Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išsiregistruoti?

"Visų administratorių" yra 1 žmogus. biggrin.gif - Supermama
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auges: 27 rugpjūčio 2009 - 14:43
QUOTE(Auges @ 2009 08 27, 15:42)
"Visų administratorių" yra 1 žmogus.  biggrin.gif - Supermama

o ką gts daro?
supermama kaip supratau jau nebeatostogose g.gif
Atsakyti
...o visgi būtų gerai žinoti realią situaciją apie galimybę išsiregistruoti.
Atsakyti
Prašau mane išregistruoti
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 08 27, 16:06)
o ką gts daro?

gts mano supratimu yra asmuo dirbantis su programine sm puse, ne paties forumo turinio administravimu.

QUOTE(Vitulka @ 2009 08 26, 22:59)
neras senų žinučių, rašytų išregistruotu niku  smile.gif

Laisvai. Per googlą. Gal ir ne taip patogu, bet randama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 05 rugsėjo 2009 - 13:58
Prasau mane isregistruoti, rasiau ir iAZ ir emeilu, bet neisregistruojat 4u.gif
Atsakyti
Gal galit istrinti mano sena nika: egle*. Dabar susikuriau kita, nes to slaptazodzio neprisiminiau. Aciu 4u.gif
Atsakyti
Aš įsivaizduoju, kad moderatoriams aš būsiu tik dar viena niurzga nepatenkinta išsiregistravimo būdu. Bet jūs patys(-čios) gerbiamosios pagalvokit. Jeigu jūs parašytumėte, paatvirautumėte apie kažką ir staiga, artimas žmogus perskaito jūsų abejones, baimes. Gali atsitikti nekokių dalykų. Paprašysiu jūsų, kad atsirastu bent kokia galimybė (gal man pačiai) išsitrinti žinutes, kurių nenoriu demonstruoti, o jei jūs nesutinkat, tada, bijau reikės imtis rimtų veiksmų gal net uždaryti svetainę. Taip, tai įmanoma. Jei negerbiat vartotojų, jie negerbs jūsų.

Geros dienos.

P.S. Ar reikės imtis nemalonumų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VetraXI: 09 rugsėjo 2009 - 19:32
prasau mane isregistruoti.
Atsakyti
prisiregistravau kitu niku, sita galit naikinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VetraXI @ 2009 09 09, 20:23)
Aš įsivaizduoju, kad moderatoriams aš būsiu tik dar viena niurzga nepatenkinta išsiregistravimo būdu. Bet jūs patys(-čios) gerbiamosios pagalvokit. Jeigu jūs parašytumėte, paatvirautumėte apie kažką ir staiga, artimas žmogus perskaito jūsų abejones, baimes. Gali atsitikti nekokių dalykų. Paprašysiu jūsų, kad atsirastu bent kokia galimybė (gal man pačiai) išsitrinti žinutes, kurių nenoriu demonstruoti, o jei jūs nesutinkat, tada, bijau reikės imtis rimtų veiksmų gal net uždaryti svetainę. Taip, tai įmanoma. Jei negerbiat vartotojų, jie negerbs jūsų.

Geros dienos.

P.S.  Ar reikės imtis nemalonumų?

O prieš registruojantis taisykles skaitėt? 1. Visos žinutės atspindi jų autorių nuomonę ir Administracija už jas neatsako. DRAUDŽIAMA 2. Naudoti 'apriori' klaidingą informaciją, šmeižimą, o taip pat nesąžiningai diskutuoti. Pvz.: iškraipyti kito dalyvio išsireiškimus, taisyti/trinti savo komentarus, ketinant nuslėpti/iškreipti jų pirminę prasmę,
O kam atviraut, jei bijai, kad kas nors perskaitys. g.gif
Atsakyti
QUOTE(VetraXI @ 2009 09 09, 20:23)

Geros dienos.

P.S.  Ar reikės imtis nemalonumų?

Galvok ką rašai ir nereikės bijoti mirksiukas.gif O jei nepatinka, gali paieškoti kur labiau patiks ax.gif biggrin.gif

Sėkmės 4u.gif

P.S. Ir tik nereikia čia nieko perpėjinėti doh.gif
Atsakyti