QUOTE(xskix @ 2008 04 16, 23:21)
Jau galiu ir apie saulėgrąžų eko aliejų papasakot

Kepiau blynus, ant paprasto saulėgrąžų al. jaučiasi gan bjaurus specifiškas kvapas, kuris kepant dar labiau paaštrėja. Šis man bekvapis net kepant, skonis švelnus. Taip pat pliusas, kad dėl jo kainos naudojamas taupiai

tai blynai gavosi sveikai sausi

O šiaip tai geras dalykas, man patiko.
Jei dar keptuvę normalią turėčiau...
O Halės turguj yra ekol. produktų skyrius? Nusprendžiau prie normalių kiaušinių pereit
O kur tu tą saulėgražų pirkai?
Halės turguj iš esmės mėsos skyrius, bet būna dar svogūnų, miltų ar sėlenų, žodžiu dar šio bei to. Nepamenu, ar yra kiaušinių. Išvis Lietuvoj dar nesu mačiusi ekologiškų kiaušinių. Gal kas matėt? Perku arba Ekologiškuose produktuose tipo laisvai vaikštančių vištų. Paskutinis kartas - maximoj ant kraiko laikomų vištų (vistik ne narvuose

) - ir tų džiaugiuosi, kad radau, nes visų etiketes perskaityt teko
QUOTE(daivaja @ 2008 04 17, 07:44)
Tik rapsu ir kukuruzu dazniausiai buna genetiskai modifikuoti, nors jei ekologiski, tai neturetu.... O graikisku riesutu alieju Lezeur berods firmos naujoju salotoms--man be galo skanu, tik jis ne ekologiskas, Clear sprigai berods turi ir eko, bet kaina
O kur jūs tokio matėt?
Aš Maximoj mačiau tik alyvuogių ekologišką dviejų skirtingų gamintojų. Bet kitokių nemačiau

salotoms naudoju sėmenų aliejų iš Ekologiškų produktų.