QUOTE(Rasma @ 2008 05 18, 09:59)
Aš tai geriu įprastą vandentiekio vandenį, virintą.
Visi kas gyvena nuosavuose namuose ar turi šulinius, vandenį chemiškai, mikrobiologiškai gali išsitirti arba Nacionalinės veterianrijos lab-joje arba Visuomenės sveiaktos centro lab-joje.
Visi kas gyvena nuosavuose namuose ar turi šulinius, vandenį chemiškai, mikrobiologiškai gali išsitirti arba Nacionalinės veterianrijos lab-joje arba Visuomenės sveiaktos centro lab-joje.
Mes irgi jau kokie 5 metai geriam miesto vandentiekio vandeni, nevirinam. O del kokiu priezasciu virini?
O kodel esi nusistaciu pries "Borjomi"?
QUOTE(Abi @ 2008 05 18, 10:12)
Tik matyt per daug buvau prisiklausius netikslios informacijos apie neva kenksmingą vandenį iš krano ir tapau reklamos auka- isigijau filtrą
Mano sesuo irgi uzkibo ant reklamuotoju meskeres (o jie moka ibrukti) - as taip supratau, kad ju siulomi vandens filtrai vandeni padaro distiliuota, kai pas ja ragavau, tai is tikro visai kitoks vandens skonis, nors pagal gyvenama vieta geriam tu paciu Antaviliu vandeni.
Rasma, o tu ka nors zinai apie PET'uose pardavinejama vandeni?
Ar galima PET'us isplauti ir vel naudoti - mano mama, kad ir labai retai, bet nusiperka PC darytu salotu, o paskui tuos indelius isplovusi naudoja kitiems maisto produktams laikyti