QUOTE(Fille @ 2009 07 02, 23:09)
O gal padarytumete dideli darba
Parašyk man į AŽ, kurioje temoje ir kurias žinutes.
oi ne savaite, net AZ neissisiuncia - auksciau gi minejau.... KA SIULYTUMETE TOKIU ATVEJU DARYT?
einu numigt bent pora val, gal tada bus kas pasikete
Papildyta:
tikrai juokinga - turi prasyti kad panaikintu profili, dar tokio tinklapio nesu sutikus. Kas sumane tokia svarbia funkcija panaikint? Vienam ar tik dviem zmonem visa nasta uzkraut ant peciu? Bet viliuosi xebra, jei kas isgirsit ir perskaitysit ir galesit PANAIKINKIT MANO
einu numigt bent pora val, gal tada bus kas pasikete
Papildyta:
tikrai juokinga - turi prasyti kad panaikintu profili, dar tokio tinklapio nesu sutikus. Kas sumane tokia svarbia funkcija panaikint? Vienam ar tik dviem zmonem visa nasta uzkraut ant peciu? Bet viliuosi xebra, jei kas isgirsit ir perskaitysit ir galesit PANAIKINKIT MANO
auges, vajej, kodel tu nebe administratore????? be taves gi forumas žlugs (
QUOTE(rozmarinas @ 2009 07 03, 09:26)
auges, vajej, kodel tu nebe administratore????? be taves gi forumas žlugs (
pasiėmiau atostogų.
Forumas žlugt neturėtų liko daug moderatorių: atsakingų ie kruopščių moterų. Viskas bus gerai
Grįšiu gal po kokio pusmečio jeigu priims atgal
labai gaila tu čia vienintelis normalus moderatorius buvai.
QUOTE(rozmarinas @ 2009 07 03, 14:12)
labai gaila tu čia vienintelis normalus moderatorius buvai.
iš kažkieno kito pusės žiūrint: pats nenormaliausias
QUOTE(something else @ 2009 07 05, 01:18)
labas vakaras,
kaip suprantu, atskiros žinutės trinamos po vieną. gal yra funkcija ištrinti visas nario žinutes iš karto? nebegaliu pakęsti persekiojimo
kaip suprantu, atskiros žinutės trinamos po vieną. gal yra funkcija ištrinti visas nario žinutes iš karto? nebegaliu pakęsti persekiojimo
Yra funkcija tai daro administratoriai, taciau gal siuo metu uzimti ar kas kito...
QUOTE(Juodoji_pantera @ 2009 07 06, 15:39)
Yra funkcija tai daro administratoriai, taciau gal siuo metu uzimti ar kas kito...
O pas ką kreiptis? Gal galit parašyt?
QUOTE(Juodoji_pantera @ 2009 07 06, 14:39)
tokios funkcijos nėra
Žinutės trinamos po 1.