QUOTE(Žirklutės @ 2008 06 05, 14:56)
Pasiūlyk jiem po mėsos ko nors su vitaminu c, mandariną kokį suvalgyt ar dar ką
Ir negert juodos arbatos, bent jau iškart po valgio.
Ne mums, as kaip pavyzdi parasiau
...Mes jos palyginant mazai valgome,o butu mano valia nebutu isvis,va jau kitamet ,kai turesiu savo darzoves kur laikyt ,tada dar labiau sumazinsiu...O mandarinas labai neekologiska,atveztiniu darzoviu neperku,taip pat lietuvisku ypac ankstyvuju.Nes mano panele pavalgius penkias dienas ju, taip isbere,kad tik veidukas sveikas buvo.Nutraukem darzoves ir vel svari.Gerai,kad siemet pati daug agurku ,pomidoru ir kit
gerybiu turesiu
.O agurkus jau penkis nuskyneme,be jokiu chemikalu,skonis
..................Pirma karta gyvenime darze plusu,man toks malonumas
.Tai mano maziaus pagrindiniai zodziai seja,auga...
Papildyta:
QUOTE(liepacka @ 2008 06 05, 15:49)
man nereikia skaityti taisykliu, nes as jas zinau, bet kitiems tai labaipravartu butu pasivartyti. bandau atspeti, kas esi, jei dirbi 8 metus ekologinej srityje ir manau, kad turbut zinau.
kaune sunku su ekologiskais produktais. keletas darzoviu rusiu yra musu prekybos centruose (maxima ir Rimi, iki buna grudu produktu), penktadieni mugeje Daukanto gatveje, girstupio turgelyje. taip pat galite pabandyti uzsisakyti internetu www.ekologiskiproduktai.lt
del mesos is viso sudetinga. dabar turetu atsirasti biovelos produkcijos. del mesos gaminiu galite kreiptis i zilienes imone, kuri isikurusi raseiniu rajone. telefonas 8~618) 32040, (8~682) 84 280. gal jums ir pristatytu i namus ar kur nors susitiktumete. del sviezios mesos siulau kreiptis i ukininka donata vaitelis, kuris yra is kedainiu rajono, telefonas 861519465, El. paštas: d.vaitelis@gmail.com manau, kad susitartumete.sekmes
Dekui