Įkraunama...
Įkraunama...

Renginiai vaikams: spektakliai, koncertai ir pan.

QUOTE(Nordex @ 2008 07 06, 18:22)
Mano dukryte gana bailiuke: issigasta sales uztemimo, garsesniu balsu, aukstesniu intonaciju ir zmoniu su neiprastais apdarais  doh.gif Viena kart pamate nuotaka: sako bijau sitos tetos  lotuliukas.gif  doh.gif
Bandydami iveikti sia baime, nupirkome ant rankos maunamus personazus pagal pasaka RAUDONKEPURAITE, tai baisiai patiko, vis praso, kad buciau vilkas, mama ar mociute ir t.t. net kai atliekam iprastinius ritualus: valgom, rengiames ir t.t.
Tad laukiu naujo LELIU TEATRO Kaune sezono, kad galeciau nuvest savo dukrele, manau sitie spektakliukai jai bus puiki pradzia.
Gal patartumete, kuris spektakliukas labiausiai tiktu mano bailiukei? mastau.gif

Jei gyvenate Kaune, galima nueiti į koncertukus panašius į dainos teatrą, kur visi ir tėvai ir vaikai tampa dalyviais ir žaidžia kartu su vaikais, jie vyksta nuolat kiekvieną antradienį ir ketvirtadienį 10 val. Seredžiaus 1, Vilijampolėje. Paprasta ir graži aplinka, pristatomi vis nauji muzikos instrumentai, maži ir didesni atlikėjai ir kt. Dėl informacijos galima rašyti educatiolt@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2008 04 10, 19:41)
o šiaip mes kaip Kauniečiai tai važiuojam į Zoologijos sodą, buvom kai mazgiui buvo metukai, ir šią vasarą irgi buvom, vaikui kaskart vis kažkas nauja  hihihi.gif

O zoologijos sode neatsirado kokių renginių? Jau senokai buvom, gal viskas jau pasikeitę, linksmiau atrodo?
Atsakyti
kai buvo maža mano mergytė (prieš kokius du metus) kelis kartus esame nuėję Kaune , senajame treste į vaikų teatriuko spektakliuką (tik nebeatsimenu jo pavadinimo). Labai jai patiko. Ten mažai auditorijai, vaikučiaisėdi ant pagalvėlių ir ant žemės, Spektakliuke dalyvauja tik lėlės, ne taip kaip lėlių teatre schmoll.gif (na aišku yra įžanga ir taip toliau), vaikučiai patys paduoda bilietus... Jai labai ten patiko , net dabar dar jį dažnai prisimena. O ji pas mane tokia nedrasutė...
bet reikalas tas kad man rodos jo jau nebėra verysad.gif Arba neaišku kur persikėlė. Vat jį tai tikrai rekomenduočiau visiems mažučiams ir bailiukams. Tikrai gera pradžia vaikams susipažinti su teatru.
Atsakyti
QUOTE(Atlantida @ 2008 04 09, 14:03)
O dar gera mintis - pameginkite prisiplakti prie darzelio ar mokyklos vaikuciu (sis patarimas gal labiau tiktu vaikiukams, kurie darzelio patys nelanko, o ju mamos nedirba, - juk tokie renginiai paprastai vyksta darbo dienomis pries pietus). Juk tenai labai daznai atvaziuoja teatriukai ar koncertines grupes. O ir tokiu renginiu kaina buna simboline.

Stai mes su maziuku ana savaite buvome grupes "Tonika" koncerte (o vyko jis vyresneles dukros pradines mokyklos saleje), bilietas mums kainavo tik 2,5lt ir sugebejom isbuti visa valanda. Dar baliona sunelis gavo kaip maziausias ziurovas.  4u.gif  4u.gif  4u.gif O ir butu teke iseit - irgi nebutu gaila, kai tokie mazi pinigai.

P.S. Stebiuosi, kad si mintis man neatejo i galva anksciau, butume anksciau predeje kulturintis...  biggrin.gif

o kaip zinot kada kas vyksta jei sedi namie....
gal kur yra tokia forumo tema?
mano maziukas dar visai mazas tik 8men. bet namie but mum sunku, visi zaislai matyti, kitu vaiku nera.
tai ir nzn kur su juo eit.
ryt bandysim eit i mena netiketose erdvese, kazkokia pasaka...
abejoju ar patiks bet vis idomiau...
Atsakyti
QUOTE(ireneri @ 2008 09 20, 23:47)
o kaip zinot kada kas vyksta jei sedi namie....
gal kur yra tokia forumo tema?
mano maziukas dar visai mazas tik 8men. bet namie but mum sunku, visi zaislai matyti, kitu vaiku nera.
tai ir nzn kur su juo eit.
ryt bandysim eit i mena netiketose erdvese, kazkokia pasaka...
abejoju ar patiks bet vis idomiau...

