Įkraunama...
Įkraunama...

Renginiai vaikams: spektakliai, koncertai ir pan.

Gal kas buvot Kaune leliu teatre?:
-SNIEGO PASAKA
-ZAISLIUKO ISTORIJA

reik atsiliepimu ar verta eiti su maziukais? ar patiko? kuris idomu geresnis visai mazuliukams?
Atsakyti
QUOTE(TomaKa @ 2010 12 17, 13:16)
Gal kas buvot Kaune leliu teatre?:
-SNIEGO PASAKA
-ZAISLIUKO ISTORIJA

reik atsiliepimu ar verta eiti su maziukais? ar patiko? kuris idomu geresnis visai mazuliukams?

I SNIEGO PASAKA tai tikrai nesiulau nueiti... nes pati buvau praita savaite tai siaip metais nusivyliau spektakliu verysad.gif nzn ka jie tuo spektakliu nori parodyti bet man pasirode ziaurus... g.gif

Gal zinote kur galima butu rasti kokios informacijos kur vaikuciai koncertuoja, soka? 4u.gif
Atsakyti
Mes kita savaite eisim i Kauno muzikini teatra ziureti "Grybu karas ir taika". Skaiciau kazkur forume, kad maziems vaikams tinka ir patinka.

O siaip pora kartu esame buvo Vilniuje Raganiukes teatre, tai ten kol kas visi spektakliukai patiko, kuriuos matem: Skraidantys meskinai, Karlsonas.
Atsakyti
Kazkada seniau tai atsimenu buvo teatras vaikuciams kazkur Dainavos rajone Kaune, gal darzely kazkokiam isikures, tai ten idomiu spektakliuku maziukams budavo, bet dabar turbut jau jo nebera...
Gal kas zino?
Atsakyti
man irgi norisi pramogos su dukryte, kaip as sakau pasikulturint 4u.gif
Atsakyti
Buvo maniske (2.5 metu) Leles teatre, Grybu kare. Labai patiko - ir spektaklis, ir pati pramoga. Vyras sake, kad labai graziai pastatytas spektaklis, graziai vaikiskas, daug veiksmo ir pan.
Atsakyti
QUOTE(TomaKa @ 2011 01 06, 13:13)
Kazkada seniau tai atsimenu buvo teatras vaikuciams kazkur Dainavos rajone Kaune, gal darzely kazkokiam isikures, tai ten idomiu spektakliuku maziukams budavo, bet dabar turbut jau jo nebera...
Gal kas zino?

www.vilkolakis.lt

Rodos ten vyksta dar kazkas.
Atsakyti
O niekas Raganiukės teatre nežiūrėjo „Mažylio ir Karlsono“? smile.gif
Atsakyti
Mes ziurejom "Mazyli ir Karlsona". Musu dukryte is pradziu issigando Karlsono, nes toks didele dede buvo, o siaip patiko.
Dukrytei labiausiai isimine "Skraidantys meskinai" is Raganiukes repertuaro, bet greiciausiai todel, kad tai jos pirmas spektaklis buvo.
Atsakyti
QUOTE(aquilatel @ 2011 01 27, 09:28)
Mes ziurejom "Mazyli ir Karlsona". Musu dukryte is pradziu issigando Karlsono, nes toks didele dede buvo, o siaip patiko.
Dukrytei labiausiai isimine "Skraidantys meskinai" is Raganiukes repertuaro, bet greiciausiai todel, kad tai jos pirmas spektaklis buvo.

O mums „Skraidantys meškinai“ nelabai patiko kaip tik smile.gif
Atsakyti
Na mes irgi ieškome kur galima būtų pasikultūrinti su vaikiuku - kol kas esame patenkinti Vilniaus lėlės teatru. Sūneliui patiko visi matyti spektakliai; Grybų karas ir man pačiai paliko labai gerą įspūdi. Tikrai visiem mažyliam rekomenduoju apsilankyti teatre smile.gif Bandysim dar į Raganiukės teatrą, žiūrėsim, gal ir ten bus smagu smile.gif
Atsakyti
mano berniukui metukai ir 9 menesiai, pries pora menesiu stebejom du spektakliukus apie pusvalandzio trukmes, tai viskas thumbup.gif ana menesi buvom valandos trukmes spektakly 'Bebenciukas ir laume', tai mazdaug 40 minuciu sedejo ramiau, gale jau pradejo muistytis, bet is esmes patiko thumbup.gif
Atsakyti