Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išsiregistruoti?

smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lu-ma: 14 rugsėjo 2009 - 11:24
QUOTE(VetraXI @ 2009 09 09, 20:23)
Aš įsivaizduoju, kad moderatoriams aš būsiu tik dar viena niurzga nepatenkinta išsiregistravimo būdu. Bet jūs patys(-čios) gerbiamosios pagalvokit. Jeigu jūs parašytumėte, paatvirautumėte apie kažką ir staiga, artimas žmogus perskaito jūsų abejones, baimes. Gali atsitikti nekokių dalykų. Paprašysiu jūsų, kad atsirastu bent kokia galimybė (gal man pačiai) išsitrinti žinutes, kurių nenoriu demonstruoti, o jei jūs nesutinkat, tada, bijau reikės imtis rimtų veiksmų gal net uždaryti svetainę. Taip, tai įmanoma. Jei negerbiat vartotojų, jie negerbs jūsų.

Geros dienos.

P.S.  Ar reikės imtis nemalonumų?

O kokiais budais zadate uzdaryti foruma hihihi.gif ?
Atsakyti
prasau mane isregistruoti, az tikrai uzgrusti ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Prašau mane išregistruoti 4u.gif
Dėl asmeninių priežasčių.

Dėkui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alegorija: 15 rugsėjo 2009 - 10:55
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 08 26, 18:25)
O tu kadanors susimastei kad tarkim negeras zmogus gali perskaityti visa tavo SM gyvenima? Ir kaip sakoma pasinaudotis tuo. Kada as apie tai susimasciau (kai mano kelios drauges netai kad nukentejo, bet vizgi...) tai man irgi kilo tokia mintis. Nes dauguma cia raso ir apie savo pergivenimus ir apie ligas ir apie vaikus.
Panaikinti visas zinutes neimanoma, vienintelis budas, tai butent toks, issiregistruotis ir vel prisiregistruotis.

O jūs gyvenime irgi viską pasakojate negeriems žmonėms? Apie abortus, neištikimybę ir t.t.? manu, ne. tai ir čia taip nedarykite. arba būkit atsargi, ir rašykit taip, kad niekas jūsų niko nežinotų. Šiaip jau ištarti žodžiai negrįžta. Ir gyvenime ir forume.
Atsakyti
Labai prašau mane išregistruoti iš forumo 4u.gif
Atsakyti
kiek ziau jei menesi laiko neprisijungi sitam forume tai tave automatiskai istrina,is pradziu pareina ispejantis laiskas kad jei per tiek ir tiek dienu neprisijungsite busite isregistruotas.rasau is patirties mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, tik nustokite piktintis moderatorių darbu 4u.gif Realiai, jos ir taip čia labai stengiasi, bent jau mano nuomone smile.gif
Moderatoriai neturi teisės nei išregistruoti, nei keisti nikų, nei suteikti vienam, kitam ar visai grupei dalyvių, kažkokias papildomas teises. Ir tai ne kažkokios taisyklės, kad nori gali, nori negali, tai yra administratoriaus suteiktos teisės moderatoriams.
Nesipiktinkit moderatorių darbu, kiek matau visos stengiasi išlaikyti taiką forume 4u.gif O kartais jei ir elgiasi ne taip, kaip norėtumėte, gal būt taip privalo elgtis pagal šio forumo ir/ar moderatorių taisykles, kurias taipogi sukūrė (galbūt) ne jie smile.gif
Atsakyti
Sveiki

Noreciau issiregistruot is Super Mamos.Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2009 09 11, 21:09)
O prieš registruojantis taisykles skaitėt? 1. Visos žinutės atspindi jų autorių nuomonę ir Administracija už jas neatsako. DRAUDŽIAMA 2. Naudoti 'apriori' klaidingą informaciją, šmeižimą, o taip pat nesąžiningai diskutuoti. Pvz.: iškraipyti kito dalyvio išsireiškimus, taisyti/trinti savo komentarus, ketinant nuslėpti/iškreipti jų pirminę prasmę,
O kam atviraut, jei bijai, kad kas nors perskaitys. g.gif

o man labai įdomu jei forume atsiranda dalyvis , kuris be tavo sutikimo rodo mano nuotraukas ir viešai forume įžeidinėja , visiems rodo kokia tu esi , kur mokeis ir t.t.t. ar tai yra toleruojama , aš pvz labai esu prieš , kad apie mane tai sklebtu
Atsakyti
Prasau mane isregistruoti. Dekui. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasutele @ 2009 09 17, 21:14)
forume atsiranda dalyvis, kuris be tavo sutikimo rodo mano nuotraukas ir viešai forume įžeidinėja , visiems rodo kokia tu esi , kur mokeis ir t.t.

Įdėmiai perskaitėt Forumo taisykles?
Jei, jūsų manymu, šios taisyklės buvo pažeistos - kreipkitės į TO subforumo moderatorę arba į administratorę Aurėją.
Atsakyti