QUOTE(braske9 @ 2009 08 19, 23:40)
Prasyciau mane isregistruoti.
Tik vakar užsiregistravot, ir jau atia?
QUOTE(Achilles @ 2009 08 22, 02:33)
Nesilankykit, ir tiek. Vis tiek jus išregistravus jūsų žinutės liks.
Bet nebus taip lengva surasti
QUOTE(Atėjūnė @ 2009 08 25, 10:59)
Prašau ir mane išregistruoti
Prašyk prašyk, niekam čia neįdomu. Čia kaip ir norint nutraukti darbo sutartį, turi pranešti prieš porą savaičių, o gal ir dar anksčiau SM atveju.
Ir jeigu ponia Supermama bus tokia maloni, tai ateis ir išregitruos.
Reikėtų taisyklėse parašyti, kad kai nuspręsite išsiregistruoti, tai teks mėnesį kitą palaukti
Visoms pasipiktinusioms siūlyčiau dar kartelį perskaityt šią žinutę:
Ir dar: išregistravimas iš esmės nieko nekeičia, nes visos nario žinutės vis vien lieka.
Galima tiesiog ištrint Profilio nustatymuose esančią asmeninę info ir daugiau nebesijungti tuo vardu.
QUOTE(Aurėja @ 2009 07 25, 12:44)
Sveiki, per vasarą - atostogų metą - išregistruojama bus ne taip greit kaip anksčiau.
Patarimas: rašykite SuperMamai prašymus ne asmenine žinute, o šioje temoje arba el.paštu forumas@supermama.lt, bet tik iš to el. pašto, su kuriuo registravotės į šį forumą.
SuperMama prisijungs kokį kartą per savaitę ir pasistengs kaskart išpildyti bent dalį prašymų.
Ačiū už Jūsų kantrybę. Sėkmės!
Patarimas: rašykite SuperMamai prašymus ne asmenine žinute, o šioje temoje arba el.paštu forumas@supermama.lt, bet tik iš to el. pašto, su kuriuo registravotės į šį forumą.
SuperMama prisijungs kokį kartą per savaitę ir pasistengs kaskart išpildyti bent dalį prašymų.
Ačiū už Jūsų kantrybę. Sėkmės!
Ir dar: išregistravimas iš esmės nieko nekeičia, nes visos nario žinutės vis vien lieka.
Galima tiesiog ištrint Profilio nustatymuose esančią asmeninę info ir daugiau nebesijungti tuo vardu.
QUOTE(Borzika @ 2009 08 26, 14:40)
Visoms pasipiktinusioms siūlyčiau dar kartelį perskaityt šią žinutę:
Jau antra savaitė baigiasi ir ką
Jeigu aš noriu išsiregitruoti vadinasi noriu, nesuprantu ko čia tamstelė ir kitos tokios pačios einat čia ir aiškinat ar man kažką keičia ar nekeičia tas išregistravimas. Nei tavo patarimų prašiau prisiregitruodama, nei tavo komentarai man reikalingi norint išsiregistruoti
Kadangi SM taisyklės draudžia turėti du nikus, tai negaliu registruotis kitu, kol manęs neišregistruos.
Tai kokiu niku man tada jungtis?
QUOTE(Ferrari @ 2009 08 26, 15:38)
Jau antra savaitė baigiasi ir ką
Ir nieko. Panašu, jog ne visi skaityt moka... Juk vasara - atostogos - etc.
QUOTE(Ferrari @ 2009 08 26, 15:38)
Tai kokiu niku man tada jungtis?
Naujuoju.