QUOTE(Natalja200710 @ 2011 09 06, 15:21)
Natalja200710, 06 Rgs 2011 - 15:21, para�ė:
Natalja200710, 06 Rgs 2011 - 15:21, para�ė:
Jei ne ilgesniam saugojimui, labai tinka.
Į obuolių sultis nieko papildomai neįdedu ir net nevirinu, o tik iki virimo kaitinu, ir užsuku steriliuose stiklainiuose, laikosi kambario temperatūroje ilgai (iki metų suvartojame). Obuolių-kriaušių sulčių tokiu metodu be jokių papildų (vandens, cukraus, citrinų rūgšties) gaminti ir saugoti kambaryje nerizikuoju.
Jei ne ilgesniam saugojimui, labai tinka.
Į obuolių sultis nieko papildomai neįdedu ir net nevirinu, o tik iki virimo kaitinu, ir užsuku steriliuose stiklainiuose, laikosi kambario temperatūroje ilgai (iki metų suvartojame). Obuolių-kriaušių sulčių tokiu metodu be jokių papildų (vandens, cukraus, citrinų rūgšties) gaminti ir saugoti kambaryje nerizikuoju.
gali drąsiai į obuolius dėti kriaušes, visada laikosi, tik sultys saldesnės

Jau dabar pasidariau sūneliui daugiau 9 buteliukus nuo sulčių 0,5 l, tik vandens nebepyliau. Mano anyta maišo su įv. uogom ir vaisiais, visada laikosi. Ir skoniai geri. Net su borokėliais daro
QUOTE(JOLKA999 @ 2011 09 06, 15:24)
JOLKA999, 06 Rgs 2011 - 15:24, para�ė:
JOLKA999, 06 Rgs 2011 - 15:24, para�ė:
sveikutes,mes dazniausiai obuoliu sultis spaudziam su morkais ir apelsinais...sultys nerealios
2 maisai uobuoliu,apie 10 kg morku ir kokie 5 apelsinu...sultis kaitinu iki uzvirimo ir i stiklainius,laikos i puikiai,jau kelinti metai taip darom 
sveikutes,mes dazniausiai obuoliu sultis spaudziam su morkais ir apelsinais...sultys nerealios

2 maisai uobuoliu,apie 10 kg morku ir kokie 5 apelsinu...sultis kaitinu iki uzvirimo ir i stiklainius,laikos i puikiai,jau kelinti metai taip darom
oi kaip gerai, reikia ir man taip pabandyti. Viską iš karto spaudžiate, ar atskirai ir tada maišot? Ir dėl tų apelsinų, čia vienetai ar kg?

A, ir kokia išeiga gaunasi?
Laisvalaikis Aš niekada nebuvau ideali, pradedant išvaizda ir pabaigiant charakteriu. Tačiau aš visada buvau savimi.