bet kad tuose eko skyreliuose parduotuvėse beveik nieko nėra....
na bet perku Ekologišką sūrį dobilas, dar buvau pirkus ekologiškos žolelių arbatos ir kavos.
Ir visus produktus kaip psichė skaitau, kad nebūtų E 621 arba natrio glutomato
QUOTE(Žiogelis @ 2008 05 25, 09:51)
O dėl žolių, tai aš kur užtikusi nusiperku vazonėlį (rozmarinų irgi būna), persisodinu ir auginu ant palangės. Vasarą pasisodinu lovelyje verandoje. Tada visada po ranka švieži žalumynai
ir aš taip darysiu Iš rozmarinų, deja, buvo likęs tik pavadinimas lentynoje
QUOTE(srauni_upe @ 2008 05 25, 13:25)
na bet perku Ekologišką sūrį dobilas, dar buvau pirkus ekologiškos žolelių arbatos ir kavos.
man patinka Žemaitijos pieno ekologiškas jogurtas su braškėmis, taip pat su imbieru ir citrina, bet niekaip neįkertu, kodėl jų negamina didesniais kiekiais Juk kuo smulkesni indeliai, tuo daugiau jų nuperkama, o tai irgi tarša...
būtų keista, jei neskaitytum
srauni upe, seniai pas natūralios kosmetikos gamintojus bebuvai
QUOTE(katutis @ 2008 05 25, 12:52)
srauni upe, seniai pas natūralios kosmetikos gamintojus bebuvai
aga reiks užsukt Bijau kad ko neprisipirkčiau tai man kaip komiam arkliui reik ant šonų tokius juodus uždėt kad einant pro eko pardes ko neprisipirkčiau bet užeisiu būtinai
sakykit,kur cia uzupy yra ta prade,kiekviena diena ten zingsniuoju,bet nepastebejau
QUOTE(eglincia @ 2008 05 25, 14:38)
sakykit,kur cia uzupy yra ta prade,kiekviena diena ten zingsniuoju,bet nepastebejau
jos adresas Uzupio g. 4.
QUOTE(srauni_upe @ 2008 05 25, 14:32)
aga reiks užsukt Bijau kad ko neprisipirkčiau tai man kaip komiam arkliui reik ant šonų tokius juodus uždėt kad einant pro eko pardes ko neprisipirkčiau bet užeisiu būtinai
visoms ten tokia pati problema
QUOTE(agnuta @ 2008 05 25, 15:23)
jos adresas Uzupio g. 4.
reiks pritaikyti progą
QUOTE(aidi @ 2008 05 23, 13:37)
Man labai idomu , ar tie produktai, kuriuos pirkai turi sertifikatus, prie kelis menesius, nedaug turedama laiko ten lankiaus, tai daugelis mano ziuretu, turejo uzrasa organic, bet sertifikatinio zenklo ant ju nebuvo
Ne, ženklo nėra, bet prie sudedamųjų dalių žvaigždutėm nurodyta, kurios jų neekologiškos (augalinės būna visos ekologiškos), ir dar ant pakuotės yra užrašas: Organic Certification UK5. Linkus manyti, kad toks žinomas prekės ženklas neapgaudinėja, nes priešingu atveju jau būtų demaskuotas.
Ten, beje, ryžių ir makaronų irgi ekologiškų yra, irgi brangūs.
QUOTE(eglincia @ 2008 05 25, 14:38)
Perėjus tą tiltuką, kur už cerkvės, kairėje pusėje, praėjus kavinę.
Junda, atsimenu, kažkada ieškojai ekol. neskrudintų sezamų aliejaus, tai Holos'e jo yra, bet turbūt jau žinai.
Kaip džiugu, kad ekologiškų produktų vartotojų gretos auga Laukiu, kada ir pas mus atsiras specializuotų parduotuvyčių ir nebereikės blaškytis po visą miesta rankiojant produktus...
Dar labai norėtųsi, kad vaikų darželiuose ir mokyklose maistas būtų gaminamas iš ekologiškų produktų...ech
Dar labai norėtųsi, kad vaikų darželiuose ir mokyklose maistas būtų gaminamas iš ekologiškų produktų...ech
QUOTE(benedikta @ 2008 05 26, 09:01)
Kaip džiugu, kad ekologiškų produktų vartotojų gretos auga Laukiu, kada ir pas mus atsiras specializuotų parduotuvyčių ir nebereikės blaškytis po visą miesta rankiojant produktus...
Yra namų darželis, jų apdaila iš ekologiškų medžiagų ir maistas man rodos, irgi ekologiškas. Bet kaina tai į neviltį varo - bent jau pagal situaciją mano šeimoj, tai turėčiau visą atlyginimą atiduot, kad vaikas į darželį vaikščiotų
QUOTE(srauni_upe @ 2008 05 25, 13:25)
bet kad tuose eko skyreliuose parduotuvėse beveik nieko nėra....
as irgi perku dobilo piena sūrį jogurtus ir tokia pati psiche -ziuriu kad butu be jokiu E dabar ziuriu yra dešreles ir dešra be jokiu E tik kazkaip netikiu kad ten jokiu E bet ramiau paskaicius
QUOTE(katutis @ 2008 05 25, 01:41)
tik daviau pavyzdį, kad iš pažiūros natur produktas gali turėti savyje net ir metalų
man sušiai nuo šiol skanėstas vienąkart per metus, kaip ir jūros dumblių salotos Nes, kaip pasake kažkuri forumietė, arba valgai ką nori, arba atrodai, kaip nori
man sušiai nuo šiol skanėstas vienąkart per metus, kaip ir jūros dumblių salotos Nes, kaip pasake kažkuri forumietė, arba valgai ką nori, arba atrodai, kaip nori
o kas su tais suši ir dumblių salotom? tukina ar beria?
QUOTE(inga77 @ 2008 05 26, 15:07)
as irgi perku dobilo piena sūrį jogurtus ir tokia pati psiche -ziuriu kad butu be jokiu E dabar ziuriu yra dešreles ir dešra be jokiu E tik kazkaip netikiu kad ten jokiu E bet ramiau paskaicius
o aš pati iš dobilo pieno jogurtą be jokių konservantų pasidarau ir varškę, varškės sūrį, jogurtą perkošusi pagaminu tepamą sūrelį su "skonio stiprikliais" čenakais, agurkėliais, krapais, pipirais, petražolėm ir pan.