Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išsiregistruoti?

QUOTE(Borzika @ 2009 08 26, 15:55)
Ir nieko. Panašu, jog ne visi skaityt moka... Juk vasara - atostogos - etc.
Naujuoju.

Aš negaliu nauju regitruotis, nes TAISYKLĖS DRAUDŽIA turėti du nikus. Ir bet kuriuo atveju aš noriu tuo pačiu niku po to prisiregitruoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 26 rugpjūčio 2009 - 15:01
QUOTE(Ferrari @ 2009 08 26, 15:59)
Aš negaliu nauju regitruotis, nes TAISYKLĖS DRAUDŽIA turėti du nikus.

Jei atidžiau skaitytumėt, būtumėt pastebėjusi, kad Taisyklėse yra tam tikra išlyga:
QUOTE(SuperMama @ 2003 02 22, 07:40)
6. Forume netoleruojamas dvigubų vartotojo vardų (nick'ų) turėjimas (ypač siekiant sudaryti palaikymą savo kitam vartotojui arba norint sukelti ginčą/intrigą), išskyrus tam tikrus atvejus ( pvz., nepatogu savo tikru vardu užduoti klausimą konsultantui ar rašyti "Kertelėje sielai" ir t.t.).

Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2009 08 26, 16:31)
Jei atidžiau skaitytumėt, būtumėt pastebėjusi, kad Taisyklėse yra tam tikra išlyga:

Aš noriu to pačio niko su 0 žinučių. Ir nesuprantu ko tu suki savo smegenis dėl to g.gif atstovauji Supermamą? Tai gal gali jai pagelbėti išregistruojant narius kurie to pageidauja, nes jai pačiai ne kaip sekasi cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 26 rugpjūčio 2009 - 15:36
QUOTE(Ferrari @ 2009 08 26, 16:35)
Aš noriu to pačio niko su 0 žinučių.

Šitai čia - nerealus noras thumbup.gif Griūk negyvas lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2009 08 26, 16:50)
Šitai čia - nerealus noras  thumbup.gif Griūk negyvas  lotuliukas.gif

O kas čia nerealaus, kai išregitruos mane, prisiregistruosiu tuo pačiu niku ir turėsiu 0 žinučiu.
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2009 08 26, 17:46)
O kas čia nerealaus, kai išregitruos mane, prisiregistruosiu tuo pačiu niku ir turėsiu 0 žinučiu.

blink.gif Tai čia dauguma drąskosi dėl tų žinučių ,nori kuo daugiau turėt doh.gif ,o čia priešingai,nenori žinučių doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2009 08 26, 15:50)
Šitai čia - nerealus noras  thumbup.gif Griūk negyvas  lotuliukas.gif

O tu kadanors susimastei kad tarkim negeras zmogus gali perskaityti visa tavo SM gyvenima? Ir kaip sakoma pasinaudotis tuo. Kada as apie tai susimasciau (kai mano kelios drauges netai kad nukentejo, bet vizgi...) tai man irgi kilo tokia mintis. Nes dauguma cia raso ir apie savo pergivenimus ir apie ligas ir apie vaikus.
Panaikinti visas zinutes neimanoma, vienintelis budas, tai butent toks, issiregistruotis ir vel prisiregistruotis.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 08 26, 18:25)
O tu kadanors susimastei kad tarkim negeras zmogus gali perskaityti visa tavo SM gyvenima? Ir kaip sakoma pasinaudotis tuo. Kada as apie tai susimasciau (kai mano kelios drauges netai kad nukentejo, bet vizgi...) tai man irgi kilo tokia mintis. Nes dauguma cia raso ir apie savo pergivenimus ir apie ligas ir apie vaikus.
Panaikinti visas zinutes neimanoma, vienintelis budas, tai butent toks, issiregistruotis ir vel prisiregistruotis.

Tai kad išsiregistravus vis tiek lieka žinutės, o prie jų ir nikas (tik tas nikas kitu šrifru) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 08 26, 22:16)
Tai kad išsiregistravus vis tiek lieka žinutės, o prie jų ir nikas (tik tas nikas kitu šrifru) g.gif

Bet nėra galimybės vienu mygtuko paspaudimu rasti visas tavo parašytas žinutes.
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2009 08 26, 22:20)
Bet nėra galimybės vienu mygtuko paspaudimu rasti visas tavo parašytas žinutes.

Na tas tai jo.. O jeigu tą vartotojo vardą įrašyt į paiešką, turbūt neras? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 08 26, 22:28)
Na tas tai jo..  O jeigu tą vartotojo vardą įrašyt į paiešką, turbūt neras?  smile.gif

neras senų žinučių, rašytų išregistruotu niku smile.gif
Atsakyti
Administratoriams
Sveiki,
nesuprantu, kiek galima rašyti ir prašyti, kad išregistruotumėte mane iš SM forumo, dar kartą prašau išregistruoti mane, nes daugiau nebenoriu tęsti savo diskusijų šiame forume. Visos až užpildytos administratorių jau porą savaičių, į email'us nereaguoja, o administratoriai lyg ir turėtų atlikti savo darbą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kyberpokst: 27 rugpjūčio 2009 - 08:31