Man tai kazkaip nesiseka loterijose nieko nesu laimejus gal todel, kad vyra auksini turiu
jau senokai jokiose loterijose nedalyvavau daugiausiai 18 lt yra buvę xD užbraukius teleloto kampus
Netikiu loterijomis Visada sakiau, kad nepirkdamas bilieto ( pvz Telelolo) , jau laimi 2 litus Nors mano tetis skalbimo masina laimejo, ir siaip visokiu smulkiu piniginiu sumeliu...
QUOTE(Kristukui @ 2007 11 23, 11:41)
Netikiu loterijomis Visada sakiau, kad nepirkdamas bilieto ( pvz Telelolo) , jau laimi 2 litus Nors mano tetis skalbimo masina laimejo, ir siaip visokiu smulkiu piniginiu sumeliu...
labas visoms:)
o as vakar laimejau 2 kvietimus Dienos pietums kinieciu restorane "Pekinas" tiesiog atsakiau i pateikta dienos klausima per Kauno radijo stoti "TAU"
didžiausias prizas, kokį esu laimėjusi-didelis šaldytuvas su dyyyyydele braške. "Pepsi" loterija buvo. tik gaila, kad jau senokai tokių stambių prizų nelaimiu. o smulkių tai visų ir neprisiminsiu - vienu metu labai intensyviai visur dalyvaudavau
et tos loterijos... dar kazkada tevai buvo nusipirke Kaledu proga 100 teleloto bilietu... laimejo 81 lt... ir tai buvo didziusias laimetas prizas
esu laimejus po kleis litus uz kampus per Teleloto, o stambiausias laimejimas buvo dulkiu siurblys per SekmadienioLoto
Mano didžiausia loterijoje laimėta suma buvo 2 litai ir tai buvo senai senai, kai vaikas buvau, ir tuos 2 litus vėliau pamečiau
Neperku aš tų bilietukų, o jei kas padovanoja visada tušti jie būna
Neperku aš tų bilietukų, o jei kas padovanoja visada tušti jie būna
Didziausias laimejimas 12 litu teleloto
smulkus mano laimėjimai,be to labai jau seniai jose dalyvavau,o laimėjimai tokie:
"labas" rankšluostis
"pik-nik" sieninis laikrodis
vienkartinis fotoaparatas
buvo dar kazkoks kosmetikos kuponas
ivairios alaus taurės ir bokalai kuriuos jau dabar pradėjau kolecionuot
bilietas i kirkorovo kocerta
bilietai i kino tetra
kompaktiniai diskai
ai daugiau neatsimenu
sako kam sekasi loterijoje tam nesiseka meilėje
"labas" rankšluostis
"pik-nik" sieninis laikrodis