Žaidžiu labai retai, senais laikais tik M-1 loterijose dalyvaudavau - ten įvairiausių modelių jų marškinėlius buvau išlošusi ir kavos aparatą - pastaruoju džiaugiuosi iki šiol O šiaip didžiausia suma - 2Lt
Didžiausias laimėjimas-74lt.Teleloto
As ir gal kelis kartus buvau islosus po 2 lt ir gal karta 5 lt Teleloto, kai atvaziavau i Anglija, nusipirkau pirma bilieta ir laimejau 10 svaru , tai va mano didziausias laimejimas
O aš tai niekad nieko nelaimiu. Anksčiau pirkdavau bilietus, bet nieko nelaimėdavau, dabar nebeperku - ir laimiu tuo, kad nebeišleidžiu pinigų. Nors mano vyras, tai gan laimingas Teleloto laimėjo mašiną, po dviejų savaičių televizorių, bet tai buvo jau labai seniai. Dabar ir jis nieko nebelaimi. O aš vis dar tikėjausi, kad kokį milijončiką parneš
teleloto laimėjau bulviu tarkavimo masina
daugiausia esu laimejusi 2 lt.
16LT per teleloto+labai senai magnitofon VESNA(lotareja uz 50kop)
per paskutinius du savaitgalius is tele loto laimejau 2 lt+ kita savaitgali 15 lt... ot pradejo sektis
as tai daugiausiai: teleloto 5LT, momentinej loterojoj irgi 5LT. ir vsio, daugiau nieko
Daugiausia 2Lt turbūt. Nesiseka, Teleloto niekada gyvenime nebuvau net kampų užbraukus
Man nesiseka loterijose visiškai bet suradau būdą kaip laimėt, pildau visas loterijas draugo, mamos vardu, o jie tai visada laimi, o tada prizus konfiskuoju Tai taip esu laimėjus porą rankšluostukų, keletą knygų, prijuostę, plakatų, kompaktų, kuprinyčių.