QUOTE(Auges @ 2009 08 27, 15:42)
"Visų administratorių" yra 1 žmogus. - Supermama
o ką gts daro?
supermama kaip supratau jau nebeatostogose
QUOTE(Achilles @ 2009 08 27, 16:06)
o ką gts daro?
gts mano supratimu yra asmuo dirbantis su programine sm puse, ne paties forumo turinio administravimu.
QUOTE(Vitulka @ 2009 08 26, 22:59)
neras senų žinučių, rašytų išregistruotu niku
Laisvai. Per googlą. Gal ir ne taip patogu, bet randama.
Aš įsivaizduoju, kad moderatoriams aš būsiu tik dar viena niurzga nepatenkinta išsiregistravimo būdu. Bet jūs patys(-čios) gerbiamosios pagalvokit. Jeigu jūs parašytumėte, paatvirautumėte apie kažką ir staiga, artimas žmogus perskaito jūsų abejones, baimes. Gali atsitikti nekokių dalykų. Paprašysiu jūsų, kad atsirastu bent kokia galimybė (gal man pačiai) išsitrinti žinutes, kurių nenoriu demonstruoti, o jei jūs nesutinkat, tada, bijau reikės imtis rimtų veiksmų gal net uždaryti svetainę. Taip, tai įmanoma. Jei negerbiat vartotojų, jie negerbs jūsų.
Geros dienos.
P.S. Ar reikės imtis nemalonumų?
Geros dienos.
QUOTE(VetraXI @ 2009 09 09, 20:23)
Aš įsivaizduoju, kad moderatoriams aš būsiu tik dar viena niurzga nepatenkinta išsiregistravimo būdu. Bet jūs patys(-čios) gerbiamosios pagalvokit. Jeigu jūs parašytumėte, paatvirautumėte apie kažką ir staiga, artimas žmogus perskaito jūsų abejones, baimes. Gali atsitikti nekokių dalykų. Paprašysiu jūsų, kad atsirastu bent kokia galimybė (gal man pačiai) išsitrinti žinutes, kurių nenoriu demonstruoti, o jei jūs nesutinkat, tada, bijau reikės imtis rimtų veiksmų gal net uždaryti svetainę. Taip, tai įmanoma. Jei negerbiat vartotojų, jie negerbs jūsų.
Geros dienos.
Geros dienos.
O prieš registruojantis taisykles skaitėt? 1. Visos žinutės atspindi jų autorių nuomonę ir Administracija už jas neatsako. DRAUDŽIAMA 2. Naudoti 'apriori' klaidingą informaciją, šmeižimą, o taip pat nesąžiningai diskutuoti. Pvz.: iškraipyti kito dalyvio išsireiškimus, taisyti/trinti savo komentarus, ketinant nuslėpti/iškreipti jų pirminę prasmę,
O kam atviraut, jei bijai, kad kas nors perskaitys.
QUOTE(VetraXI @ 2009 09 09, 20:23)
Geros dienos.
Geros dienos.
Galvok ką rašai ir nereikės bijoti O jei nepatinka, gali paieškoti kur labiau patiks
Sėkmės
P.S. Ir tik nereikia čia nieko perpėjinėti