Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išsiregistruoti?

smile.gif+2010 03 10, 00:56-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 03 10, 00:56)

Va, prie progos klausimas - kaži kaip alfai tai pavyko padaryt (būt išregistruotai) paros bėgy?

taigis neatidžiai skaitėt bigsmile.gif ana ten yra praktiškai forumo, kai jis dar buvo ne melžėjų, o dvasingas, įkūrėja. Ir turi tokių ryšių, kad ją išregistruos per 15 min.
Atsakyti
QUOTE(hi @ 2010 03 09, 23:56)
kaži kaip alfai tai pavyko padaryt (būt išregistruotai) paros bėgy?

Lyg ir ne naujokė esate - turėjot pastebėt, kas prie ko rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Forget @ 2010 03 10, 00:14)
ana ten yra praktiškai forumo, kai jis dar buvo ne melžėjų, o dvasingas, įkūrėja. Ir turi tokių ryšių, kad ją išregistruos per 15 min.

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lingalys @ 2010 03 05, 12:13)
Norėčiau pakeisti niką į Triušaitė.

Ne toj temukėj rašai prašymą, turėtum kreiptis čia: Užsakymai pakeisti vartotojo vardą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2010 03 10, 01:01)
Ne toj temukėj rašai prašymą

Kai rašė, DAR nebuvo tos temos.
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2010 03 10, 01:31)
Kai rašė, DAR nebuvo tos temos.

Niu tai dabar žinos ir parašys tenai, o tai čia lauktų nežinia ko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 03 10, 00:14)
Ir turi tokių ryšių, kad ją išregistruos per 15 min.

skamba įspūdingai, todėl ir smalsu:)))

QUOTE(Borzika @ 2010 03 10, 00:16)
Lyg ir ne naujokė esate - turėjot pastebėt, kas prie ko  :rolleyes:

Ne naujokė, užtat ir domina detalės :P

QUOTE(fukse @ 2010 03 10, 01:01)
Ne toj temukėj rašai prašymą, turėtum kreiptis čia:

kaip gi ne toj, pažiūrėk puslapy atgal kaip greit suveikė .
Negerai iš tikro, kad alfa viešai ir dar "ne toj temoj" parašė, galėjo tais savo ryšiais asmeniškai pasinaudot, o dabar va kabo prašymas ir akis bado, primindamas, kad ne visiems taisyklės vienodos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 10 kovo 2010 - 10:31
smile.gif+2010 03 10, 10:30-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 03 10, 10:30)
skamba įspūdingai, todėl ir smalsu:)))
Ne naujokė, užtat ir domina detalės tongue.gif
kaip gi ne toj, pažiūrėk puslapy atgal kaip greit suveikė .
Negerai iš tikro, kad alfa viešai ir dar "ne toj temoj" parašė, galėjo tais savo ryšiais asmeniškai pasinaudot, o dabar va kabo prašymas ir akis bado, primindamas, kad ne visiems taisyklės vienodos.

as manau gal reiktu ir man paplepejimo subforume sukurti tema apie moderatorius, pasidraskyciau, pasiswaidyciau iwairiais zodeliais, gal greiciau isregistruotu, bo dabar laukiu wirs menesio prasydama, kad isregintu g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelytea: 10 kovo 2010 - 11:15
QUOTE(pelytea @ 2010 03 10, 11:14)
as manau gal reiktu ir man paplepejimo subforume sukurti tema apie moderatorius, pasidraskyciau, pasiswaidyciau iwairiais zodeliais, gal greiciau isregistruotu, bo dabar laukiu wirs menesio prasydama, kad isregintu g.gif  biggrin.gif

Paplepėjimuose yra tokia tema,bet jeigu nori,kad išregistruotų,tai geriau nesispjaudyk,o uždės nuobaudą ir neišregistruos taip greit schmoll.gif ,mes irgi buvom čia orgijas sukėlę,gerai,kad gerai baigės doh.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(viol @ 2010 02 19, 19:35)
nagi paskaitykite keleta zinuciu auksciau, raudonas tekstas...menesi laiko reikia laukti......

blink.gif Tai kodėl tuštutei nereikėjo laukt? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Perlen @ 2010 03 10, 11:22)
Paplepėjimuose yra tokia tema,bet jeigu nori,kad išregistruotų,tai geriau nesispjaudyk,o uždės nuobaudą ir neišregistruos taip greit  schmoll.gif ,mes irgi buvom čia orgijas sukėlę,gerai,kad gerai baigės  doh.gif  blush2.gif
Papildyta:
  blink.gif  Tai kodėl tuštutei nereikėjo laukt?  mastau.gif

bet tai kiek galima laukt? prisiregistruot tai prasom, be problemu, o isregistruot nesiwargina. Po mano prasymo kiek nariu isregistruota, be problemu. Menuo praejes nuo paskutinio mano skelbimo, jokiu nusikundimu, tai kame problema? tegu paraso kokie tie kriterijai, kam galima issiregistruot, o kam ne? I az rasiau keliom moderatorem su wisais paaiskinimais ir t.t., jokio atsako g.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytea @ 2010 03 10, 11:14)
as manau gal reiktu ir man paplepejimo subforume sukurti tema apie moderatorius, pasidraskyciau, pasiswaidyciau iwairiais zodeliais, gal greiciau isregistruotu

Manai padės? Blondinui žiū dar nesuveikė. Gausi baną ar įšaldys keliem metam ir tiek žinių :D

QUOTE(Perlen @ 2010 03 10, 11:22)
:blink:  Tai kodėl tuštutei nereikėjo laukt?  :mastau:

Pataikė "ant akcijos" :D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 10 kovo 2010 - 12:54
jau kadangi sioje temoje rasau komentara, vadinasi aisku, kad spaudziu ant "issiregistravimo" mygtuko.
kadangi pas mane skelbimas, tai po 30 dienu, t.y. balandzio 10 diena tureciau buti isregistruota. administratoriai bukit protingi ir nepazeidinekit geriau mano, kaip vartotojo teisiu, nes niekad nezinot kas tas vartotojas.

issiregistravimo priezasties tikrai nesiruosiu pateikti, nekurkit nauju istatymu blink.gif
Papildyta:
smile.gif+2010 03 10, 12:53-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 03 10, 12:53)
Manai padės? Blondinui žiū dar nesuveikė. Gausi baną ar įšaldys keliem metam ir tiek žinių  biggrin.gif
Pataikė "ant akcijos" biggrin.gif

isaldytu mane - gal forumo savininkai baisingai turtingi? gales sau leist pasibylineti su mano advokatais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo orly :): 10 kovo 2010 - 17:36
smile.gif+2010 03 10, 17:34-->
QUOTE(orly smile.gif @ 2010 03 10, 17:34)
issiregistravimo priezasties tikrai nesiruosiu pateikti, nekurkit nauju istatymu blink.gif

orly, jis tikrai ne naujas, ypač matant jūsų registracijos laiką. Būtų pernelyg daug liudininkų, kurie labai nepadėtų jūsų advokatams lotuliukas.gif

Atsakyti