QUOTE(dilditele @ 2008 07 23, 22:34)
O kaip HIPP produkcija? Zinau tiek, kad daug reklamos, kad eko. Bet ar tikrai?
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 07 24, 08:04)
O jokio eko ženkliuko ant jų nematau
Ne ant visų HIPP gaminių yra eko ženklas, bet ant kai kurių yra. Aš jais pasitikiu nuo tada, kai
balta parašė, kad OKOtest žurnale jų maistelis gavo gerus įvertinimus.
QUOTE(smiltpeliuke @ 2008 07 24, 10:36)
Tokia situacija priverčia suabejoti ir EkoAgros ženkliuko patikimumu, jei jie nesugeba užtikrinti, kad visa sudėtis būtų nurodyta
. Kokia garantija kad sukontroliuoja kiekvieną Biovelos mėsos gabaliuką
? Pradžioj puoliau tą mėsą pirkti, dabar nebeperku
... Kartais pagalvoju, kad tokioj šalelėj kaip mūsų, kur beveik visi giminės esam, ar nėra paprasčiau tokioms stambioms įmonėms kaip Žemaitijos Pienas ir Biovela tiesiog nusipirkti tą EkoAgros sertifikatą, o paskui atsigriebti dvigubus pinigus užkeliant tų produktų kainas... Kai EkoAgros yra vienintelė serifikuojanti įmonė, tai nežinia kiek ji pati patikima, kas ją kontroliuoja
?
Na, aš iki šiol neturėjau progo suabejoti Ekoagros ženklo patikimumu. Nes juk būtent dėl to, kad šalis maža ir visi viską vieni apie kitus žino, labai greitai ir paplinta gandai, kad galima nesunkiai įsigyt. Juk visi žinom, kokios stavkės pas kokį gydytoją, nesunku susižinot, nors niekas garsiai nekalba
O kiek teko girdėti iš pažįstamų pradedančių ekologinius ūkius, kad labai sunku sertifikuotis
Be to, aš mačiau savo akimis Ekoagros sertifikatą, kuris išduotas tam ūkiui, iš kurio perka Biovela
QUOTE(maza saulyte @ 2008 07 24, 13:30)
o kaip jus Vilniuje, antakalnyje Ekologisku produktu parduotuve? ar viskas patinka?
ten pieno produktai skanus, duona taip pat..kur dar vilniuje panasiu parduotuviu yra
Man pieno produktai patinka, o duonos kepiniai
Verčiau renkuosi Viči duonos gaminius
Kitos tokios parduotuvės, kurioj būtų ir šviežių daržovių aš VLN nežinau...