Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiški maisto produktai

QUOTE(Žirklutės @ 2008 06 18, 13:05)
Žiūrėk čia  4u.gif


žirklutės šaunuolė smile.gif
Mugių mokykole nebus iki pat rudens, taigi dabar tikrai jau tenka lakstyti po visur beieškant ekologiškų daržovių, uogų ir pan. Ech...
Atsakyti
QUOTE(Žirklutės @ 2008 06 18, 12:05)
Žiūrėk čia  4u.gif

Ačiū 4u.gif , aš kažkaip žiūrėjau tam puslapį anksčiau ir neradau doh.gif Važiuosim į tą turgelį kur Jeruzalėj thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolytė @ 2008 06 18, 12:49)
Ačiū 4u.gif , aš kažkaip žiūrėjau tam puslapį anksčiau ir neradau doh.gif  Važiuosim į tą turgelį kur Jeruzalėj thumbup.gif


Super smile.gif O tik antradienį ir penktadienį jie prekiauja?
Atsakyti
QUOTE(Žirklutės @ 2008 06 17, 12:23)
Vakar vis apie pelėsinį sūrį svaigau, tai išsiruošiau ir vyno nusipirkt prie jo. Užėjom į vynoteką, o ten gal 6rūšis "žalesnio" vyno - ne ekologiškas, bet jį tiekiantis ūkis energiją iš saulės baterijų gauna  thumbup.gif visai skanus  ax.gif


drinks_cheers.gif ir aš nusipirkau vyno, bo jau toks gardus sūris...Gal reikia steigti ekologiškų gurmanų ratelį biggrin.gif

QUOTE(Karolytė @ 2008 06 18, 13:49)
Ačiū 4u.gif , aš kažkaip žiūrėjau tam puslapį anksčiau ir neradau doh.gif  Važiuosim į tą turgelį kur Jeruzalėj thumbup.gif


Kažin ar Jeruzalės turgelyje bus sūrių?
Atsakyti
QUOTE(benedikta @ 2008 06 18, 18:44)
drinks_cheers.gif ir aš nusipirkau vyno, bo jau toks gardus sūris...Gal reikia steigti ekologiškų gurmanų ratelį  biggrin.gif


Man iki gurmanų toli, bent jau juos įsivaizduoju kaip valgančius visokias jūrų gėrybes ir kitas baisybes, kurių man į burną niekaip nesukištų. Iš gurmaniškų pripažįstu tik sūrį ( ypač patiko šveicariški, tik kvapas kaip nešvarių kojinių) ir vynelio įvairaus paragaut ax.gif
Atsakyti
kazkas ankscaiu ieskojo ekologiskos mesos. stai vilniuje.

Nuo šio šeštadienio (imtinai, 2008-06-21), kiekvieną šeštadienį, nuo 8:30 val. iki pietų (kol bus pirkėjų), aikštelėje prie Žemės ūkio ministerijos (Lelevelio g./Vienuolio g.) ekologiškus rūkytus mėsos gaminius parduos Audros Žilienės ekologinė mėsinė (šeimos verslas) iš Algimantų kaimo, Jurbarko rajono.

Atsakyti
QUOTE(Žirklutės @ 2008 06 19, 01:06)
Man iki gurmanų toli, bent jau juos įsivaizduoju kaip valgančius visokias jūrų gėrybes ir kitas baisybes, kurių man į burną niekaip nesukištų. Iš gurmaniškų pripažįstu tik sūrį ( ypač patiko šveicariški, tik kvapas kaip nešvarių kojinių) ir vynelio įvairaus paragaut  ax.gif


