aš tai esu kelis kart laimėjus, paskutinis laimėjimas buvo Vilniaus Margarino sumuštinių dežutė... šiaip visai smagu, bet teleloto visokiuose tai nebent kampus vieną kartą iš milijono laimiu...
Na kai kam ir sekasi Aš tai iš teleloto esu kelis litus laimėjus ir mano tėtis yra laimėjęs kavos servizą ir nieko daugiau
Ai dar senelė buvo gavus pakvietimą į studiją, tai laimėjo keturis tūkstančius
Ai dar senelė buvo gavus pakvietimą į studiją, tai laimėjo keturis tūkstančius
Sveiki
Man seniau kai dalyvaudavau loterijose, tai ir sekdavos O laimėjus esu:
TELELOTO 64 lt
iš žurnalo PANELĖ: akių pieštuką, maudymos kostiumėlį (bikinį), mineralinio vandens su tos firmos kepurėle, bei logotipu, žurnalo PANELĖ firminius marškinėlius.
Kažkokioje (neprisimenu) VIKTORINOJE per TV elektrinį virdulį
iš KRYŽIAŽODŽIŲ: apie 40 lt
Man seniau kai dalyvaudavau loterijose, tai ir sekdavos O laimėjus esu:
TELELOTO 64 lt
iš žurnalo PANELĖ: akių pieštuką, maudymos kostiumėlį (bikinį), mineralinio vandens su tos firmos kepurėle, bei logotipu, žurnalo PANELĖ firminius marškinėlius.
Kažkokioje (neprisimenu) VIKTORINOJE per TV elektrinį virdulį
iš KRYŽIAŽODŽIŲ: apie 40 lt
seniau pirkdavau teleloto.. tai pora litu esu laimejus.. bet kad daugiau isleisdavau nei laimedavau.. va dabar pradejau intensyviai visur dalyvaut.. ir vis kazka pasiseka islost nors smulkmenos bet kolkas dziugina.. manau tereikia visur dayvaut ir kazkur pasiseks
man ir nelabai sekasi loterijose
nors esu viena karta kazkada labai seniai laimejusi pakabuti ant kaklo is PANELES..bet nei karto nebuvau uzsidejusi.. kazkoks
o su teleloto, tai cia atskira kalba... ten is vis niekad nelaimiu.. dabar pradejau pirkt po 1-2 bilietus per savaite..nes reikia man milijono.. sakau, gal kada ir pasiseks.. o per menesi isleist apie 10-15 lt galiu.. taip noretusi, kad tie isleisti pinigai atsipirktu kazkada
nors esu viena karta kazkada labai seniai laimejusi pakabuti ant kaklo is PANELES..bet nei karto nebuvau uzsidejusi.. kazkoks
o su teleloto, tai cia atskira kalba... ten is vis niekad nelaimiu.. dabar pradejau pirkt po 1-2 bilietus per savaite..nes reikia man milijono.. sakau, gal kada ir pasiseks.. o per menesi isleist apie 10-15 lt galiu.. taip noretusi, kad tie isleisti pinigai atsipirktu kazkada
vis dar tikiuosi islosti milijona
ash tai vis bandziau užsiregistruoti internetu INGMAN ledų žaidime,
prisipirkus ledų, ir vis pranešimai buvo:
"Sistemoje yra klaida", taip ir baigėsi žaidimas be registracijos
O teleloto tai perskaičiau, kad jei laimėjimas daugiau nei 50 lt,
tada reik pasiimti Kaune, panevez., Klaiped., o Vilniuj tipo nera skyriaus
Užtat dabar šiandien sužinojau, kad laimėjau Topshop parduotuvėj kelioninį krepšį,
važiuosiu pasiimti
prisipirkus ledų, ir vis pranešimai buvo:
"Sistemoje yra klaida", taip ir baigėsi žaidimas be registracijos
O teleloto tai perskaičiau, kad jei laimėjimas daugiau nei 50 lt,
tada reik pasiimti Kaune, panevez., Klaiped., o Vilniuj tipo nera skyriaus
Užtat dabar šiandien sužinojau, kad laimėjau Topshop parduotuvėj kelioninį krepšį,
važiuosiu pasiimti
Aš laimėjau Loreal kosmetikos rinkinį ir Nescafe puodelį . Norėčiau ir milijoną laimėt iš Teleloto, bet kad bilietų niekad neperku.
Teleloto turiu beveik kiekviena sekmadieni, bet taip nieko nesu ir laimejusi, tik kelis litus labai labai seniai..