Sveikos mamytes Ar zinote, kad 2009m. rugpjucio 12d. 17val. zaidimu aiksteleje prie Baltojo tilto (Vilniuje) vyks Tarptautines jaunimo dienos svente. Jos metu soks street-dance komanda, bei pirma karta Lietuvoje bus organizuojamas "Diabolo" (zongliravimo) turnyras. Renginio metu bus galima linksmai ir aktyviai praleisti laika, suzinoti naudingos informacijos. Susitikim ten
Jo.. su renginuku informacija vaikams - striuka.
Tai viskas del to, kad vaiku renginukai nera labai multimilijoniniai ir reklamai pinigu neturi..
Tai per pazystamus tik ir suzinai zmogus...
Mes tai vaikstome i Operos ir baleto teatra (nuo tada kai suejo 3 metukai), labai smagu. Reciau - kitus teatrus.
Vasara - jau antri metai vyksta vaiku sokio teatro festivaliai Vilniuje. Irgi smagu.
Kiti renginai - koncertai arba jojimo varzybos, kariu dienos Vingio Parke.
Aitvaru ir orobalionu sventes...
Kai norisi, galima atrasti paciu nuostabiausiau laiko praleidimo budu.
Kai vaikai vyresni, galima juos leisti i vasaros dienos centrus, kur veda i visokias ekskursijas, parodas ir kitus renginius. Mes tik is mokytoju ir aukletoju suzinome kas ir kur vyksta idomesnio..
Mano merginai patinka keliauti i avyciu uki, kur mokina suri pasidaryti..
Dar patinka vienoje Vilniaus kavineje ikurtas vaiku klubas. Irgi tik is lankomo vaiku centriuko aukletojos apie tai suzinojo. Pats tokiu dalyku netycia neuztikes neatrastum..
Tai viskas del to, kad vaiku renginukai nera labai multimilijoniniai ir reklamai pinigu neturi..
Tai per pazystamus tik ir suzinai zmogus...
Mes tai vaikstome i Operos ir baleto teatra (nuo tada kai suejo 3 metukai), labai smagu. Reciau - kitus teatrus.
Vasara - jau antri metai vyksta vaiku sokio teatro festivaliai Vilniuje. Irgi smagu.
Kiti renginai - koncertai arba jojimo varzybos, kariu dienos Vingio Parke.
Aitvaru ir orobalionu sventes...
Kai norisi, galima atrasti paciu nuostabiausiau laiko praleidimo budu.
Kai vaikai vyresni, galima juos leisti i vasaros dienos centrus, kur veda i visokias ekskursijas, parodas ir kitus renginius. Mes tik is mokytoju ir aukletoju suzinome kas ir kur vyksta idomesnio..
Mano merginai patinka keliauti i avyciu uki, kur mokina suri pasidaryti..
Dar patinka vienoje Vilniaus kavineje ikurtas vaiku klubas. Irgi tik is lankomo vaiku centriuko aukletojos apie tai suzinojo. Pats tokiu dalyku netycia neuztikes neatrastum..
Sveiki,
mane domina, kokius renginius lankote su savo pradinukais? Leles teatras maniskio 8mecio jau nelabai domina, keistuoliai visi paziureti, o kur dar pasikulturinti kol prades tikti suaugusiuju spektakliai? Veiksmas Vilniuje.
mane domina, kokius renginius lankote su savo pradinukais? Leles teatras maniskio 8mecio jau nelabai domina, keistuoliai visi paziureti, o kur dar pasikulturinti kol prades tikti suaugusiuju spektakliai? Veiksmas Vilniuje.
QUOTE(udu @ 2009 09 14, 16:48)
Sveiki,
Muzikinis teatras- spektakliai vaikams, buvom ''Snieguole ir 7 nykstukai''
QUOTE(udu @ 2009 09 14, 17:48)
Sveiki,
Sveiki,
Domino teatras - spektaklis Briedis Eugenijus - labai fainas, manau, kad tikrai patiks. Ir suaugusiam super .
Si sekmadieni kongresu rumuose geras renginys - priespieciai su strausu
Raganiukes teatras turi daug ir labai neblogu spektaliu ivairiausiu trukmiu
Keistuoliu teatras - interviu su slykstukais - tokio amziaus vaikinui jau turetu patikti
Atviras ratas - jie rodo savo spektalius Mokytoju namuose. Lapkricio menesi bus Seneles pasaka - patikekite, labai verta nueiti, nes 4 jaunuoliai taip superiskai oranzuoja, kad labai patinka ir tevams ir vaikams...
