QUOTE(aidi @ 2008 04 14, 12:40)
Pakalbekim apie duona ir batona, kokius perkat.
Maximoj ekologiskos duonos nesu radusi, o iki ir rimi yra vici gamybos visai geras pasirinkimas.
Bet su batonu prastai, ka esu atradusi naturaliausio, be jokiu E, bet neekologiska, tai "Naturalus batonas", kuri kepa "Baltas pyragas". Jo randu tik iki. Gal jus ka gero esat aptikusios?
Maximoj ekologiskos duonos nesu radusi, o iki ir rimi yra vici gamybos visai geras pasirinkimas.
Bet su batonu prastai, ka esu atradusi naturaliausio, be jokiu E, bet neekologiska, tai "Naturalus batonas", kuri kepa "Baltas pyragas". Jo randu tik iki. Gal jus ka gero esat aptikusios?
Aš tai netikiu tos VICI duonos ekologiškumu, nors tu ką. Žinau, kaip ta jų sistema dirba ir kaip išnaudojami darbuotojai. Man mintys sukasi nusipirkt tą duonkepę. Kelios pažįstamos labai sėkmingai naudoja ir atsidžiaugt negali. Sumeti viską eilės tvarka ir eini ilsėtis ramia galva, arba užsiprogramuoji, kad tau ryte atsikėlus garuotų šilta duona. Apžiūrėjau duonkepes keliose parduotuvėse, kainos apie 200-400 Lt. Bet brangesnės tai tik dizainu yra kažkuo geresnės, o šiaip visos tą patį daro: 12-13 programų (juoda, balta, prancūziška duona, pyragai ir t.t.), talpa 0.8-1.5 litrai. Turbūt imsiu Moulinex, esam turėję jų tosterį 20 metų, jam nieko neatsitiko