Sveikos, nors čia ne skelbimų tema, bet gal kam iš jūsų reikia 2l stiklinių butelių su užspaudžiamais kamščiais? turiu nemažai tuščių butelių, manau sultis supilstyti būtų geri indai turiu apie 40 vnt. buteliai nuo šito gėrimo
Ir mes nededavom pradzioj, bet obuoliu sultys ir likdavo nenaudojamos, nes jos rugscios budavo.
Ka padarsi, vaikai megsta saldziai gerti, tad ka ten gers coca cola, tai kur kas sveikiau bus pasaldintos obuoliu sultys
Aš šiemet išspaudžiau sultis paprastai ir supilsčiau į stiklainius , bet net maximoje mačiau pardavinėja ūkininku sultis supilstytas į tas dėžutes kur iškart pasterizuoja. įdomu ar kas išsiaiškino, koks ten plastikas ar jis nekenksmingas ? Nes kitais metais jai bus obuoliu turbut ir aš susigundysiu pilstyti iš kart į dėžutes.
Aš šiemet išspaudžiau sultis paprastai ir supilsčiau į stiklainius , bet net maximoje mačiau pardavinėja ūkininku sultis supilstytas į tas dėžutes kur iškart pasterizuoja. įdomu ar kas išsiaiškino, koks ten plastikas ar jis nekenksmingas ? Nes kitais metais jai bus obuoliu turbut ir aš susigundysiu pilstyti iš kart į dėžutes.