Esu laimejusi Apie 3O litu teleloto,per kazkuriuos naujus metus,ir skaitmenini fotoaparata..(bet cia ne teleloto)
Esu kadaise laimejusi Nokia 3310 zurnale. Taip pat laimejau nemazai kosmetikos, sketi is Paneles zurnalo. O Tele Loto man nesiseka, daugiausiai esu laimejusi, berods, 12 LT.
MB renka alaus kamštkus ...turim nemažą bokalų kolekciją ... labiausiai ji pasipildo vasarą
Esu laimėjus sumuštinių keptuvę, 2 CD, alaus taurę, marškinėlius.
Teleloto neperku nert bilietų ir taip 2 lt "laimiu"
Teleloto neperku nert bilietų ir taip 2 lt "laimiu"
As tai niekur nelaimiu , teleloto - 2lt daugiausiai, tai dabar jau ir neperku tu bilietu
Turiu tik skieti Actimel
Turiu tik skieti Actimel
As kazkada Teleloto puodu rinkini laimejau
Oi as jau seniai nebeperku tu popieriuku. as jau losiu intike - www.eloterija.lt .
Aisku is pradziu buvo baisu registruotis, visgi per banka, galvojau nusriaubs mano atlyginima. bet jau puse metu kaip nesriaubia
Siaip fain, man labai patinka tik svarbu laimejus laiku sustoti, kad azartas kojos nepakistu ir neprasilostum
Aisku is pradziu buvo baisu registruotis, visgi per banka, galvojau nusriaubs mano atlyginima. bet jau puse metu kaip nesriaubia
Siaip fain, man labai patinka tik svarbu laimejus laiku sustoti, kad azartas kojos nepakistu ir neprasilostum
Esu laimėjusi vaizdajuostę, teleloto didžiausias laimėjimas buvo 40 Lt. Šiaip tai nesiseka loterijoje , bet sekasi kitur
šiaip nežaidžiu, bet kažkada labai seniai esu laimėjusi 5 rublius. O kiek laimės man vaikui buvo
Atsimenat tokį televizinį žaidimą "Maximanija"? Čia buvo didžiausias laimėjimas - kompas, telikas, 500 lt. ir kruva enciklopedijų..
Su "Kazino " bilietukais neblogais sekas, esu laimėjus ir 100, ir 50 lt. O po 10, 5 ir 2,5 daug kartų.
Kai "saulutej" (tada dat T-market) vykdavo toks žaidimas, kai ant kitos čekio pusės užrašai savo duomenis ir gali laimėt tą pačią sumą, už kiek pirkaisi - kokius 3 kartus mane yra išstarukę.
Kai susimąsčiau, visai neblogai man sekas
Tik va, teleloto - ne mano loterija
Su "Kazino " bilietukais neblogais sekas, esu laimėjus ir 100, ir 50 lt. O po 10, 5 ir 2,5 daug kartų.
Kai "saulutej" (tada dat T-market) vykdavo toks žaidimas, kai ant kitos čekio pusės užrašai savo duomenis ir gali laimėt tą pačią sumą, už kiek pirkaisi - kokius 3 kartus mane yra išstarukę.
Kai susimąsčiau, visai neblogai man sekas
Tik va, teleloto - ne mano loterija