As visada galvojau kad tas Teleloto tik isdurineti zmonems, kad ten viskas surezisuota (nes aisku nieko nelaimedavau). O viena diena man i darba skambina mama (gyvenu kitam mieste) ir pasnibzdom sako "Laimejau masina..."
O as "ka cia nusikalbi?"
Ir vot bajeris. Kaip tik tais metais buvo mano tevuko kazkelinto svestuvu metines, ispuole sekmadienie, tai mama tai progai nupirko Teleloto bilieta. Bilietas liamejo tik 2 Lt. Tai mama nuejo i ta pacia parde ir nupirko nauja bilieta, sekanciam sekmadieniui. O tas ir isrideno auto!
Na, kadangi visi mes seimos buvom ratuoti, tai pardave kaip nauja :-) Tai taip ir patikejau, kad ne viskas ten surezisuota.
Aaa.. pati dar pries kazkurias Kaledas nusipirkau bilieta, kaip visad pries sventes dovanoms babkiu pritruksta, ir bac, 300 Lt :-) Ta pacia diena skambina man brolis (is kito miesto), sako, e, laimejau 300 Lt teleloto
Sakau ko cia giriesi, as irgi laimejau 300
Tai vat. Dabar nebegyvenu LT, taciau karts nuo karto nusiperkam su MB loterijos, faina kartais pasvajoti. O sakoma durnas ne tas kuris losia, durnas kuris nelosia, nes vienaip ar kitaip nieko nelaimes