Įkraunama...
Įkraunama...

Loterijos :)

QUOTE (*Smilga* @ 2004 09 27, 19:28)
Pirkau dešreles ir laimėjau kompą su stalu thumbup.gif

Vot cia tai geras...
Sekasi gi zmonems thumbup.gif
Atsakyti
Daugu daugiausia esu laimejusi 4 litus, o radusi 6 sad.gif . Nezinau, ar juoktis, ar verkti. Save guodziu ta mintimi, kad laimeti pinigai laimes neatnesa, bet taip noreciau praktiskai tuo isitikinti rolleyes.gif
Atsakyti
Mano didziausias laimetas "prizas"-zalia korta i JAV smile.gif) Dar teleloto esu laimejusi 64Lt.,neskaitant po 4Lt.ar po 2Lt. Kai tik atsirado tas zaidimas,buvo mazai zaidzianciu,tai tuos 64Lt.laimejau uzbraukusi kampus.Dar esu laimejusi didziuli pripuciama vandens atrakciona,pro kuri reikia praciuozti,o ciuoziant ant galvos uzsipila kibiras vandens...

Atsakyti
Kalbant apie losiamus pinigus - tai nemegstu loteriju, manau lengvai igyti pinigai lengvai ir iseina. O jeigu islosciau milijona, tai greitai stogas nuvaziuotu kaip blogai butu laugh.gif
Atsakyti
Mano močiutė prieš metus išlošė kelionę į prancūzija aišku važiavau aš,esu macdonalde laimėjus mobilų telefoną,o teleloto daugiausia 16 lt,ir dar kampų eilučių nemažai
Atsakyti
Siandien pasitikrinau teleloto bilieta. Siaubas, ketvirta karta gyvenime ir vel niekooooooooo!!!!!!!!!! mad.gif Loterijose nesiseka...

Bet uztat karta lauko kavinej esu simta litu radus smile.gif
Atsakyti
Naujųjų metų proga pasidovanaujau sau2 Tele loto bilietukus. Kazkaip jaučiau, kad turiu nors kažkiek išložti. Ir ką gi nuojauta neapgavo. Išlošiau 2 litukus. Nors ir nedaug, bet visgi išlošiau tongue.gif
Atsakyti
kazkada seniai TELELOTO laimejau apie 80lt,bet bilietukas buvo dovanotas,o seip bilietu nebeperku,nes pati niekada nelaimiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dalytee: 03 sausio 2005 - 16:54
QUOTE(Nilka @ 2005 01 03, 16:29)
Naujųjų metų proga pasidovanaujau sau2 Tele loto bilietukus. Kazkaip jaučiau, kad turiu nors kažkiek išložti. Ir ką gi nuojauta neapgavo. Išlošiau 2 litukus. Nors ir nedaug, bet visgi išlošiau tongue.gif

O man rodos, ka ne islosei, o pralosei 2 litukus... smile.gif
Mes irgi ir vakar, ir per kaledini teleloto pralosem po du litukus.. tongue.gif

Daugiausia turbut esu laimejus apie 40 Lt. uz istrizaines.. smile.gif
Nors mano mama, tai yra laimejus ir saldytuva, ir sulciaspaude, ir nesiojama televizoriu.. thumbup.gif
O pazistu viena pana, kuriai aplamai visose loterijose sekasi. Pvz., kiek kokakolos buteliuku bepirktu, kastelis butinai bus laimngas smile.gif Tuos jos laimets prizus sunku net isvardinti: n skeciu, fotiku, tasiu, ranksluosciu, kilimu, kelione dviems i Kanarus ar Havajus (jau nepamenu) ir t.t.. Sekasi gi zmonems rolleyes.gif
Atsakyti

На рождество я выйграла 28 лит, а в новый год 8 лит biggrin.gif
Atsakyti
Nekenčiu loterijų. Tuos keletą kartų, kai sukvailiojusi pirkau bilietuką, nieko nelaimėjau. Tiesa, kažkada vaikystėj iš automobilio parduodamuose loterijos bilietuose esu laimėjusi tiek, kiek kainavo pats bilietas, bet kai po to traukiau antrą, jis buvo nelaimingas. Nerenku kamštelių ar etikečių. Taip pat niekada nepildau kortelių, kurias duoda parduotuvėse, išmetu ir jas, ir čekį. Tiesa, momentinius prizus atsiimu visada, bet tik niekučių teko išlošti. Na, vienąkart Maximoje grąžino iš kasos 10 litų, tai bene didžiausias mano laimėjimas megalol.gif
Atsakyti
hmmm...didziausias laimejimas buteliukas Santa Maria prieskoniu smile.gif) o daugiau nieko, teleloto karts nuo karto maximum 2 lt. laimiu smile.gif ir psio smile.gif nesiseka sioj srity visiskai smile.gif
Atsakyti