na, jei kalbi apie mano pasiulyma nueit ziuret renginiu i darzeli ar mokykla, tai manau pries rengini darzeliuose ar mokyklose buna iskabinami skelbimai. Arba reikia "draugaut" su mamoms, vedancioms vaikus i tenai, manau mielai pasidalintu visa informacija. Mano dukra pradinuke, tai visa info suzinom is jos (paprasu pinigeliu), tada ir nusprendziam, ar mums dalyvauti...
Atsakyti
Norėčiau visoms mamytėms ir jų vaikeliams pasiūlyti nuvykti į Kretingos vaikučių muzikinį spektaklį ''Grybų karas'',kuris vyks lapkričio 11d. Tauragėje ir lapkričio 21d. Kuršėnuose. mirksiukas.gif
Atsakyti
galit leisti vaikus į skautus 4u.gif
viena iš organizacijų: www.skautai.lt
Atsakyti
Mano patarimas - leiskite vaikus skautauti. Tai yra nuostabus dalykas, nes:

Vaikas turi kuo užsiimti

Vaikas skautų sueigose, stovyklose ir žygiuose mokosi įvairių dalykų (pvz išgyventi gamtoje)

Vaikas ugdomas kitais aspektais (mokosi bendrauti, išreikšti save, kurti)

Vaikas susiranda naujų draugų

Su vaiku užsiiminėja vadovai, tad tėveliai turi daugiau laiko sau

Amžiaus grupių, kaklaraiščių ir patyrimo laipsnių bei specialybių sistemos sudaro galimybę nenustoti tobulėti ir mokytis, siekti vis naujo ir didesnio tikslo.

Net nebežinau ką dar pasakyti, nes pati skautauju jau 11ti metai, ir skautausiu kol būsiu sena ir nebepajudėsiu. Sunku papasakoti tai, kuo gyveni. galiu drąsiai pasakyti, kad daugelį naudingų dalykų, o taip pat ir gražiausią patirtį gavau būtent skautaudama (tai ne tik stovyklos - tai ir žygiais, susibūrimai ne sezono metu, iškylos, įvairūs renginiai (pvz BEatliejaus Taikos Ugnies akcija).

Beje - mūsų tunte jauniausiajam skautukui yra 5 metai, taip kad ir patiems mažiausiems tikrai yra ką veikti smile.gif

Jei domina kokia nors informacija, klauskite - papasakosiu smulkiau.

O šiaip informacijos yra www.skautai.lt

Atsakyti
Vyksta lėliu ir ne tik smile.gif lėliu spektakliai.

Kas vyksta galima pas mokytojas , aukletojas paklausti, jos tuertu zinoti, kur kreiptis del renginiu. As taip manau. g.gif
Atsakyti
Matau, kad daug renginuku vyksta didziuosiuose miestuose, o kaip Alytuje g.gif Gal galite pakonsultuoti mane rolleyes.gif Bandziau internete info ieskoti, bet jokiu renginiu neradau. doh.gif
Busime visa vasara, berniukas labai aktyvus, daug kur einam, noretusi ir per atotogas kazka idomaus veikti smile.gif
Atsakyti
Siaip del miestu-miesteliu, daug info galima rast vietiniuose laikrasciuose ir miesto internetinej svetainej. Mes irgi gyvenam mazam miestely, bet ir cia randam kur nueit, - blogiausiu atveju einam i miesto sventes (Jonines, Kaziuko muges, Eglutes iziebimo svente ir pan.) ir net i suaugusiuju koncertus, vis vaikams ispudis... Siaip vasara renginiu sakyciau pamazeja, teatrai uzsidaro, renginukai daugiausia persikrausto i pajuri... Bet si ta manau imanoma rast ir vasara...
Atsakyti
QUOTE(Atlantida @ 2009 03 09, 20:48)
Siaip del miestu-miesteliu, daug info galima rast vietiniuose laikrasciuose ir miesto internetinej svetainej. Mes irgi gyvenam mazam miestely, bet ir cia randam kur nueit, - blogiausiu atveju einam i miesto sventes (Jonines, Kaziuko muges, Eglutes iziebimo svente ir pan.) ir net i suaugusiuju koncertus, vis vaikams ispudis... Siaip vasara renginiu sakyciau pamazeja, teatrai uzsidaro, renginukai daugiausia persikrausto i pajuri... Bet si ta manau imanoma rast ir vasara...

Dekui uz patarimus 4u.gif Tik noretusi pastoviu renginuku, kad i savaite bent pora kartu nueiti. Kazko skirta butent maziukams. Gal tas kas eina i darzeli, ten visko ismoksta, o ka su tais daryti, kurie su mamomis auga doh.gif
Atsakyti