QUOTE(Viola fiola @ 2008 07 24, 19:44)
Tiesa, kas siandien Tymo turgely buvo? Apsipirkau gerai. Gaila, prie suriu ilga eile susidare, reikejo anksteliau susidomet.
Nusipirkau baziliku...koks aromatas!!! pasaka!
Nusipirkau baziliku...koks aromatas!!! pasaka!
Aš buvau su vyru ir su savo jau byrančiu pilvuku, kuriame pilietis jau 4 kg pasiekė, bet nelipa laukt. Atstovėjau ir aš tą baisią eilę (nu tikrai ne mažiau 30 min.) ir man prieš nosį paskutinį sūrį su čili paėmė Vos neapsiverkiau iš apmaudo ir nugaros skausmo. Tai pasitenkinau su kmynais ir sukirtom vakare su vyru prie vyno... O šalia pas gretimą moterį pirkau karvės pieno sūrį baltą, tai ryte valgiau, superinis. Ir dar užtepą ožkų pieno pirkom, gaila be žolelių, bet skanu ant baltos duonos. Visokių daržovių ir uogų tai be saiko prisipirkom, taip pat skalbimo ir plovimo priemonių bei muilų (apsidžiaugiau, kad nereiks važiuot į Stepono g., nes parkavimas man ten košmarą primena).
Dar nugirdau pokalbį, kaip viena moteris ūkininkų klausė, ar galėtų su jais sudaryti sutartį ir daržoves kavinei tiekti
Aš irgi kažką panašaus girdėjau ir kaip supratau ta kavinė tai buvo Blusynė. Bet man ši įstaiga nepatinka, nes yra snobų pasisedėjimo vieta ir vaikai ten nepageidaujami, tad neičiau ten ir nemokamai valgyt
Papildyta:
QUOTE(Saulužė @ 2008 07 25, 19:39)
Oho o tai jūs šalia gyvenat to upelio o anksčiau neteršė?
Ne, mes ten dažnai nuvažiuojam prie vieno apleisto malūno pasėdėt, į piliakalnius pažiūrėt. Jie jau teršė prieš 6 metus ir toliau teršia, nes daugiau jokių ten fabrikų ir gamyklų per 50 km nėra, o ir vietiniai pasakoja...