Siunčiau žinutę Auges, bet manęs neišregistravo, pabandžiau išsiųst dar kartą, bet nebesisiunčia, taigi pranešu čia, kad noriu išsiregistruoti, priežastį nurodžiau pirmoje išsiųstoje žinutėje. Iš anksto dėkoju.
P.S. siūlyčiau susikurti lengvesnę išsiregistravimo sistemą, pvz vieno mygtuko paspaudimu, kaip tą daro kiti portalai
P.S. siūlyčiau susikurti lengvesnę išsiregistravimo sistemą, pvz vieno mygtuko paspaudimu, kaip tą daro kiti portalai
QUOTE(Dorotėja... @ 2009 01 19, 17:22)
prasau mane isregistruoti
QUOTE(uska @ 2009 01 20, 15:54)
Siunčiau žinutę Auges, bet manęs neišregistravo, pabandžiau išsiųst dar kartą, bet nebesisiunčia, taigi pranešu čia, kad noriu išsiregistruoti, priežastį nurodžiau pirmoje išsiųstoje žinutėje. Iš anksto dėkoju.
Perdaviau.
Kituose portaluose mažiau prisiregistravusių nariųi. Plius, gal kiek ramesni, nei čia :hihihi Žiūrėk prisidirba kuris narys pas mus ir jau prašo, maldauja išreigstruot Jei būtų galima pačiam tai padaryt, manot jį atsektumėm?
QUOTE(anatina @ 2009 01 25, 17:54)
isregistruokite mane,nes neketinu naudotis. aciu
Dėl tų pačių priežasčių prašyčiau išregistravimo taip pat. Dėkoju.
QUOTE(Renata pedagogė @ 2009 01 23, 10:47)
Sveiki, kreipiuosi su prasymu i jus, ar galite mane isregistruoti is supermama internetinio portalo. Nesiruosiu buti aktyvus dalyvis, o pasyvus jums tik vieta uzimtu, aciu uz pagalba.
Pagarbiai, Renata
Pagarbiai, Renata
Irgi noriu issiregistruoti del tos pacios priezasties.
Aciu is anksto
QUOTE(blondinatore @ 2009 02 15, 14:24)
prasau isregistruoti mane is sio forumo, ir jei imanoma istrinti zinutes.aciu
neskaitėt temos. Reik rašyt Auges AŽ, bus greičiau ir jums, ir moderatoriui
žinučių ištrint neįmanoma