Įkraunama...
Įkraunama...

Obuolių sultys

Gal kas žinote ar yra spaudyklų kur spaustų slyvas su kauliukais? Ir kaip geriau daryti maišyti obuolių ir slyvų sūltis ar kiekvienas daryti atskirai?
Atsakyti
gal kas jau spaudė? Kokios šiemet kainos? Mane domina "senoviškas" spaudimas - namuos turiu daugybę stiklainių ir man jie tinka ir patinka - nematau reikalo pereit prie plastikinių maišų tongue30x30.png
Atsakyti
QUOTE(melsvaižalia @ 2016 08 20, 13:29)
gal kas jau spaudė? Kokios šiemet kainos? Mane domina "senoviškas" spaudimas - namuos turiu daugybę stiklainių ir man jie tinka ir patinka - nematau reikalo pereit prie plastikinių maišų :P

spaudžiau, kainos kaip pernai- 1 l kaina 0,15 ct į savo tarą ir 2,30 į tatrapakus. Dėžutė 0,30 ct.
Atsakyti
QUOTE(Raselėuogelė @ 2016 09 04, 14:13)
spaudžiau, kainos kaip pernai- 1 l kaina  0,15 ct į savo tarą ir 2,30 į tatrapakus. Dėžutė 0,30 ct.

o spaudžiant įsavo tarą jos būna nepakaitintos? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2016 09 04, 20:56)
o spaudžiant įsavo tarą jos būna nepakaitintos?  :blush:

taip, nepakaitintos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(melsvaižalia @ 2016 08 20, 14:29)
gal kas jau spaudė? Kokios šiemet kainos? Mane domina "senoviškas" spaudimas - namuos turiu daugybę stiklainių ir man jie tinka ir patinka - nematau reikalo pereit prie plastikinių maišų tongue.gif

Bet kiek laiko susitaupo thumbup.gif mes prieš pora metų senoviškai darėm.. tai vargo trim žmonėm visą vakarą.. kaitint..ruošt stiklainius..pilstyt.. užsukt cool.gif o čia.. nuvažiavai.. palaukei 15-20min., parvažiavai - susikorvei į rūsį ir eini kavos gert wub.gif gėris thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2016 09 22, 09:29)
Bet kiek laiko susitaupo thumbup.gif  mes prieš pora metų senoviškai darėm.. tai vargo trim žmonėm visą vakarą.. kaitint..ruošt stiklainius..pilstyt.. užsukt cool.gif  o čia.. nuvažiavai.. palaukei 15-20min., parvažiavai - susikorvei į rūsį ir eini kavos gert wub.gif  gėris thumbup.gif

As ir uz senoviska buda.Ir pinigeliu kiek susitaupo ir daug sveikiau,negul tas plastikas.
Atsakyti
QUOTE(maltakava @ 2016 09 23, 07:48)
As ir uz senoviska buda.Ir pinigeliu kiek susitaupo ir daug sveikiau,negul tas plastikas.

Čia jau kiekviena pagal save 4u.gif kai kam ir laikas yra pinigai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2016 09 23, 09:41)
Čia jau kiekviena pagal save 4u.gif  kai kam ir laikas yra pinigai  mirksiukas.gif

Del laiko,tai as viska suprantu😊.Bet man tai ikaites plastikas baugina...gi plastikas ir siaip nera sveika,o cia kai i ji dar supilamos karstos sultys g.gif
Atsakyti
QUOTE(maltakava @ 2016 09 23, 22:44)
Del  laiko,tai as viska suprantu😊.Bet man tai ikaites plastikas baugina...gi plastikas ir siaip nera sveika,o cia kai i ji dar supilamos karstos sultys g.gif

Pernai pastovėjo kol nusėdo drumzlės, pylėm į užspaudžiamus maišus ir į šaldiklį. Puiku. Kitaip jau nenoriu. Turim šviežiai spaustas sultis. Skonis tas išlieka, kaip tik iš spaudyklos. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lolanta @ 2016 08 15, 10:50)
Gal kas žinote ar yra spaudyklų kur spaustų slyvas su kauliukais? Ir kaip geriau daryti maišyti obuolių  ir slyvų sūltis  ar kiekvienas daryti atskirai?

Man irgi būtų aktualu, ypač Marijampolėje ar kažkur netoliese. Kiekvienais metais parsivežam iš anytos labai daug slyvų ir nelabai ką su jom padarau... būtų super išsispausti sulcių keliasdešimt litrų. smile.gif
Atsakyti

noriu pasiūlyti idėją: dabar sulčių spaudimo kaip ir metas, tai išspaudus sultis būna daug putų; man jas pagailo išmesti, tai aš 2-4 cm sluoksniu išklojau lėkštę ir į kamerą; galėjau ir su šaukštu bokšteliu padaryt, bet žaidimo ir vietos užima; Man labai patiko gautas ale "orinis" šerbetas 4u.gif
Atsakyti