[quote=Karolytė,2008 06 20, 13:04]
Kaži ar ne ta pačia ekologiškuose produktuose Antakalnyje prekiauja? Šiaip skani mėsytė, bet va man tos neaiškumas, kažkaip rūkyti gaminiai ir ekologiški
Nereikėtų painioti ekologiškų ir sveikuoliškų maisto produktų Merginos formume aptarinėjo net ekologškus čipsus Na bet sveikuolišką mitybą turėtų sudaryti tik ekologiški maisto produktai...
tokia būtų mano nuomonė
Nežinau, čia gal bus pasenusios žinios, bet aš tai pirmą kart aptikau Sveikuolių ekologišką batoną su Ekoagros ženklų be maisto priedų ir kito brudo ir dviejų litų nekainuoja
QUOTE(Saulužė @ 2008 06 21, 19:25)
Nežinau, čia gal bus pasenusios žinios, bet aš tai pirmą kart aptikau Sveikuolių ekologišką batoną su Ekoagros ženklų be maisto priedų ir kito brudo ir dviejų litų nekainuoja
o kur cia aptikai? duonos esu macius, o batono lyg tai ne
QUOTE(agnuta @ 2008 06 21, 20:13)
o kur cia aptikai? duonos esu macius, o batono lyg tai ne
IKI, šiaip vadinas Vici Sveikuolių, ten ekologiški miltai, mielės, druska ir frutozės sirupas jei gerai pamenu
QUOTE(Saulužė @ 2008 06 21, 20:22)
IKI, šiaip vadinas Vici Sveikuolių, ten ekologiški miltai, mielės, druska ir frutozės sirupas jei gerai pamenu
as duona vici ekologiska inteligentu pastaraji karta pirkau. labai skani reiks pasiziuret ir batono.
QUOTE(agnuta @ 2008 06 21, 20:46)
as duona vici ekologiska inteligentu pastaraji karta pirkau. labai skani reiks pasiziuret ir batono.
Anksčiau pirkdavau Viči Tėvo duonelę, irgi skani, bet kai paragavau inteligentų - dar skanesnė !
Gal kas zinote kur galima isigyti ekologisku riesutu ar dziovintu vaisiu?
QUOTE(Mariposa @ 2008 06 23, 18:46)
Gal kas zinote kur galima isigyti ekologisku riesutu ar dziovintu vaisiu?
Maximoj kur visokie sveriami riešutai, tai jie viršutinėse lentynose būna
QUOTE(Saulužė @ 2008 06 21, 20:22)
O geras, pagaliau ir batonas atsirado, pirkdavom tokį ne ekologišką, bet bent jau be E, bet visą laiką toks pat batonas jau taip įgrįso
O gal kas nors matėt sausainių kokių paprastų, kad mažiui būtų galima duoti bent jau be E, aišku ekologiški būtų dar geriau?
Anksčiau pirkdavom hipp sausainius, ne superiniai jie, bet vis šis tas buvo, o dabar ir tų nerandam...
Mergaites norejau pasiteirauti del to jogurto naminio? Ar jis turi gautis saldus, nes maniskis tai gavosi toks porugstis, ta prasme net kaip grietine tiktu naudoti. Skanus labai bet sakau gal perlaikiau as ji kambaryje ar ko nors per daug ar per mazai pripyliau (dariau pagal recepta skaniai.lt)
QUOTE(Karolytė @ 2008 06 24, 18:58)
O geras, pagaliau ir batonas atsirado, pirkdavom tokį ne ekologišką, bet bent jau be E, bet visą laiką toks pat batonas jau taip įgrįso
O gal kas nors matėt sausainių kokių paprastų, kad mažiui būtų galima duoti bent jau be E, aišku ekologiški būtų dar geriau?
Anksčiau pirkdavom hipp sausainius, ne superiniai jie, bet vis šis tas buvo, o dabar ir tų nerandam...
Jau ir Maximoj pirkau, tik kažkaip man jo skonis toks nežinau, be skonio įdomu ar man tik čia taip
O sausainių tai bent prekybcentriuos negaunu ir aš be E, tiesa buvau radus vienus iš ekologiškų miltų, bet kiek ten maisto priedų
QUOTE(Saulužė @ 2008 06 21, 20:25)
Ir aš nusipirkau tokį-1,79 lt.