Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išsiregistruoti?

prašau mane išregistruoti.
Atsakyti
QUOTE(Perlen @ 2009 11 25, 16:35)
blink.gif  O kodėl manęs neišregistravo kažin?  mastau.gif user posted image 
Prašau išregistruoti mane user posted image user posted image

todėl kad šio metu forume nėra Admino , todėl nei vardai keičiami nei nariai išregistruojami, teks apsišarvuot kantrybė ir palaukt .
Atsakyti
noriu issiregistruoti smile.gif
Atsakyti
Laba diena, noreciau, kad mane isregistruotumet, isvykstu ilgam smile.gif didelis aciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Micius69: 28 lapkričio 2009 - 13:01
išregistruoti gali tik adminaa, kurio šiuo metu neturime.
moderatorės išregistruoti negali.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 11 29, 14:13)
išregistruoti gali tik adminaa,  kurio šiuo metu neturime.
moderatorės išregistruoti negali.

O tai kitos išregistruotos g.gif ,o kas tada gali ištrint kelias žinutes,kurias prašiau g.gif ,čia gyvybės ir mirties klausimas ,niekas manau nenorėtų,kad kažkas sėdėtų jo e.pašte verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Perlen @ 2009 11 29, 15:20)
O tai kitos išregistruotos  g.gif ,o kas tada gali ištrint kelias žinutes,kurias prašiau g.gif ,čia gyvybės ir mirties klausimas ,niekas manau nenorėtų,kad kažkas sėdėtų jo e.pašte  verysad.gif

Tu paparašyk Rustės, ji labai greit į viską sureaguoja.
Atsakyti
QUOTE(Perlen @ 2009 11 29, 14:20)
O tai kitos išregistruotos  g.gif ,o kas tada gali ištrint kelias žinutes,kurias prašiau g.gif ,čia gyvybės ir mirties klausimas ,niekas manau nenorėtų,kad kažkas sėdėtų jo e.pašte  verysad.gif

žiūrint kokios jos.

parašyk až nuorodas.
nepažadu, kad trinsiu, bet pažiūrėti galiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 11 29, 14:50)
žiūrint kokios jos.

parašyk až nuorodas.
nepažadu, kad trinsiu, bet pažiūrėti galiu wink.gif

Parašiau,bet ir ta tema palikus bevertė ir jau baigta,galima ir visą ištrint ir jai jau senai būtų vieta paplepėjimuose,bendraminčiuose tokia tema yra,bet ten niekas net neateina,nes žinutės nesiskaičiuoja wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Forget The Pain @ 2009 11 29, 14:40)
Tu paparašyk Rustės, ji labai greit į viską sureaguoja.

irnesakyk.gif Tai kad nereagavo,jai pirmiausiai ir rašiau,nes ji tą temą prižiūri,rodo kad žinutė išsiūsta,bet atvieta negavau nei pagalbos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Perlen @ 2009 11 29, 15:47)
Parašiau,bet ir ta tema palikus bevertė ir jau baigta,galima ir visą ištrint ir jai jau senai būtų vieta paplepėjimuose,bendraminčiuose tokia tema yra,bet ten niekas net neateina,nes žinutės nesiskaičiuoja  wink.gif
Papildyta:
irnesakyk.gif Tai kad nereagavo,jai pirmiausiai ir rašiau,nes ji tą temą prižiūri,rodo kad žinutė išsiūsta,bet atvieta negavau nei pagalbos  verysad.gif

doh.gif Atsiprašau blush2.gif ,temą prižiūrinčios moderatorės prašiau doh.gif ,ne Rustės ,iš tos pačios raidės susimaišė blush2.gif thumbup.gif Viskas tvarkoj jau,su burbuliene toliau burbuliuosim lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perlen: 29 lapkričio 2009 - 22:15
Noreciau issiregistruoti, nebereikalingas sis nickas. Aciu smile.gif
Atsakyti
Prasau mane isregistruoti, aciu labai.
naudosiuos nauju niku, ir nebusiu tokia atlapasirde, nes jau suseke mane "drauge", ir erzina, o juk dalyvavau ir uz miegamojo duru ir t/t/
aciu labai 4u.gif
Atsakyti