QUOTE(Nordex @ 2008 07 06, 18:22)
Mano dukryte gana bailiuke: issigasta sales uztemimo, garsesniu balsu, aukstesniu intonaciju ir zmoniu su neiprastais apdarais Viena kart pamate nuotaka: sako bijau sitos tetos
Bandydami iveikti sia baime, nupirkome ant rankos maunamus personazus pagal pasaka RAUDONKEPURAITE, tai baisiai patiko, vis praso, kad buciau vilkas, mama ar mociute ir t.t. net kai atliekam iprastinius ritualus: valgom, rengiames ir t.t.
Tad laukiu naujo LELIU TEATRO Kaune sezono, kad galeciau nuvest savo dukrele, manau sitie spektakliukai jai bus puiki pradzia.
Gal patartumete, kuris spektakliukas labiausiai tiktu mano bailiukei?
Bandydami iveikti sia baime, nupirkome ant rankos maunamus personazus pagal pasaka RAUDONKEPURAITE, tai baisiai patiko, vis praso, kad buciau vilkas, mama ar mociute ir t.t. net kai atliekam iprastinius ritualus: valgom, rengiames ir t.t.
Tad laukiu naujo LELIU TEATRO Kaune sezono, kad galeciau nuvest savo dukrele, manau sitie spektakliukai jai bus puiki pradzia.
Gal patartumete, kuris spektakliukas labiausiai tiktu mano bailiukei?
Jei gyvenate Kaune, galima nueiti į koncertukus panašius į dainos teatrą, kur visi ir tėvai ir vaikai tampa dalyviais ir žaidžia kartu su vaikais, jie vyksta nuolat kiekvieną antradienį ir ketvirtadienį 10 val. Seredžiaus 1, Vilijampolėje. Paprasta ir graži aplinka, pristatomi vis nauji muzikos instrumentai, maži ir didesni atlikėjai ir kt. Dėl informacijos galima rašyti educatiolt@gmail.com