Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išsiregistruoti?

QUOTE(Borzika @ 2010 04 02, 11:36)
blink.gif Pokštaujat, panelyte? g.gif Ar rimtai?  verysad.gif

nepokštauju. iš forumo nedingsiu. tik noriu, kad dingtų nikas ir parašytos žinutės ax.gif kas penkmetį reikia atsinaujinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2010 04 02, 23:18)
nepokštauju. iš forumo nedingsiu. tik noriu, kad dingtų nikas ir parašytos žinutės  ax.gif kas penkmetį reikia atsinaujinti  smile.gif

žinutės nedingsta.
nikas irgi.
jis lieka neaktyvus.

ten kur būsite rašiusi, liks viskas, tik nariai negalės paspaudę ant jūsų niko, pažiūrėti profilio.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2010 04 03, 10:00)
ten kur būsite rašiusi, liks viskas, tik nariai negalės paspaudę ant jūsų niko, pažiūrėti profilio.

aš šitą ir turėjau omeny blush2.gif matyt vėlus metas savo darė biggrin.gif ne taip išsireiškiau.
Atsakyti
Prasau mane isregistruoti.aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 08 balandžio 2010 - 12:25
Prasau mane isregistruoti, aciu.
Atsakyti
isregistruokite mane, nebenoriu cia buti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ilgakojne: 09 balandžio 2010 - 12:40
labai būčiau dėkinga jei išregistruotumėt mano senajį niką SKORPEA aš jau seniai juo nesinaudoju.... NES KAŽKAS KAI KEIČIAU EL. PAŠTĄ ĮVYKO IR GRUPĖ LIKO VALIDATING... ačiū 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal galėtumėte mane išregistruoti. Ačiū biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2010 03 29, 15:20)
nariai neišregistruojami per 10min.
tikrinama ar narys nėra "prisidirbęs", ar neturi skelbimų, kiek ir kokie pas jį įspėjimai ir t.t.

Cia gal labai ne i tema, bet... smalsumas pagavo... o ka reiskia "prisidirbes"? Ka tokio reikia padaryti, kad "prisidirbtum"?
Atsakyti
Sveiki,prasau mane isregistruoti,nes daugiau siuo niku nesinadosiu.Aciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Di9: 12 balandžio 2010 - 18:24
QUOTE(Sofiee @ 2010 04 09, 11:07)
Prasau mane isregistruoti, aciu.

paskelbtas 03-30d skelbimas.
išregistruosiu 04-30d.
Atsakyti
prasau isregistruoti
Atsakyti