrielyte @ 2005 12 28, 20:47)
Na negali buti nieko baisiau, kai siaip sveika vaika atima is taves per para. Tai labai ziauru...
Jegu Tau, Jurgitute!
Jegu Tau, Jurgitute!
Priežastis? hmmm
Jei tu tai nori sužinoti, tai sakau. Pasak gydytojų, tai infekcja kuri yra aplink mus. Beveik visi turime imunitetą šitai infekcijai. Deja, mano dukrytė tiems "beveik visiems" nepriklausė- ji neturėjo tam imuniteto. Sakė, kad galėjo apsikrėsti nuo prekės atsineštos iš parduotuvės, galėjo apsikrėsti lauke žaisdama su smėliu....žodžiu bet kur, nes liga plinta oro lašeliniu būdu.
Plačiau apie tai (jei domina) gali skaityti čia ar čia arba čia
Užjaučiu
Nuo meningokokines infekcijos vos nemire mano pusseres beveik 1,6 m berniukas.
Irgi atvažiavo iš sveciu biski karčiuojantis, temperatura kilo ir kilo,vaikas nevalge,pradejo berti.Iškviesta greitoji 2 kartus pasake kad tai vėjarupiai .Po to tevai patys nuveže i santariškes, gydytojai iškart griebe vaika ir nuneše i reanimacija. Ačiu Dievui berniukas pasveiko.
Irgi atvažiavo iš sveciu biski karčiuojantis, temperatura kilo ir kilo,vaikas nevalge,pradejo berti.Iškviesta greitoji 2 kartus pasake kad tai vėjarupiai .Po to tevai patys nuveže i santariškes, gydytojai iškart griebe vaika ir nuneše i reanimacija. Ačiu Dievui berniukas pasveiko.
QUOTE(skorpiosa @ 2005 12 30, 00:09)
Užjaučiu
pradejo berti? mano dukrytes nebere. Cia turbūt kita meningokoko forma
QUOTE(skorpiosa @ 2005 12 30, 00:23)
Tu koku daug formu yra, gydytojas pasake - dar pusvalandis ir butu per velu
na, svarbu, kad viskas baigėsi laimingai
Aciu, Jurgitute, uz paaiskinima
Informacija apie galimas ligas tikrai niekada nepakenks...
Istvermes Tau!
Informacija apie galimas ligas tikrai niekada nepakenks...
Istvermes Tau!
QUOTE(sabrina06 @ 2006 01 01, 17:02)
Nepatinka man tokios istorijos, i kosmaru skilti talpinti reiketu. Baisu
O kam jos patinka?
Labai noreciau jus paguosti, bet niekaip nerandu tinkamu zodziu, kurie nors kiek apmalsintu jusu skausma Stiprybes jums Negalejau sulaikyti asaru skaitydama sias istorijas, labai noriu tiketi ir linkiu, kad laikas padetu apmalsinti si skausma, kad prisiminimai apie angeliukus atgaivintu, nuramintu motiniskas sirdis, suteiktu jegu toliau gyventi