Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išsiregistruoti?

QUOTE(AusraR @ 2010 02 25, 12:16)
Labai prasau mane isregistruoti. Priezastis - nemoku bendrauti, pasidalinu per daug asmenine informacija paskui gailiuosi. Na bet kas padaryta padaryta....Aciu labai.

idomu pasidare del issiregistravimo, tai skaitinejau sia tema, pasirodo zmones ir issiregistruoti nori, gal AusraR, neimkit i galva tiek, ir nebutinai Jus nemokat bendrauti, yra cia tokiu specifiniu personu, kurias reikia "perprasti" po to sveika perskaityti forumo taisykles, kur iskart ispejama, kad yra tokiu personu i kuriu zinutes geriau ir nereaguoti, nes jiems turbut tikrai demesio truksta biggrin.gif gal uztektu varda pasikeisti, nes del visai asmeniniu duomenu as irgi nerizikuociau...
o siaip zmones pamirsta temas, zmones, nes visi yra uzsieme, nepergyvenk!
Atsakyti
Kiek dar laukti reikes? Cia issityciojimas kazkoks? Pirmas prasymas rasytas 2009.11.30, net spec. patikrinau juoduosius sarasus, nu nera manes niekur, kame problema?
Atsakyti
Norėčiau pakeisti niką į Triušaitė.
Atsakyti
noreciau issiregistruoti 4u.gif
Atsakyti
Prasau mane isregistruoti. Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Margot @ 2010 01 26, 23:00)
Būčiau dėkinga, jei išregistruotumėte.

Sveiki. Informuokite, prašau, kokios problemos dėl mano išregistravimo? doh.gif
Atsakyti
ant smugio mane isregistruojat.
Nes siame forume as galiu sudurneti.
Taip pat isregistruojat ir visus mano brolius, kurie zuvo nelygioj kovoj pries kaikuriu bobu durnuma.
Duodu jums laiko 30 minuciu.
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.239 @ 2010 03 09, 12:02)
ant smugio mane isregistruojat.
Nes siame forume as galiu sudurneti.
Taip pat isregistruojat ir visus mano brolius, kurie zuvo nelygioj kovoj pries kaikuriu bobu durnuma.

Nejuokink ,nieks taves neisregistruos ,tave metams uzsaldys biggrin.gif Jiems reikalingi tavo duomenys ateiciai (taip taisyklese rasoma)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 09 kovo 2010 - 12:09
prasau mane isregistruoti-aciu
Atsakyti
QUOTE(pelytea @ 2010 01 27, 14:23)
isregistruokit mane. aciu

Pagal ka sprendziat ka isregistruot, o ka ne? jau menuo praejo, ar pagal jus dar ne?
Atsakyti
as jau zymiai ilgiau laukiu isregistravimo nei menuo ,jau keleta menesiu!

galgi pagaliau jau isregistruosite?! prasau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2010 03 09, 12:09)
Nejuokink ,nieks taves neisregistruos ,tave metams uzsaldys  :D Jiems reikalingi tavo duomenys ateiciai (taip taisyklese rasoma)

O kam - su pirkėjais ar pardavėjais skelbimų lentoj neatsiskaitė? O IP pasikopint galima:), nors vargu ar tai šiuo atveju ką nors gali duoti. Nemanyčiau, kad yra kokio realaus pagrindo nepatenkinti blondino prašymo:) Nebent taisyklės įpareigoja banint, bet paskaityt paslapčiom vis tiek miela, vistik aplinką sujudina, tai ai paliekam:)...

QUOTE(blondinas Nr.239 @ 2010 03 09, 12:02)

nepataikei "ant akcijos".

QUOTE(trylika @ 2010 03 09, 21:09)
as jau zymiai ilgiau laukiu isregistravimo nei menuo ,jau keleta menesiu!

Va, prie progos klausimas - kaži kaip alfai tai pavyko padaryt (būt išregistruotai) paros bėgy?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 09 kovo 2010 - 23:57