Na aš visgi nesusiaurinčiau gurmano iki jūros gėrybių, sakyčiau tai žmogus, kuris mėgaujasi maistu smile.gif
O sūrių kvapai tai įvairauja, nešvarios kojines dar nieko. Kiti "kvepia" taip žiauriai, bet skonis paprastai nuo to neblogėja lotuliukas.gif O su šlakeliu vyno būna išvis nuostabus...
Atsakyti
panos dariau aš tą jogurtą vakar, nes labai susizavėjau tokia namie gaminto maisto idėja. bet kazkodėl man jis liko toks skystas lyg kefyras. skonis geras, nerugštus, bet kaip jogurto negali pavadinti. įdomu ką ne taip dariau, ar per mažai jogurto i pakaitinta pieną dėjau. ir dar toks skystis atsiskyre viršuj puode. patarkit.
Atsakyti
QUOTE(fsss~ @ 2008 06 19, 10:42)
panos dariau aš tą jogurtą vakar, nes labai susizavėjau tokia namie gaminto maisto idėja. bet kazkodėl man jis liko toks skystas lyg kefyras. skonis geras, nerugštus, bet kaip jogurto negali pavadinti. įdomu ką ne taip dariau, ar per mažai jogurto i pakaitinta pieną dėjau. ir dar toks skystis atsiskyre viršuj puode. patarkit.


Gal per mazai jogurto kultūros įdėjai, arba į pernelyg karštą pieną dėjai jogurtą, arba per trumpai rauginai...
Jogurtas turi gautis tirštas, o kad skystis išsiskiria, tai nieko tokio - čia išrūgos.
Gali pasitikrinti čia http://www.skaniai.l...minis-jogurtas/
Naminis jogurtas turi gautis tirštas ir neper rūgštus, toks švelnaus skonio. Man vieną kartą irgi jogurtas gavosi per skystas, tiesiog per mažai buvau įdėjusi jogurto ir per vėsiai stovėjo. Na ir vieną kartą jogurto tiesiog neįmanoma buvo valgyti, nes bekaitindama naminį pieną jį prisvilinau. Fui, kokia bjaurastis gavosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(benedikta @ 2008 06 19, 08:58)
Na aš visgi nesusiaurinčiau gurmano iki jūros gėrybių, sakyčiau tai žmogus, kuris mėgaujasi maistu smile.gif
O sūrių kvapai tai įvairauja, nešvarios kojines dar nieko. Kiti "kvepia" taip žiauriai, bet skonis paprastai nuo to neblogėja  lotuliukas.gif O su šlakeliu vyno būna išvis nuostabus...


Dabar į Lietuvą atėjo gurmaniška jūros gėrybių mada, tai ir parašiau. wink.gif O šiaip aš labai konservatyvi maisto atžvilgiu, sunku persilaužt ir kažką naujo išbandyt (išimtis dvokiantiems sūriams ir krišnaitiškiems patiekalams). O maistu mėgautis tai norėčiau, tik šiuo metu tam nėra sąlygų - arba vaikutis dėmesio reikalauja arba prisistato keturkojis kaulytojas ir visus kąsnius iki vieno skaičiuoja lotuliukas.gif
Atsakyti
Vilniuje bus dar vienas eko turgelis
Atsakyti
QUOTE(liepacka @ 2008 06 19, 08:06)
kazkas ankscaiu ieskojo ekologiskos mesos. stai vilniuje.

Nuo šio šeštadienio (imtinai, 2008-06-21), kiekvieną šeštadienį, nuo 8:30 val. iki pietų (kol bus pirkėjų), aikštelėje prie Žemės ūkio ministerijos (Lelevelio g./Vienuolio g.) ekologiškus rūkytus mėsos gaminius parduos Audros Žilienės ekologinė mėsinė (šeimos verslas) iš Algimantų kaimo, Jurbarko rajono.

Kaži ar ne ta pačia ekologiškuose produktuose Antakalnyje prekiauja? g.gif Šiaip skani mėsytė, bet va man tos neaiškumas, kažkaip rūkyti gaminiai ir ekologiški g.gif

Šiaip aš tos rūkytos mėsytės prisikirtau vieną sykį, o tai laaaabai skanu buvo blush2.gif , tai po to kaip toj reklamoj per televizorių, visą dieną vaikščiojau su mezim dėžute lotuliukas.gif Aišku šitoj vietoj niek kits čia nekalts blush2.gif
Atsakyti