Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išsiregistruoti?

dar karta prasau mane isregistruoti - jau prasiau pries 5 dienas.... negi taip sunku?
Atsakyti
Prašau mane išregistruoti rolleyes.gif
(jau prašiau prieš mėnesį)
AČIŪ LABAI 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, prasau mane isregistruoti. Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, prašau ir mane išregistruoti 4u.gif
Atsakyti
Noreciau buti isregistruota,

aciu.
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2008 10 20, 21:33)
3. Tai yra tikrai svarbus prašymas. Po prašymo išregistruoti dažniausiai palaukiam dar apie savaitę, po to patikrinam ar dalyvis neprisidirbęs su piniginiais reikalais Skelbimų lentoje, t.y. ar nėra įtrauktas į juodąjį sąrašą kaip skolininkas, tada išregistruojam.

aš labai atsiprašau... tikrai skaičiau viską... bet jei jūs laukiate apie savaitę, man tokiu atveju nebūtina išsiregistruot.... žodžiu, labai atsiprašau už sutrukdymą, bet aš turėjau vilties, kad mane iki savaitgalio "atjungs" biggrin.gif bet jei jau taip neišeina, tai nesivarginkite. Atsiprašau už sutrukdymą, bet atšaukiu savo prašymą.
Atsakyti
Noreciau issiregistruot. 4u.gif
Prisidirbus nieko nesu, niekam nieko neskolinga, butu smagu, kad "isjungtumet" kuo greiciau;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vejai: 14 sausio 2010 - 20:09
QUOTE(Fėja* @ 2010 01 13, 10:24)
aš labai atsiprašau... tikrai skaičiau viską... bet jei jūs laukiate apie savaitę, man tokiu atveju nebūtina išsiregistruot.... žodžiu, labai atsiprašau už sutrukdymą, bet aš turėjau vilties, kad mane iki savaitgalio "atjungs" biggrin.gif bet jei jau taip neišeina, tai nesivarginkite. Atsiprašau už sutrukdymą, bet atšaukiu savo prašymą.

Viltis buvo įgyvendinta hihihi.gif Tsk, prisišnekėjo... rolleyes.gif
Atsakyti
Norėčiau, kad išregistruotumėte.
Dėkoju.
Atsakyti
noreciau issiregistruoti, aciu 4u.gif
Atsakyti
Prasau mane isregistruoti.
Atsakyti
laba diena,
noreciau issiregistruoti...
Atsakyti