Mano dede yra laimejes pakvietima i studija ir ten prie linijos stovejo,laiko zenge ir laimejo gal apie ~4000lt o as tai esu laimejus ir 80lt ir 30 ir po 2lt gan daznokai
Yra ir geresnių būtų išleisti pinigus nei loterijos
man loterijose ir ne itin sekasi, max pinginė suma buvo 40 lt laimėta, iš to pačio teleloto..
Na, esu laimėjus pakvietimą į studiją, buvau ten, bet deja per liniją neperžengiau geru laiku, tai iš ten parsivežiau tik raudonus teleloto marškinėlius (kuriais labai džiaugiaus, ir turbūt kokius 5 metus mkloj per kūno kultūrą dėvėjau ) bei ten visiems už atva-žiavimą davė 100 lt.
o daugiau tai kaip ir neteko namiškiai ir dabar žaidžia, bet taip turbūt max 20 lt nebuvo laimėję.
na, tiesa, tėtis senais senais rusų laikais laimėjo volgą, tai gal jis jau savo laimės dalį išnaudojo
o dar kaip sako, jei sekas meilėj, nesiseks loterijoj, tai............
Na, esu laimėjus pakvietimą į studiją, buvau ten, bet deja per liniją neperžengiau geru laiku, tai iš ten parsivežiau tik raudonus teleloto marškinėlius (kuriais labai džiaugiaus, ir turbūt kokius 5 metus mkloj per kūno kultūrą dėvėjau ) bei ten visiems už atva-žiavimą davė 100 lt.
o daugiau tai kaip ir neteko namiškiai ir dabar žaidžia, bet taip turbūt max 20 lt nebuvo laimėję.
na, tiesa, tėtis senais senais rusų laikais laimėjo volgą, tai gal jis jau savo laimės dalį išnaudojo
o dar kaip sako, jei sekas meilėj, nesiseks loterijoj, tai............
Perkam kiekviena savaite teleloto bilietus,didziausias laimejimas 4lt bet vilties neprarandam,kaip sakoma ''VILTIS DURNIU MOTINA,O TEVAS TELELOTO''
Kaip man kazkada sake vienas zmogus - nori garantuotai laimeti 8 Lt? Nepirk bilieto kas savaite, o dek po 2 Lt i taupykle Panasiai ir darau.
O siaip loterijose esu laimejusi parduotuves cekiu, mobiluji telefona, marskinelius ir pan. smulkmenas
O siaip loterijose esu laimejusi parduotuves cekiu, mobiluji telefona, marskinelius ir pan. smulkmenas
Na o man pasiseke pirma ir turbut jau paskutini karta gyvenime Vakar tele loto studijoje laimejau ne mazai pinigu, kuriuos deja reiks dalint per puse, nes bilietas buvo mano uosvio
MB loterijoi bet ne teleloto laimejo 50 tukstanciu litu buvo pries pora metu senuku loterija tokia reikejokazka pirkt ir uzpildyt lapeli tai ir laimejo o teleloto perkam laaabai daznai bet laimim tik po kelis lt
Kazkada pirkau, laimedavau po poros lituku.... bet dabar nebeperku va pazistama vyrui padovanojo gimtadienio proga 45 teleloto bilietus pusantru metu atgal, ir ne vieno lito nelaimejo is tu 45
o ir siaip pastebejau, kad didesnius prizus laimi zmones is mazu miesteliu, is kaimu
o ir siaip pastebejau, kad didesnius prizus laimi zmones is mazu miesteliu, is kaimu
QUOTE(®Olandas @ 2011 01 12, 18:31)
Dar zinau draugeli , kurio mociute gyvenanti Palangoj laimejo kelialapi i Palanga
Mano vienos draugės močiutė laimėjo milijoną, bet čia prieš keletą metų, tad pinigus atidavė savo dukrai, jie susitvarkė namą, sutvarkė ir močiutės namą Bet jie iš Kauno. Bet pasisek tu man.. Nors jie ten nesiskelbė labai, kadangi nenorėjo tokio viešumo, kad kaimynai spoksotų Bet, kai išgirdau, tai buvo šokas, oho, pagalvojau, sekas žmonėms
Aš nesu nieko laimėjus MB nusiperka kartais po bilietuką, laimi po kelis litus
Kursiokė mano yra laimėjusi pledą tokį šiltą iš teleloto Senais teleloto laikais močiutė mano dukart dalyvavo laidoj, pamenu kartą laimėjo laikrodį, o antrąkart nieko berods Dar seneliai yra laimėję telefoną, bet čia taip pat seniai O pastaruoju metu niekas nieko nelaimi
Aš esu laimėjus ne teleloto, o šiaip loterijose nedideles sumas, dar parduotuvių žaidimuose laimiu dažnokai kokį daiktą,o teleloto daugiau 9lt.nelaimėjau