as tai laimejau aukso puoda
su didele skyle
o jei rimtai tai daugiausiai esu laimejusi 10lt berods
Loterijose esu žiauriai žiauriai nelaiminga.Per savo gyvenimą esu laimėjusi teleloto 18 lt,sprendžiau kryžiažodžius-40lt,ir čili picoj laimėjau picą.Viskas.O bandau laimę visur kur tik galima ,bet....
momentinej loterijoj esu laimejus 10 lt
kažkada kažkurioj momentinėj loterijoj buvo pavykę 50 Lt laimėt čia didžiausias ir vienintelis toks laimėjimas. dabar net nebebandau.
QUOTE(rasulkadz @ 2006 05 02, 17:30)
Loterijose esu žiauriai žiauriai nelaiminga.Per savo gyvenimą esu laimėjusi teleloto 18 lt,sprendžiau kryžiažodžius-40lt,ir čili picoj laimėjau picą.Viskas.O bandau laimę visur kur tik galima ,bet....
tai meilėj gal sekas?
aš tai daugiausiai 49 lt teleloto esu laimėjus.. ai nu dr tiesa esu kvietimą gavus į studją, tai ten 100 lt davė ir tokius raudonus teleloto marškinėlius, tai buvai kieta
o šiaip tai kartais 2-4 lt būna...
As is teleloto laimejau pietų servizą Siaip pastebejau, kad man labiau sekasi laimet daiktinius prizus, esu prikaupusi nemazai, o piniginiai visai nesiseka
25 lt.
per visą savo gyvenimą daugiausiai esu išlošusi teleloto - 32Lt
As tai daugiausia islosus buvau is tuzino 100lt. pries kelis metus
5 lt ;]
Mano didziausias laimejimas - antras limonado buteliukas, bet ir to paties neteko atsiimti, nes uzsukusi laimingaji kamsteli ant tuscio butelio, ismeciau ji i siuksliadeze mieste, buvau visai pamirsus apie laimejima