QUOTE(ziezulablond @ 2008 04 14, 17:50)
Aha, prie aliejų buvo NU dėl cukraus kaip faina pas jus, pas mumi tokio nėra Reiks atidžiau pažiūrėti, gal nematau
Naudoju tokį pat aliejų, irgi kaupiuosi prie ekologiško, kainos išsigandau, pratinuosi daba. Vis nueinu pasižiūriu, kol šitas baigsis ir priprasiu
P.s. O apie duonkepę aš irgi svajoju
Naudoju tokį pat aliejų, irgi kaupiuosi prie ekologiško, kainos išsigandau, pratinuosi daba. Vis nueinu pasižiūriu, kol šitas baigsis ir priprasiu
P.s. O apie duonkepę aš irgi svajoju
o kokia kaina ekologiško aliejaus?
aš kai pradėjau ekologiškumais domėtis, tai pas mane piniginėj infliacija ne 11% kaip visoj Lietuvoj, o 300%
QUOTE(Junda @ 2008 04 14, 21:33)
Nu kad žinok, šitą krautuvėlę ir Vilniuje visi, kas bent kiek maistu domisi, žino. Mes, kai traukiam pasitūsint į Nidą, tai visada būtinai užsukam ir prisiperkam pusei metų atsargų Mano visi draugai visų vykstančių į Klaipėdą prašo nupirkt ten šio bei to
Papildyta:
Jo yra ir RIMI, bet dar nebandžiau. Perku graikišką alyvuogių aliejų iš Marks&Spencers, nes jis dieviško skonio, toks saldus truputį. Jis irgi su FairTrade.
Papildyta:
Jo yra ir RIMI, bet dar nebandžiau. Perku graikišką alyvuogių aliejų iš Marks&Spencers, nes jis dieviško skonio, toks saldus truputį. Jis irgi su FairTrade.
kaip tik MB greit varys į KLP, greit sakot, kokį sąrašą jam įbrukt
o tas aliejus is M&S ekologiškas?
M&S'e yra dieviškiausi šiam pasauly avižiniai sausainiai su spanguolėm ekologiški ir klevų sirupas
nu bet toj pardoj perkantis irgi infliacija šluoja kišenes taip, kad nespėji apsidairyti ir tuščios