As tai kai pirma karta sikart tai neturiu su kuo lygint.
Darzoviu pirkausi pas tuos, kurie ir Jeruzalej prekiauja, tai jie sertifikata ant prekystalio pasideje. As net nezvilgtelejau
Pirkau pas kitus avieciu. Grazios uogos, kirminuku nematyt, net kiek nuvyle ar tikrai eko nezinau, nesidomejau. Tiesiog norejau uogu
Dar maciau muila ranku darbo parduoda. Buvo ir pazistamu prekiu is parduotuviu (ekologiskas aliejus, darzoviu sultiniai ir pan.).
Prie suriu isvis neprasibraut tai apie tuos isvis jokiu ziniu
Na, prisipazinkit, kas pirko ka ir kas ten geresnio?
Aš buvau. Nupirkau rankų darbo muilą, bet dar nebandžiau. Sūrius pardavinėja tie, kur ir tatulos mugėj visada būna, tai tikriausiai ekologiški, nors man skonis svarbiau. O kur daržoves pirkau, tai turėjo sertifikatą pasidėję. Dar nugirdau pokalbį, kaip viena moteris ūkininkų klausė, ar galėtų su jais sudaryti sutartį ir daržoves kavinei tiekti Tik pardavėja nebuvo optimistiškai nusiteikus, sakė pastoviai kavinės teiraujasi, jau pradeda tartis, o išgirdus daržovių kainą tyliai nusiplauna... Ir sakė, kad jai pačiai nėra didelio noro su kavine tartis, nes daržovės sezoninės, o jai vistiek visas išperka. Tai tikriausiai ekologiško maisto kavinėse dar teks palaukti
QUOTE(Žirklutės @ 2008 07 24, 20:12)
OT, Žirklutės, tavo labai graži liniuotė paraše
QUOTE(Vaizele @ 2008 07 24, 21:43)
QUOTE(Žirklutės @ 2008 07 24, 20:12)
OT, Žirklutės, tavo labai graži liniuotė paraše
Ačiū Ten dar filmukas smagus
Filmukas tai tikrai smagus
QUOTE(Viola fiola @ 2008 07 24, 19:44)
Na stai, dabar ir vienintelis parduotuvinis, ekologiskas, be priedu(?), pienisku produktu saltinis sukele itarima. Viskas! Perkuosi karve, igrusiu ja i balkona ir melsiu rytais!
Jo, pirksiu ir aš, tik pasimelžt teks dažniau
Bet blyn, įsijungiu dabar SM ir pačioj pradžioj Dobilo reklama, spaudžiu video ir pasigirsta rėkiantys žodžiai : be jokių sintetinių priedų ir tt... ai, bet ne esmė, svarbiausia, kad pienas ekologiškas
QUOTE(Viola fiola @ 2008 07 25, 05:50)
Filmukas tai tikrai smagus
Ir aš pažiūrėjau .
QUOTE(Saulužė @ 2008 07 25, 12:01)
Bet blyn, įsijungiu dabar SM ir pačioj pradžioj Dobilo reklama, spaudžiu video ir pasigirsta rėkiantys žodžiai : be jokių sintetinių priedų ir tt... ai, bet ne esmė, svarbiausia, kad pienas ekologiškas
O man labiau patinka Bios jogurtai, skanesni. Gal priedų ir daugiau nei Dobile, na bet irgi EkoAgros palaiminimą turi .
QUOTE(Saulužė @ 2008 07 25, 12:01)
Jo, pirksiu ir aš, tik pasimelžt teks dažniau
Pamelzt teks dazniau, tas tiesa. Mano vaikas mane melzdavo irgi ne karta per diena
Man tai idomu kaip ta piena ekologiska gauna? Nes kai surenka piena, tai viska i bendra katila. Gal cia tiesiai i perdirbimo imone veza is eko ukiu?
QUOTE(Vaizele @ 2008 07 22, 15:29)
O čia jau į kitą temą. Biovela kai paskelbė apie ekologišką mėsą, tai žadėjo, kad bus ir ekologiškų dešrelių, ir dešros. Kas nors esat matę? Nes aš tai vis pažiūriu, visokių kitokių žaliose pakuotėse dešrų prisižiūriu, bet ekologiškų niekad nesu mačius
O aš visai ne į temą - mes boikotuojam namie Biovelą, nes jinai yra beviltiškai užteršusi ir toliau teršia Dūkštelės upelį, graudu žiūrėt. Toks gražus upelis, bet jame vien tik mėlynos srutos iš Biovelos teka dabar...
QUOTE(Junda @ 2008 07 25, 19:34)
O aš visai ne į temą - mes boikotuojam namie Biovelą, nes jinai yra beviltiškai užteršusi ir toliau teršia Dūkštelės upelį, graudu žiūrėt. Toks gražus upelis, bet jame vien tik mėlynos srutos iš Biovelos teka dabar...
Oho o tai jūs šalia gyvenat to upelio o anksčiau neteršė?