QUOTE(akb @ 2011 03 14, 14:53)
Mes nuo pusantru metuku pradejom lankytis spelktakliuose, dabar jau du su puse ir kai kuriuos jau mate po 4 kartus, nes labai mazai nauju spektakliuku. Labiausiai patinka keistuoliai, tai ten dazniausiai ir einam, o labiausiai nepatinka raganiukes teatras.
Istikruju tai nuo vaiko labai priklauso, vieniems patinka, kitiems ne. Musiskis galetu eit kiekviea sekmadieni, jei kas vestu Einam 1-2 kartus per menesi. Turim tokio pat amziaus drauga, tai kiek kartu bande eit, tiek tekdavo iseit net neipusejus.
Dar gal operos ir baleto teatre man pasirode, kad nelabai jam patiko, matyt, tokiam dar per mazas, buvom pries menesi, tai nusprendziau, kad meginsim nueit rudeni.
Istikruju tai nuo vaiko labai priklauso, vieniems patinka, kitiems ne. Musiskis galetu eit kiekviea sekmadieni, jei kas vestu Einam 1-2 kartus per menesi. Turim tokio pat amziaus drauga, tai kiek kartu bande eit, tiek tekdavo iseit net neipusejus.
Dar gal operos ir baleto teatre man pasirode, kad nelabai jam patiko, matyt, tokiam dar per mazas, buvom pries menesi, tai nusprendziau, kad meginsim nueit rudeni.
į operos ir baleto teatrą ir aš, manau, kad geriau šiek tiek didesniems. Visi vaikams skirti spektakliukai verti dėmesio