QUOTE (*Smilga* @ 2004 09 27, 19:28) |
Pirkau dešreles ir laimėjau kompą su stalu |
Vot cia tai geras...
Sekasi gi zmonems
Daugu daugiausia esu laimejusi 4 litus, o radusi 6 . Nezinau, ar juoktis, ar verkti. Save guodziu ta mintimi, kad laimeti pinigai laimes neatnesa, bet taip noreciau praktiskai tuo isitikinti
Mano didziausias laimetas "prizas"-zalia korta i JAV ) Dar teleloto esu laimejusi 64Lt.,neskaitant po 4Lt.ar po 2Lt. Kai tik atsirado tas zaidimas,buvo mazai zaidzianciu,tai tuos 64Lt.laimejau uzbraukusi kampus.Dar esu laimejusi didziuli pripuciama vandens atrakciona,pro kuri reikia praciuozti,o ciuoziant ant galvos uzsipila kibiras vandens...
Mano močiutė prieš metus išlošė kelionę į prancūzija aišku važiavau aš,esu macdonalde laimėjus mobilų telefoną,o teleloto daugiausia 16 lt,ir dar kampų eilučių nemažai
Naujųjų metų proga pasidovanaujau sau2 Tele loto bilietukus. Kazkaip jaučiau, kad turiu nors kažkiek išložti. Ir ką gi nuojauta neapgavo. Išlošiau 2 litukus. Nors ir nedaug, bet visgi išlošiau
QUOTE(Nilka @ 2005 01 03, 16:29)
Naujųjų metų proga pasidovanaujau sau2 Tele loto bilietukus. Kazkaip jaučiau, kad turiu nors kažkiek išložti. Ir ką gi nuojauta neapgavo. Išlošiau 2 litukus. Nors ir nedaug, bet visgi išlošiau
O man rodos, ka ne islosei, o pralosei 2 litukus...
Mes irgi ir vakar, ir per kaledini teleloto pralosem po du litukus..
Daugiausia turbut esu laimejus apie 40 Lt. uz istrizaines..
Nors mano mama, tai yra laimejus ir saldytuva, ir sulciaspaude, ir nesiojama televizoriu..
O pazistu viena pana, kuriai aplamai visose loterijose sekasi. Pvz., kiek kokakolos buteliuku bepirktu, kastelis butinai bus laimngas Tuos jos laimets prizus sunku net isvardinti: n skeciu, fotiku, tasiu, ranksluosciu, kilimu, kelione dviems i Kanarus ar Havajus (jau nepamenu) ir t.t.. Sekasi gi zmonems
На рождество я выйграла 28 лит, а в новый год 8 лит
Nekenčiu loterijų. Tuos keletą kartų, kai sukvailiojusi pirkau bilietuką, nieko nelaimėjau. Tiesa, kažkada vaikystėj iš automobilio parduodamuose loterijos bilietuose esu laimėjusi tiek, kiek kainavo pats bilietas, bet kai po to traukiau antrą, jis buvo nelaimingas. Nerenku kamštelių ar etikečių. Taip pat niekada nepildau kortelių, kurias duoda parduotuvėse, išmetu ir jas, ir čekį. Tiesa, momentinius prizus atsiimu visada, bet tik niekučių teko išlošti. Na, vienąkart Maximoje grąžino iš kasos 10 litų, tai bene didžiausias mano laimėjimas
hmmm...didziausias laimejimas buteliukas Santa Maria prieskoniu ) o daugiau nieko, teleloto karts nuo karto maximum 2 lt. laimiu ir psio nesiseka sioj srity visiskai