Įkraunama...
Įkraunama...

Loterijos :)

Jei perkam,tai ir tikim,kad laimesim ax.gif
Mano mociute stambu priza laimejo thumbup.gif tai db ir as tikiuos kazko panasaus lotuliukas.gif
Atsakyti
Ryt dar galima bilieta nusipirkti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zimbabve2010 @ 2011 03 04, 18:06)
Ryt dar galima bilieta nusipirkti? biggrin.gif

priklauso nuo to, koki nori nusipirkti smile.gif As Teleloto ypac retai nusiperku, pvz. kada galima laimeti daugiau prizu nei vien Puoda. Ir dabar turiu Kazimieriska bilieta, mazum ka nors laimesiu ryt ax.gif
Papildyta:
ir dar, siaip esu laimejus daugiausia kelis sykius po 25 Lt, kai Kenoloto pirkau uz 50 ct. Tada buvo dziaugsmo pilnos kelnes biggrin.gif Siaip Keno labiau patinka, nes skaicius galima labai ndividualiai issirinkti, o Teleloto-tai ka ismusa-ta ir gauni g.gif
Atsakyti
Kažkada buvo mano ir MB liga. Aš ta liga jau kaip ir persirgau, MB dar ne biggrin.gif Jei nors vieną teleloto nenusiperka, sako neturiu ką veikt sekmadienio vakarais biggrin.gif Yra laimėjęs už įstrižaines daugiausiai. Kitur išlošt neina doh.gif
Atsakyti
matyt dar yra pats azartas, kada skaiciukai ziurint braukomi ir toks apima azartas-gal, GAL jau reikalingas skaicius iskris blink.gif
Atsakyti
Teleloto tai neperku, bet itin dažnai neatsispiriu prie kasos TikTak bilietukams... Turbūt žavi ne tiek laimėjimas (nors 80proc. atvejų laimiu bent po 50ct ar po 1lt, ale kas čia tėra, bet vis tiek smagu bigsmile.gif ), kiek tas azartas, trynimas bilietėlių ir žiūrėjimas, ar yra bent kažkur trys vienodi ženklai hihihi.gif
Atsakyti
pries metus laimejau 12000 Loterijos bilete "alga metams" uz 2lt
ot smagu buvo , bute langus pasikeiciau, imone atidariau( na iforminau veikla) ir save uzteko naujais batais pasilepinti.
Atsakyti
QUOTE(angely3 @ 2011 03 07, 21:15)
pries metus laimejau 12000 Loterijos bilete "alga metams" uz 2lt
ot smagu buvo , bute langus pasikeiciau, imone atidariau( na iforminau veikla) ir save uzteko naujais batais pasilepinti.

Tai tiek ir atidave,ar dar mokescius nuskaite rolleyes.gif
Atsakyti
teleloto tai nesekas niekad schmoll.gif dabar su vaikais užsikabinom už momentinių,TIK TAk ir ttt tai bent atsiėmi tai ką sumokėjai biggrin.gif
Atsakyti
Tik 10 litu daugiausia laimėjus esu Teleloto
Atsakyti
Pradėjau Vikingų loto žaisti, kas savaitę biggrin.gif
Atsakyti
teleloto, 5 litai biggrin.gif
Atsakyti