Įkraunama...
Įkraunama...

Renginiai vaikams: spektakliai, koncertai ir pan.

QUOTE(akb @ 2011 03 14, 14:53)
Mes nuo pusantru metuku pradejom lankytis spelktakliuose, dabar jau du su puse ir kai kuriuos jau mate po 4 kartus, nes labai mazai nauju spektakliuku. Labiausiai patinka keistuoliai, tai ten dazniausiai ir einam, o labiausiai nepatinka raganiukes teatras.
Istikruju tai nuo vaiko labai priklauso, vieniems patinka, kitiems ne. Musiskis galetu eit kiekviea sekmadieni, jei kas vestu  biggrin.gif Einam 1-2 kartus per menesi. Turim tokio pat amziaus drauga, tai kiek kartu bande eit, tiek tekdavo iseit net neipusejus.
Dar gal operos ir baleto teatre man pasirode, kad nelabai jam patiko, matyt, tokiam dar per mazas, buvom pries menesi, tai nusprendziau, kad meginsim nueit rudeni.

į operos ir baleto teatrą ir aš, manau, kad geriau šiek tiek didesniems. Visi vaikams skirti spektakliukai verti dėmesio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 13, 23:23)
Kokio amžiaus mažasis? smile.gif

Mūsiškis beveik trijų. Manau šitas spektakliukas tinka 1,5-5 metų mažyliams.
Atsakyti
QUOTE(*MES* @ 2011 03 15, 13:08)
Mūsiškis beveik trijų. Manau šitas spektakliukas tinka 1,5-5 metų mažyliams.

Oo, sakyčiau didelis skirtumas 1,5 ir 5 smile.gif
Čia mano sesei būtų spektaklis, ji 3 metų, turėsiu omeny kada nuvest..
Atsakyti
Mes su 2.3 metų panelyte buvom Kauno muzikiniam "Grybų karą" žiūrėjom. Jai labai patiko. Tik pabaigoje jau salėje didesnis bruzdėjimas buvo, manau, kad vaikai truputį nuvargo. O mums dar kaip tik tuo metu pietų miegas. Bet eiti tikrai verta, jau planuojam į "Mažoji fleita eiti".
Atsakyti
Mes irgi buvom "Grybu kare". Dukrytei visai patiko.
Dar neteko butu Kauno leliu teatre, tai si savaitgali ir ten zadam apsilankyti.
Atsakyti
Kokie būtų atsiliepimai apie Keistuolių „Mamulė Mū“? smile.gif
Ir jei kas matė, kokiam amžiui skirta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 23 kovo 2011 - 09:40
mums labai patiko.Buvome 5erių metukų.Be to, turim visas knygutes.Žinokit, į visokius spektaklius vaikučiai eina įvairaus amžiaus: nuo kūdikystės (su viena dukra buvau ir 7mėnesių), ir iki....paauglystės(lydintys broliai ir sesės)...Smagus.Rekomenduoju.
Atsakyti
QUOTE(vildži @ 2011 03 25, 22:13)
mums labai patiko.Buvome 5erių metukų.Be to, turim visas knygutes.Žinokit, į visokius spektaklius vaikučiai eina įvairaus amžiaus: nuo kūdikystės (su viena dukra buvau ir 7mėnesių), ir iki....paauglystės(lydintys broliai ir sesės)...Smagus.Rekomenduoju.

Na, vistiek manau, kad skiriasi spektakliai ir jų turinys metinukams ir penkiamečiams pvz. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 26, 00:58)
Na, vistiek manau, kad skiriasi spektakliai ir jų turinys metinukams ir penkiamečiams pvz. smile.gif

žinoma, skiriasi, bet nuo 3,5m. tikrai galite eiti iki kokių 8meyų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 23, 10:39)
Kokie būtų atsiliepimai apie Keistuolių „Mamulė Mū“? smile.gif

Buvom ir mes. Niu, kažkaip nežinau...Mano vaikai neliko sužavėti... Turim visas ,,Mamulės MŪ" knygeles, galvoju, spektaklį reikia pamatyti. Deja, kai kalbėjom su vaikučiais apie spektaklį jam pasibaigus, nepasakyčiau, kad pasakodami ,,degė". Šiaip linksmas, daug muzikos, judesio. Gal ir patiks, jei vaikučiui bent jau 3 metai. Jaunesnio nesivesčiau (taip kalbu, nes jau buvau. Ir čia mano nuomonė blush2.gif blush2.gif blush2.gif )

Šį savaitgalį buvom ,,Raganiukėj", žiūrėjom ,,Mergaitė ir lokys" (na, kitaip tariant, mano mažyliai sako ,,Mašenka ir lokys laugh.gif). Šitas jiems patiko, tikrai. Beje, jis nuo 3 metų. Pamokantis, linksma muzika.
Atsakyti
O tas spektaklis Mergaitė ir lokys tikrai eina dvi valandos??? Taip kaip parašyta repertuare trukmės laikas 120 min.? Noriu nuvest savo 3.8 m vaiką tik vat galvoju ar nebus jam per ilgai.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikolle @ 2011 04 27, 15:41)
O tas spektaklis Mergaitė ir lokys tikrai eina dvi valandos??? Taip kaip parašyta repertuare trukmės laikas 120 min.? Noriu nuvest savo 3.8 m  vaiką  tik vat galvoju ar nebus jam per ilgai.... g.gif

Mano dukrytė panašaus amžiaus. Tikrai nenuobodžiavo. mirksiukas.gif
Be to, čia juk su pertrauka. Išeisit pasivaikščiosit.

Na, bent jau mums su vaikučiais neprailgo.
Atsakyti