Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiški maisto produktai

Tarp kitko Holos sake nuo rudens tures nuolaidos korteles. Bet minejo ir kad daug prekiu brangs.
Atsakyti
QUOTE(sema @ 2008 07 15, 15:27)
Tarp kitko Holos sake nuo rudens tures nuolaidos korteles. Bet minejo ir kad daug prekiu brangs.

o nesake, kaip jas bus galima gauti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 07 15, 17:00)
o nesake, kaip jas bus galima gauti? 4u.gif

Minejo, kad perkant uz 200lt. duos nuolaidu kortele.Gal iki rudens dar ka nors sumastys.Dar minejo, kad laukia naujos prekiu siuntos.
Apsipirkau savaitgali uz 400lt. bet nuolaidos nedave, sake , kad ir taip naturatai nuolaida.Lauksim rudens 4u.gif .
Atsakyti
Vakar vaiksciojau po maxima ratais, labai norejau silkutes nusipirkti, skaiciau, skaiciau sudetis ir visai nieko gero... Net paprasta silke su skonio stiprikliais ir visokiais E. Ka jus renkates? Jei pirkciau silke sveriama is parduotuves, turbut vistiek jau "pagerinta" butu?
blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ssaule @ 2008 07 16, 11:46)
Vakar vaiksciojau po maxima ratais, labai norejau silkutes nusipirkti, skaiciau, skaiciau sudetis ir visai nieko gero... Net paprasta silke su skonio stiprikliais ir visokiais E. Ka jus renkates? Jei pirkciau silke sveriama is parduotuves, turbut vistiek jau "pagerinta" butu? 
blink.gif

Mes tai pat ieskojom silkutes, bet nuleidom rankas nieko nerade. Visos silkiu rusys ''pagerintos'' , net ir sveriamos. Ant backu, kur buna sudetos sveriamos silkes yra sudetis visos jos su konservantais.
Tiesiog isbraukem sita produkta is valgomu saraso.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sema: 16 liepos 2008 - 10:20
QUOTE(sema @ 2008 07 16, 11:20)
Mes tai pat ieskojom silkutes, bet nuleidom rankas nieko nerade. Visos silkiu rusys  ''pagerintos'' , net ir sveriamos. Ant backu, kur buna sudetos sveriamos silkes yra sudetis visos jos su konservantais.
Tiesiog isbraukem sita produkta is valgomu saraso.

siaubas, as dar paieskosiu verysad.gif verysad.gif
labai megstu silke.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ssaule @ 2008 07 16, 09:46)
blink.gif

Man atradimai silkės tema lygiai tokie patys deja verysad.gif o kur dar tai, kad net sveriama silkė laikoma plastikiniame įpakavime, kas man su ekologija nesiderina schmoll.gif

Labai gaila, kad tokia situacija, man irgi karts nuo karto norisi silkės, deja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2008 07 16, 11:31)
Man atradimai silkės tema lygiai tokie patys deja  verysad.gif o kur dar tai, kad net sveriama silkė laikoma plastikiniame įpakavime, kas man su ekologija nesiderina  schmoll.gif

Labai gaila, kad tokia situacija, man irgi karts nuo karto norisi silkės, deja  unsure.gif

Bet ar įmanoma pas mus maitintis absoliučiai išvengiant visų konservantų ir priedų? Juk jie dabar dedami į visus maisto produktus, o jei maitintis vien tuo, ką parduoda ekologiškos krautuvėlės, gana skurdus valgiaraštis būtų, o ir pinigę storoką reikia turėti. va dabar valgau"Baltosios varnelės" ledą - ir jis su priedais. Tai ką dabar daryt, visai atsisakyti ledų, kuriuos be proto mėgstu unsure.gif ? Ekologiškų negamina, o jei pačiai užsiimti visa ko gamyba - varškės, jogurto, ledų ir t.t. tai reikėtų nieko kitko ir neveikti, nei dirbti, nei vaikus auginti... Tai kaip jūs sukatės, kuo maitinatės unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2008 07 16, 13:08)
Bet ar įmanoma pas mus maitintis absoliučiai išvengiant visų konservantų ir priedų? Juk jie dabar dedami į visus maisto produktus, o jei maitintis vien tuo, ką parduoda ekologiškos krautuvėlės, gana skurdus valgiaraštis būtų, o ir pinigę storoką reikia turėti. va dabar valgau"Baltosios varnelės" ledą - ir jis su priedais. Tai ką dabar daryt, visai atsisakyti ledų, kuriuos be proto mėgstu  unsure.gif ? Ekologiškų negamina, o jei pačiai užsiimti visa ko gamyba - varškės, jogurto, ledų ir t.t. tai reikėtų nieko kitko ir neveikti, nei dirbti, nei vaikus auginti... Tai kaip jūs sukatės, kuo maitinatės  unsure.gif ?