Ciurlionio menu gimnazijos saleje rodo baleta Piteris Penas - mano dar per mazas, bet as jau laukiu kada galesiu nuvesti - girdejau pacius geriausius atsiliepimus...
Dar yra Mazasis Vilniaus teatras - si sekmadieni bus mano batai buvo du, pati nebuvau, bet sake, kad geras.... Lapkriti ar gruodi bus dar kazkas vaikams,dabar tikslaii nepamenu...
Plius atvaziuoja keletas cirku, Tiketoje paziurekite, ten programos surasytos.
Kol kas tiek
Sekmes ir geru ispudziu!!!!
Mano sunui labai patiko spektaklis Aukso Obuolys, Jaunimo teatre.
Dar kiekvienais metais vaziuojam i Litexpo - paroda Vaiku salis
http://www.litexpo.l...576&view=events
foto: http://www.litexpo.l...576&view=photos
Dar kiekvienais metais vaziuojam i Litexpo - paroda Vaiku salis
http://www.litexpo.l...576&view=events
foto: http://www.litexpo.l...576&view=photos
QUOTE(astaxa @ 2009 06 01, 16:01)
Sveikos mamos ir tėveliai.. manoji mergaitė irgi naminukė, taip pat renginių trūkumas.
Vasaros laikui išgimdėm idėją, nuo šio sekmadienio veiksmas vyks Vilniuje.
išsamiau :
Linksmosios popietės vaikams.
Spektakliukai, žaidimai, dainelės- kiekvieną sekmadienį bus programos, kaskart ieškosim naujų niuansų. jei įsivažiuosim bus ir vidurį savaitės renginiai.
jei lis - Įsikursim Milžiniškoje palapinėje.
Ateikit.
P.S. programos skirtos vaikams iki 12 metų, bet manau ir vyresni turės ką veikti.
Vasaros laikui išgimdėm idėją, nuo šio sekmadienio veiksmas vyks Vilniuje.
išsamiau :
Linksmosios popietės vaikams.
Spektakliukai, žaidimai, dainelės- kiekvieną sekmadienį bus programos, kaskart ieškosim naujų niuansų. jei įsivažiuosim bus ir vidurį savaitės renginiai.
jei lis - Įsikursim Milžiniškoje palapinėje.
Ateikit.
P.S. programos skirtos vaikams iki 12 metų, bet manau ir vyresni turės ką veikti.
VIespate, kokiam cia mieste? Nes visoj svetainej nera parasyta
mes megstame leliu teatrus
QUOTE(dobiliukai @ 2009 11 14, 12:27)
VIespate, kokiam cia mieste? Nes visoj svetainej nera parasyta
Vilniuje.. Vasara baigėsi, šiuo metu vieši renginukai nevyksta.
Mum du metukai bus tik uz menesio, bet renginiuose lankomes jau seniai. Aisku, pirmiausia- renginiai, vykstantys lauke- Uzgavenes, Jonines, Europiada (tai buvo isvis kazkas suuuper manajam shokejeliui!!!), Juros sventes dieniniai renginiai (kaip supratot, klaipedieciai esam). Turbut kokiu pusantru budami pirmakart apsilankem Leliu teatre. Pati negalejau patiketi tokiu maziaus elgesiu- tobulas ziurovas! Sedejo tarp vyresniu pusseseres ir pusbrolio, i tevus net neatsigreze per visa spektakli- uztat juokesi, plojo ir visaip kaip kitaip aktyviai reagavo i veiksma scenoje . Dabar jau zvalgausi po Muzikinio teatro repertuara- kuris is vaikisku spektaliu pagal trukme mums "ikandamas" galetu but. Be to, reikia sekt vieshuju miesto renginiu skelbimus- kaip tik berods spalio- gruodzio menesiais Etnocentras organizuoja popietes mamoms su vaikais, miesto biblioteka ka tik startavo su rytmeciais tai paciai auditorijai (visai neseniai paskelbiau atskira tema siame forume apie tai). Vakar buvom Jaunimo centro vaiku teatriuko spektaklyje... Kai domiesi ir ieskai- tik spek suktis
Sekmes ir ikiki susitikimo mazhuju "pasiganymuose"
Papildyta:
Ir dar. Aisku, svarbu nepamirsti, kad vaikas butu ismiegojes, pailsejes, pavalges ir pan. Bo gali buti tikrai ne iki linksmybiu...
Sekmes ir ikiki susitikimo mazhuju "pasiganymuose"
Papildyta:
Ir dar. Aisku, svarbu nepamirsti, kad vaikas butu ismiegojes, pailsejes, pavalges ir pan. Bo gali buti tikrai ne iki linksmybiu...