Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išsiregistruoti?

Prasiau, kad isregistruotumet mane, bet neisregistruojat kaskodel?????
Atsakyti
QUOTE(super blondine @ 2010 02 18, 14:46)
Prasiau, kad isregistruotumet mane, bet neisregistruojat kaskodel?????

manes ir neisregistruoja , neatlieka savo darbo forumo administracija doh.gif
Atsakyti
Prašau mane išregistruot. ačiū smile.gif
Atsakyti
Laba diena, norėčiau išsiregistruoti.
Atsakyti
QUOTE(Brunetė @ 2010 02 18, 13:33)
manes ir neisregistruoja , neatlieka savo darbo forumo administracija  doh.gif

nagi paskaitykite keleta zinuciu auksciau, raudonas tekstas...menesi laiko reikia laukti......
Atsakyti
noriu išsiregistruot.
Atsakyti
ne cia pataikiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo begike: 22 vasario 2010 - 23:48
QUOTE(Ambrozija @ 2009 10 13, 14:14)
O jūs pagalvokit...Jūsų tik 87 žinutės, O kur dar tos, kurios neskaičiuojamos? g.gif O ką kalbėt, jei pas kitas 2000+ ir prašo ištrint? Tai ką, man ar kitai moderatorei sėdėt kelias paras ir trint?  doh.gif  blink.gif 

p.s. galima ištrinti visas nario žinutes, pasirinkus niką, nereikia trinti po vieną, kaip sakote. taip, kad tai užimtų kelias sekundes, tik tiek wink.gif
Atsakyti
Labai prasau mane isregistruoti. Priezastis - nemoku bendrauti, pasidalinu per daug asmenine informacija paskui gailiuosi. Na bet kas padaryta padaryta....Aciu labai.
Papildyta:
QUOTE(Juodoji_pantera @ 2010 02 24, 17:33)
p.s. galima ištrinti visas nario žinutes, pasirinkus niką, nereikia trinti po vieną, kaip sakote. taip, kad tai užimtų kelias sekundes, tik tiek wink.gif

o, jeigu taip paprasta tai ir as labai noreciau kad mano ne kvapo neliktu cia....buciau labai labai dekinga....
Jei sudetinga istrinti visas zinutes, gal galima butu bent istrinti mano sukurtas temas.....
Atsakyti
Norėčiau išsiregistruoti.
Atsakyti
Prašau išregistruoti niką tuštutė

Priežastys dvi ir abi pažeidžiančios jūsų taisykles :
1.turiu kitą niką kurį nuolat naudoju
2.šis buvo sukurtas norint papostinti nešvankiose blondino temose nesuteršiant savo senojo niko.
Nu bet už tai galvų lyg ir nekapojat,o dar prisipažinau,tai kaip ir lengvinanti aplinkybė? blush2.gif

Atsakyti
prašau mane išregistruoti. 4u.gif
Atsakyti