Lietuvoj kiek zisdavau esu laimejus tele loto bet visi smulkus piniginiai prizai,viena kart esu laimejus naujametine kelione i Austrija ,neperseniausiai laimejau 100euru kazkur skaiciau,kad loterijose laimingos yra moterys gime po zuvies zenklu,o vyrai po vandenio nezinau kiek teisybes...
esu 2 litus laimėjusi Teleloto ir tai bilietas buvo ne mano o mamos matyt man labiau meilėj turi sektis o ne loterijose
Daugiausiai esu laimejusi TELE LOTO 12 litu
QUOTE(Doviliukasss @ 2008 01 30, 13:48)
Lietuvoj kiek zisdavau esu laimejus tele loto bet visi smulkus piniginiai prizai,viena kart esu laimejus naujametine kelione i Austrija ,neperseniausiai laimejau 100euru kazkur skaiciau,kad loterijose laimingos yra moterys gime po zuvies zenklu,o vyrai po vandenio nezinau kiek teisybes...
Sveikos,lošėjos Kad laimingiausios lošėjos žuvys,tai didžiausia nesąmonė ,esu žuvis ir šiandien laimėjau 5 lt. iš 11 bilietų ,sausį nė lito neišlošiau,o ir šeip jokios didesnės sumos nesu laimėjus,tik dar kai buvo tokia sekmadie loto,esu kompą laimėjus,prieš 7metus,bet jau baigia atitarnaut vargšelis
Teleloto laimejau 3lt.. daugiau nebeperku bilietu tai manau kad kas savaite islosiu po 2lt nepikdama
esu laimejusi kvietima i kluba, kelis kartus po kelis litus, o didziausias prizas- skaitmenins fotikas karunos ar tai krafto organizuotoj loterijoj
15 litų teleloto Seniai... Jie iš manęs daaaaaaaaug daugiau gavo...
Aš mėgėja padalyvauti loterijose
Esu laimėjus smulkius dalykėlius : kuprinę, kvietimus į kiną, 100lt ledinukų žaidime, telefoną, neseniai laimėjau bilietus i koncertą.
Ir teleloto keletą litukų.
Vis pasvajoju apie didenį piniginį laimėjimą
Esu laimėjus smulkius dalykėlius : kuprinę, kvietimus į kiną, 100lt ledinukų žaidime, telefoną, neseniai laimėjau bilietus i koncertą.
Ir teleloto keletą litukų.
Vis pasvajoju apie didenį piniginį laimėjimą
vaje,na ir laimejimai pas jus o as NIEKO NIEKADA