po 2lt esu laimejus, ir perkam nutrinamus bilietukus tai is ju daugiau laimim, ir po10kelis kart nors bilietas 1lt ar 50cnt.
bet retai tokius zaidimus darom
QUOTE(laurutexxxx @ 2011 01 26, 14:08)
Esu absoliuciau gimus po nelaiminga zvaigzde net bilietu nebeperku.
Patiko man šita žinutė Dabar aiškiai žinau žmogaus, gimusio po laiminga žvaigžde, apibrėžimą: tai žmogus, kuris laimi nepirkdamas bilieto
No offence
Džiaugiatės, giriatės, kad jūs ar artimieji laimėjo po kelis litus, bet paskaičiuokit, kiek iš to laimėjimo gaunasi pelno. Jei stovėdamos prie kasos pasiimate bilietėlį su gražiu numeriuku ir per savaitgalį turite 1 teleloto bilietą, per metus tai būtų daugiau nei 100 lt. O jei bilietėlis ne vienas? Jei nusiperka jūsų vyras ir mama? 300 lt per metus. Dar kiek ir televizorius išeis. O kiek laimite?
Norėčiau kada gauti tikslius duomenis, kiek yra laimingų teleloto bilietų per vieną savaitę. O tie 2 ar 4 litai už kampus ir įstrižaines tėra motyvacija pirkti toliau - dėl to gana dažnai kažkas susigrąžina išleistus pinigus. Bet gal tai vienas kartas iš... kelių dešimčių?
Na, loterijos yra bereikalingos išlaidos. Nuo 10 litų nepraturtėsite, o laimėti kelis šimtus, turbūt, mažesnė tikimybė už 0,1.
Aš čia truputį užsidegus, nes į šitą temą iškart atėjau iš temos apie pinigų taupymą....
QUOTE(RITUTE#1 @ 2011 02 02, 19:50)
kartais pagal nuotaika-kai pasiulo-nusiperku N.metams turejau gal 15 padovanotu tele loto bilietu rezultatas-0
Va va ir mane sugunde Kalediniu laikotarpiu kasininke graziai vartydama akis Laimejau net 2 lt Nusipirkau dar, nieko nelaimejau ir stop - nebeperku. Gana kraut kazkam milijonus
tik teleloto perkame,retai ka laimime,paskutini karta 10lt.laimojom tik bilietu uz daugiau pirkome
Kažkaip visą savaitę niežtiejo karį delną, tai šiandien vistiek nusipirkau bilietuką, mažu ką
Galima sakyti iš teleloto laimėjom šunį.
Mes prieš dešimt metų su vyru buvom jauni ir neseniai susituokę, kai užėjo noras nusipirkti teleloto bilietuką ir laimėjom 2 litus už kampus. Vyras juos atsiėmė ir nešiojosi kišenėj striukės. Kažkas užrodė, kad netoliese vienkiemyje žmonės nori atsikratyti mažaūgiu šuneliu. Tai, kad nenuskandintų mano vyras šunelį išpirko tais laimėtais 2 litais. Šunelis su mumis ir dabar gyvena.
Nuo tada bilietų kaip ir nepirkom.
Paskutines tris savaites kažkodėl taip ir traukia bilietuką nusipirkti. Gal mūsų aukso puodas artėja?
Mes prieš dešimt metų su vyru buvom jauni ir neseniai susituokę, kai užėjo noras nusipirkti teleloto bilietuką ir laimėjom 2 litus už kampus. Vyras juos atsiėmė ir nešiojosi kišenėj striukės. Kažkas užrodė, kad netoliese vienkiemyje žmonės nori atsikratyti mažaūgiu šuneliu. Tai, kad nenuskandintų mano vyras šunelį išpirko tais laimėtais 2 litais. Šunelis su mumis ir dabar gyvena.
Nuo tada bilietų kaip ir nepirkom.
Paskutines tris savaites kažkodėl taip ir traukia bilietuką nusipirkti. Gal mūsų aukso puodas artėja?
Si vakara laimejau teleloto 10 lt bilietu tai turejau 7 Vadinasi laimejau -4 lt
didiziausias mano laimejimas buvo pries daug daug metu kai dar vaikas buvau ir uzbraukiau istrizaines o tada dar prizai kitokie buvo tai ten apie 40-50 litu berods gavau
o va pazystamos tevams sekasi, televizoriu dviraciu belekiek daug jau yra laimeje sako neturi ju kur kisti visiems draugams dalina.. ir didiji priza yra laimeje ir automobili.. paklausiau po kiek bilietu perka.. sake apie 100 kiekviena savaite..
o va pazystamos tevams sekasi, televizoriu dviraciu belekiek daug jau yra laimeje sako neturi ju kur kisti visiems draugams dalina.. ir didiji priza yra laimeje ir automobili.. paklausiau po kiek bilietu perka.. sake apie 100 kiekviena savaite..
mano vienas pazystamas sia vasara laimejo motoroleri. Taip pat zinau zmones, kurie laimejo 20000Lt (bet cia seniai buvo). viena mokyklos mokytoja musu mieste laimejo automobili, bet tai irgi seniai buvo.
pati teleloto laimiu nebent 2Lt. "Taip arba ne" esu laimejusi 15 lt (tada pirma kart nusipirkau toki bilieta ir iskart laimejau)
pati teleloto laimiu nebent 2Lt. "Taip arba ne" esu laimejusi 15 lt (tada pirma kart nusipirkau toki bilieta ir iskart laimejau)