QUOTE(triule @ 2008 05 27, 13:29)
aciu uz receptus darysiu vaikams, tai idomu kaip su uogiene daryt ideti ja jau i gatava produkta, ar i silta galima- ir tada raugint (bet turbut taip nesigaus?)
ir dar. ka jus manot, girdejot apie piena su ilgu galiojimo laiku (Mu ir kt.), 'viena bobute sake' , kad jis gali but daromas is pieno milteliu? siaip mes pieno lb daug naudojam, tai dazniausiai toki perku, kad daznai nebegiot pirkt
ir dar. ka jus manot, girdejot apie piena su ilgu galiojimo laiku (Mu ir kt.), 'viena bobute sake' , kad jis gali but daromas is pieno milteliu? siaip mes pieno lb daug naudojam, tai dazniausiai toki perku, kad daznai nebegiot pirkt
Trintas uogas, uogieneės ir visa kita as dedu tik pries pat valgant, raugint su uogienem matytn nelabai išeitų
Vasarą prirenku uogų, pertrinu su cukrumi ir užšaldau nelabai didelem porcijom. Tada turiu "zagatovkių", taigi valgome jogurtus pagal nuotaiką..o vasarą gerai atšaldytą jogurtą su uogomis tai ir vietoj ledų prastumu Tarp kitko, gal kuri bandė pasigaminti naminių ledų, pasidalinkite patarimais...būtų gerai dar ir šitą reikalą įvaldyti