Ledus tai tikrai galima pasigaminti, viskas užtruks gal 15min, o galima pasidaryti tokį kiekį, kad mėnesiui į priekį užtektų (jei tik šaldytuve vietos bus) Kažkur čia buvau receptą parašius, jei nori, galiu atkapstyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2008 07 16, 12:08)
Bet ar įmanoma pas mus maitintis absoliučiai išvengiant visų konservantų ir priedų? Juk jie dabar dedami į visus maisto produktus, o jei maitintis vien tuo, ką parduoda ekologiškos krautuvėlės, gana skurdus valgiaraštis būtų, o ir pinigę storoką reikia turėti. va dabar valgau"Baltosios varnelės" ledą - ir jis su priedais. Tai ką dabar daryt, visai atsisakyti ledų, kuriuos be proto mėgstu  unsure.gif ? Ekologiškų negamina, o jei pačiai užsiimti visa ko gamyba - varškės, jogurto, ledų ir t.t. tai reikėtų nieko kitko ir neveikti, nei dirbti, nei vaikus auginti... Tai kaip jūs sukatės, kuo maitinatės  unsure.gif ?

Na, aš tai tikrai stengiuosi šeimai pirkti ekologišką maistą kiek tai įmanoma aišku. Tokių produktų, kurie mano akimis žiūrint išvis siaubas, pvz. traškučiai, kečupas, gėrimukai ir pan. ir kurių nėra ekologiškų stengiuosi išvis atsisakyt schmoll.gif o tokių, kurie iš esmės kaip ir sveikesni, bet kurių nėra pirkti ekologiškų kolkas pas mus, tai vistiek perku, pvz. varškė, kefyras, pasukos, vištiena...

Bet kad pasiūla ekologiškų didėja, tai jaučiasi, ir nėra tas valgiaraštis toks jau skurdus. Kažką ką paperku naujo vis stengiuosi pafotkinti ir sudėti į savo blogą kategorijoj "ekologiškas maistas". Tik va tai užima laiko, tai realiai prifotkinus esu 10 kartų daugiau nei kad įdėjus. Jei įdomu, galiu daugiau įdėt ko yra pirkti Lietuvos parduotuvėse. Tikrai neskurdus meniu išeina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaizele: 16 liepos 2008 - 12:23
QUOTE(Vaizele @ 2008 07 16, 13:21)
Bet kad pasiūla ekologiškų didėja, tai jaučiasi, ir nėra tas valgiaraštis toks jau skurdus. Kažką ką paperku naujo vis stengiuosi pafotkinti ir sudėti į savo blogą kategorijoj "ekologiškas maistas". Tik va tai užima laiko, tai realiai prifotkinus esu 10 kartų daugiau nei kad įdėjus. Jei įdomu, galiu daugiau įdėt ko yra pirkti Lietuvos parduotuvėse. Tikrai neskurdus meniu išeina  smile.gif

man tikrai idomu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 07 16, 12:24)
man tikrai idomu 4u.gif

Na va, jei tau įdomu, bus ir man stimulas jas krauti mirksiukas.gif gali blogo dešinėje įvesti savo e-mailą ir tada gausi visas naujienas, ką aš ten sukrausiu, nereiks prisiminti tikrinti ir nieko nepraleisi smile.gif aš emailų tai nematau, tik matau, kiek žmonių užsisakę naujienas
Papildyta:
QUOTE(Žirklutės @ 2008 07 16, 12:20)
Ledus tai tikrai galima pasigaminti, viskas užtruks gal 15min, o galima pasidaryti tokį kiekį, kad mėnesiui į priekį užtektų (jei tik šaldytuve vietos bus) Kažkur čia buvau receptą parašius, jei nori, galiu atkapstyt  4u.gif

Kažkada skaičiau ledų receptą, kad reik ten juos gal 7 kartus permalti blink.gif tai buvo atšokus fantazija net bandyt schmoll.gif
Atsakyti