Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiški maisto produktai

QUOTE(aige @ 2008 06 24, 19:37)
Ir aš nusipirkau tokį-1,79 lt. 4u.gif

Ir kaip jum skonis jo g.gif ar patinka
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2008 06 25, 11:42)
Ir kaip jum skonis jo g.gif ar patinka

Neesu batonų gurmanė, bet šeimai tiko . O jums nepatiko? Duona ekologiška-va čia jau aš žinovė smile.gif -liuksusinė.
Atsakyti
QUOTE(Mariposa @ 2008 06 24, 19:02)
Mergaites norejau pasiteirauti del to jogurto naminio? Ar jis turi gautis saldus, nes maniskis tai gavosi toks porugstis, ta prasme net kaip grietine tiktu naudoti. Skanus labai bet sakau gal perlaikiau as ji kambaryje ar ko nors per daug ar per mazai pripyliau  g.gif  (dariau pagal recepta skaniai.lt)

Kaip jis gausis saldus, jei be priedu gamintas mirksiukas.gif Isidek naturaliu vaisiu-braskiu kokiu, banano. As isidedavau braskiu namines uogienes wub.gif
Arba kai gamini jogurta, isidek cukru i piena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2008 06 25, 10:24)
Kaip jis gausis saldus, jei be priedu gamintas mirksiukas.gif Isidek naturaliu vaisiu-braskiu kokiu, banano. As isidedavau braskiu namines uogienes wub.gif

Cia as tundra, galvojau kad jis kazkaip isrugsta ir saldus pasidaro, galvojau gal nuo pieno, nes pienas tai vaje man koks saldus pasildytas lotuliukas.gif

Tai as taip ir valgiau thumbup.gif Dar sugalvojau prie braskiu sokolado gabaleliu prisitarkuot. Jega thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2008 06 25, 11:24)

Yra bakterijų kultūra, su kuria saldokas gaunasi, va šįvakar pagaliau gal pagaminsiu. Bakterijas laikau šaldymo kameroje, pieną šildau ir po to prie 43 laipsnių dedu bakterijas. pabandysiu, parašysiu kaip gavosi.
Apie kultūrą ir kur gauti:

Raideles2007 08 25, 21:46
Mamos, šiais laikais galima nusipirkti jogurto bakterijų ir iš jų gamintis namuose natūralų jogurtą. Bakterijų pakiukas kainuoja 18 lt., sako jo turėtų užtekti 30-40 l jogurto pagaminti.
Šiandien užraugiau per pietus, ir jau vakarienei štai valgėm. Gavosi tirštas ir švelnaus skonio. Mums krišnaitai rekomendavo bakterijas su numeriu YC-180, sako iš jų gaunasi skaniausias jogurtas. O pirkti reikia Vilniuje, Vytenio gatvėje 50, firma vadinasi Baltvita http://www.meniu.lt/...id=1081&id=4971

Parašysiu, kaip pasisekė.
Atsakyti
www1.apini.lt/includes/getfile.php?id=313 cia aplinkosaugos tyrimai . Kaip tik rasoma apie ivairius raugus ir "nitratini" piena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sema: 29 birželio 2008 - 10:42
Naujiena apie ekologišką mėsą:

nuo birželio 30 dienos www.ekologiskiproduktai.lt startuoja prekyba ekologiška šviežia mėsa. Esmė: pirkėjas užsako mėsą internete, surenkamas užsakymų skaičius vienam galvijui, tada užsakymas išsiunčiamas į ekologišką skerdyklą. Kitą dieną parduotuvės mašina šaldytuvas paima sufasuotą mėsą ir iškart pristato pirkėjams į namus.

Prekyba pradedama nuo jautienos, bet ateityje planuojama užsakinėti kiaulieną, avieną, triušieną, vištieną.

Bet pažiūrėjau jų tinklapį ir neradau, kokia būtų tokio malonumo kaina sad.gif
Atsakyti
Nusipirkau Biovelos ekologiškos jautienos, ant pakuotės radau užrašą, kad sufasuota naudojant apsaugines dujas. Gal kas išmanot kas tai per dujos? Ar jos nekenksmingos?
Atsakyti
QUOTE(sema @ 2008 06 29, 11:41)
www1.apini.lt/includes/getfile.php?id=313  cia aplinkosaugos tyrimai . Kaip tik rasoma apie ivairius raugus ir "nitratini" piena.

Man tai neatidaro g.gif

QUOTE(katutis @ 2008 06 29, 13:15)
Bet pažiūrėjau jų tinklapį ir neradau, kokia būtų tokio malonumo kaina sad.gif

Nelabai tikiu, kad galėsiu įpirkt unsure.gif

QUOTE(Sedula @ 2008 06 29, 13:23)
Nusipirkau Biovelos ekologiškos jautienos, ant pakuotės radau užrašą, kad sufasuota naudojant apsaugines dujas. Gal kas išmanot kas tai per dujos? Ar jos nekenksmingos?

Apie tas dujas tai ir man būt įdomu jei kas žino bigsmile.gif daug kur tenka matyt šitą užrašėlį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedula @ 2008 06 29, 13:23)
Nusipirkau Biovelos ekologiškos jautienos

kokioj prd. radai?

QUOTE(Saulužė @ 2008 06 29, 13:27)
Nelabai tikiu, kad galėsiu įpirkt unsure.gif

ir man tas be galo be krašto įdomu g.gif

mes Halės turguj ekologiškų produktų kampelyje vėl pirkom rūkytos ekologiškos jautienos thumbup.gif Labai skani, iš tikrųjų rūkyta, o ne "dūmų skonio" wink.gif Tai sakė pardavėja, kad jie atostogaus liepos 1-15 dienomis sad.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2008 06 29, 18:10)
kokioj prd. radai?

Maximoje yra, aš irgi perku ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Mariposa @ 2008 06 24, 16:02)
Mergaites norejau pasiteirauti del to jogurto naminio? Ar jis turi gautis saldus, nes maniskis tai gavosi toks porugstis, ta prasme net kaip grietine tiktu naudoti. Skanus labai bet sakau gal perlaikiau as ji kambaryje ar ko nors per daug ar per mazai pripyliau  g.gif  (dariau pagal recepta skaniai.lt)

Visgi kokie skoniai skirtingi biggrin.gif Aš taip pat darau pagal šį receptą ir man trūksta rūgštelės.
Atsakyti