QUOTE(melsvaižalia @ 2016 08 20, 13:29)
gal kas jau spaudė? Kokios šiemet kainos? Mane domina "senoviškas" spaudimas - namuos turiu daugybę stiklainių ir man jie tinka ir patinka - nematau reikalo pereit prie plastikinių maišų
spaudžiau, kainos kaip pernai- 1 l kaina 0,15 ct į savo tarą ir 2,30 į tatrapakus. Dėžutė 0,30 ct.
QUOTE(Raselėuogelė @ 2016 09 04, 14:13)
spaudžiau, kainos kaip pernai- 1 l kaina 0,15 ct į savo tarą ir 2,30 į tatrapakus. Dėžutė 0,30 ct.
o spaudžiant įsavo tarą jos būna nepakaitintos?
QUOTE(zz_aiza @ 2016 09 04, 20:56)
o spaudžiant įsavo tarą jos būna nepakaitintos? :blush:
taip, nepakaitintos
QUOTE(melsvaižalia @ 2016 08 20, 14:29)
gal kas jau spaudė? Kokios šiemet kainos? Mane domina "senoviškas" spaudimas - namuos turiu daugybę stiklainių ir man jie tinka ir patinka - nematau reikalo pereit prie plastikinių maišų
Bet kiek laiko susitaupo mes prieš pora metų senoviškai darėm.. tai vargo trim žmonėm visą vakarą.. kaitint..ruošt stiklainius..pilstyt.. užsukt o čia.. nuvažiavai.. palaukei 15-20min., parvažiavai - susikorvei į rūsį ir eini kavos gert gėris
QUOTE(saulyteee @ 2016 09 22, 09:29)
Bet kiek laiko susitaupo mes prieš pora metų senoviškai darėm.. tai vargo trim žmonėm visą vakarą.. kaitint..ruošt stiklainius..pilstyt.. užsukt o čia.. nuvažiavai.. palaukei 15-20min., parvažiavai - susikorvei į rūsį ir eini kavos gert gėris
As ir uz senoviska buda.Ir pinigeliu kiek susitaupo ir daug sveikiau,negul tas plastikas.
QUOTE(maltakava @ 2016 09 23, 07:48)
As ir uz senoviska buda.Ir pinigeliu kiek susitaupo ir daug sveikiau,negul tas plastikas.
Čia jau kiekviena pagal save kai kam ir laikas yra pinigai
QUOTE(saulyteee @ 2016 09 23, 09:41)
Čia jau kiekviena pagal save kai kam ir laikas yra pinigai
Del laiko,tai as viska suprantu😊.Bet man tai ikaites plastikas baugina...gi plastikas ir siaip nera sveika,o cia kai i ji dar supilamos karstos sultys
QUOTE(maltakava @ 2016 09 23, 22:44)
Del laiko,tai as viska suprantu😊.Bet man tai ikaites plastikas baugina...gi plastikas ir siaip nera sveika,o cia kai i ji dar supilamos karstos sultys
Pernai pastovėjo kol nusėdo drumzlės, pylėm į užspaudžiamus maišus ir į šaldiklį. Puiku. Kitaip jau nenoriu. Turim šviežiai spaustas sultis. Skonis tas išlieka, kaip tik iš spaudyklos.
QUOTE(lolanta @ 2016 08 15, 10:50)
Gal kas žinote ar yra spaudyklų kur spaustų slyvas su kauliukais? Ir kaip geriau daryti maišyti obuolių ir slyvų sūltis ar kiekvienas daryti atskirai?
Man irgi būtų aktualu, ypač Marijampolėje ar kažkur netoliese. Kiekvienais metais parsivežam iš anytos labai daug slyvų ir nelabai ką su jom padarau... būtų super išsispausti sulcių keliasdešimt litrų.