Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išsiregistruoti?

QUOTE(Eladaina @ 2009 10 13, 04:49)
Tai ar galima ištrinti visas žinutes?????????????????????

išregistruojant trinamas dalyvio profilis, keičiasi statusas į "neregistruotas", bet komentarai forume pasilieka. Per paiešką nebeįmanoma būna surasti visų buvusio dalyvio žinučių sąrašo.
Atsakyti
QUOTE(Eladaina @ 2009 10 13, 04:49)
Tai ar galima ištrinti visas žinutes?????????????????????

O jūs pagalvokit...Jūsų tik 87 žinutės, O kur dar tos, kurios neskaičiuojamos? g.gif O ką kalbėt, jei pas kitas 2000+ ir prašo ištrint? Tai ką, man ar kitai moderatorei sėdėt kelias paras ir trint? doh.gif blink.gif
Atsakyti
kada mane isregistruosit? kam man cia likti,jeiguas nebunu sitam puslapy.uzkniso prasyt jau! g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandručiuk69 @ 2009 10 14, 09:15)
kada mane isregistruosit? kam man cia likti,jeiguas nebunu sitam puslapy.uzkniso prasyt  jau! g.gif

Tai pamiršk tą puslapį ir nebesilankyk 4u.gif
Atsakyti
Prasau mane isregistruoti, itariu, kad cia esu sekama.
Aciu!
Atsakyti
Prasau mane isregistruoti.
Atsakyti
Prasau mane isregistruoti. Turiu kita nika kuriuo ir naudojuosi siame forume
Atsakyti
Prasau mane isregistruoti.Aciu.
Atsakyti
sveiki ,prasau mane isregistruoti,bandziau rasyti supermamai ,bet... pilna dezute ar jai neimanoma parasyt ...

issiregistruoti noriu ,nes noriu pereiti i kita kluba.buciau labai dekinga. ir rimtai zmones suraskit lengvesni buda issiregistruoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ramuniuxs @ 2009 10 22, 02:24)
suraskit lengvesni buda issiregistruoti  mirksiukas.gif

tai ir taip paprasta , paprašai kad išregistruotu ir pamiršti šį puslapį , na nesilankai , kame problemos ? ateis laikas ir išregistruos smile.gif o paprasta koki? kad pats galėtu išsiregistruot, koks nors prikures skelbimuose N temų pasiemes pinigų už prekės o prekių neišsiuntęs ir ttt? ne šiaip sau viskas yra taip kaip yra ..
Atsakyti
Prasaumane isregistruoti nes Kazkas suzinojo mano slaptazodi ir prirase nemaloniu dalyku. Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Versetti @ 2009 10 22, 14:08)
Prasaumane isregistruoti nes Kazkas suzinojo mano slaptazodi ir prirase nemaloniu dalyku. Aciu.

gavus tokio pobūdžio įspėjimą, kokį gavote jūs (jis įrašytas į jūsų asmeninį profilį šių metų rugpjūčio mėn. pab.(skiltyje Įspėjimai), iš forumo neišregistruojama;
be to, spalio mėn. 4 skelbimuose skiltyje "Skelbimų lenta" pardavinėjote prekes. Tokiu atveju taip pat neišregistruojama.

Išregistravimo taisyklė nr. 2, 3:

Prieš išregistruodamas (jums paprašius) iš forumo, administratorius būtinai patikrins, ar per pastarąjį mėnesį nebuvote paskelbęs/-usi temos forumo "Skelbimų lentoje". Jei buvo pardavinėjama/ieškoma įsigyti prekė/-ės arba siūloma paslaga/-os, tuomet 1 mėnesį (nuo paskutinio komentaro toje temoje datos) dalyvis dar negalės būti išregistruotas iš forumo. Tokia apsisaugojimo priemonė reikalinga siekiant saugesnės ir sąžiningesnės prekybos/pirkimo internetu aplinkos. Jei per mėnesį nebus gauta jokių nusiskundimų dėl dalyvio, kaip nesąžiningo nepatikimo pardavėjo/paslaugų teikėjo, jis galės būti išregistruotas.

Administracija gali nesutikti išregistruoti dalyvių, kurie yra gavę tam tikrų nuobaudų ir duomenys apie tokius dalyvius administracijai dar bus reikalingi ateityje; pvz.: nesąžiningo dalyvavimo fotokonkursuose atvejai, kai dalyvis netenka teisės dalyvauti 10 -yje būsimų fotokonkursų iš eilės; arba dalyviai, patekę į "Juoduosius sąrašus", esančius kai kuriuose forumo skyreliuose.

o dėl slaptažodžio - dalyvis gali bet kada pasikeisti savo slaptažodį skiltyje "Mano nustatymai" -> Nustatymai -> Slaptažodžio keitimas.
Atsakyti