Įkraunama...
Įkraunama...

"Varpelio" mokykla

QUOTE(GARBANĖ @ 2007 07 27, 09:27)
nežinau tiksliai kiek, bet manau, kad bent pusė vaikų į mokyklą tikrai ne pagal gyvenamąją vietą eina  ax.gif  Sprendžiu pagal mašinų, atvežančių vaikus į mokyklą, skaičių  mirksiukas.gif

Vargu ar galima pagal tai spręsti.
Nuo mūsų namų iki darželio - 5 min. kelio. Bet kas rytą dukrą veždavom. nes veždavom į daržą pakeliui į savo darbus, taigi...

Dabar gyvensim irgi visai netoli mokyklos, bet, ko gero, vyras rytais pats važiuodamas į darbą ją nuveš. Juk neisi specialiai į mokyklą pėstute, kad po to grįžtum į savo kiemą, pasiimtum mašiną ir tik tada važiuotum kur tau reikia... veikiausiai dauguma dirbančių tėvų elgiasi taip pat...
Atsakyti
Darželis - kitas dalykas, į jį vaiką priduoda tėvai, o į mokyklą vaikas eina pats.

Mano vaikas gyvena 15 minučių kelio iki mokyklos, bet nuo pirmos klasės pats nueidavo. Koks jau čia pirmokas, jeigu pats vienas nesugeba nueit iki mokyklos ir atgal laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 28 liepos 2007 - 20:21
QUOTE(Noa @ 2007 07 28, 18:14)
Darželis - kitas dalykas, į jį vaiką priduoda tėvai, o į mokyklą vaikas eina pats.

Mano vaikas gyvena 15 minučių kelio iki mokyklos, bet nuo pirmos klasės pats nueidavo. Koks jau čia pirmokas, jeigu pats vienas nesugeba nueit iki mokyklos ir atgal laugh.gif

Nori pasakyt, ne trupucio nevedziojai i mokykla pirmoko? net savaite pirmaja? Nes pas mane tai net 5 turbut minuciu nebus, ir jis pats puikiai nueitu ir pareitu (jau nuo 5 metu nueina ir i parduotuve ir i vaistine), bet del bendros tvarkos reiks pradzioj pavesti kelias dienas...
Atsakyti
Žiūrėsiu, kaip bus situacija. Bet kadangi prietš pat rugsėjo pirmąją persikeliam į namus netoli mokyklos, jai tai bus visiškai naujas rajonas, nepažįstamos gatvelės - tai dėl visa ko pradžioje tikrai vedžiosim (ar vežiosim) ir pasiiminėsim.

Jei mokykla būtų taip pat netoli namų čia, kur dabar gyvenam - tikrai pavedžiočiau tik keletą dienų. Bet ten su geografija dar man pačiai reikės susipažinti, vaikui - taip pat.
Atsakyti
Salsa, na gal ir klaidingai susidariau tokią nuomonę...gal kad mūsų klasėje tai tikrai beveik pusė mokinių ne iš to rajono ax.gif Kas iš Kalniečių ar Eigulių vežioja, kas iš "Saulėtekio" rajono, į paralelinę klasę vieni pažįstami iš Vilijampolės vežioja, o ir mes patys šiais metais net iš Romainių vežiosime blush2.gif

Tiesa, šiandien buvau užsukusi į mokyklą, tai ji šiek tiek pagražinta, išorė apipaišyta thumbup.gif O ir žiaurus kelias doh.gif pagaliau suremontuotas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(minte @ 2007 07 28, 21:56)
Nori pasakyt, ne trupucio nevedziojai i mokykla pirmoko? net savaite pirmaja? Nes pas mane tai net 5 turbut minuciu nebus, ir jis pats puikiai nueitu ir pareitu (jau nuo 5 metu nueina ir i parduotuve ir i vaistine), bet del bendros tvarkos reiks pradzioj pavesti kelias dienas...

Nea schmoll.gif Tik rugsėjo pirmąją, aišku, kartu nuėjau biggrin.gif

Bet užtai rugpjūtį iš pradžių - treniravomes kaip žmonės, kelis kartus ėjom, su paaiškinimais saugaus eismo tema (mums 3 rimtas gatves reikia pereit, viena iš jų - Taikos pr.). Va čia sustojam, va čia pažiūrim, ar praleidžia, einam tik kai sustoja, einam greitai, bet jokiu būdu nebėgam, bla bla bla. Pirma aš nuvesdavau, paskui jis pats ėjo, o aš su vežimėliu (mažius buvo 3 mėnesių) ėjau 100 metrų atsilikus ir ticharinau biggrin.gif). Aišku, veiksmas vyko vidury dienos, o nebūčiau vaiko priežiūros atostogose buvus - gal šeštadieniais sekmadieniais ėjus būčiau... smile.gif

O jau rugsėjį ėjo pats kaip didelis nail.gif:

Papildyta:
QUOTE(GARBANĖ @ 2007 07 30, 16:22)
O ir žiaurus kelias  doh.gif  pagaliau suremontuotas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Ir ant jo kelio ženklas - "motorinių priemonių eismas draudžiamas" bigsmile.gif

Bet vis tiek visi važiuoja...
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2007 07 30, 15:50)

Papildyta:

Manau, kad jis ten tikria ne vietoj pastatytas blush2.gif Ar bent jau ne toks turetų būti blush2.gif Manau, kad ten teisingesnis būtų "akligatvio" ženklas, kad nevažiuotų šiaip, kam nereikia ax.gif
Esu ne kartą važiavusi matant policininkams..ir nieko blush2.gif Jeigų būtų didelis nusikaltimas, būtų pasiviję ir nubaudę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2007 07 30, 13:50)
Nea schmoll.gif  Tik rugsėjo pirmąją, aišku, kartu nuėjau biggrin.gif 

Bet užtai rugpjūtį iš pradžių - treniravomes kaip žmonės, kelis kartus ėjom, su paaiškinimais saugaus eismo tema (mums 3 rimtas gatves reikia pereit, viena iš jų - Taikos pr.). Va čia sustojam, va čia pažiūrim, ar praleidžia, einam tik kai sustoja, einam greitai, bet jokiu būdu nebėgam, bla bla bla. Pirma aš nuvesdavau, paskui jis pats ėjo, o aš su vežimėliu (mažius buvo 3 mėnesių) ėjau 100 metrų atsilikus ir ticharinau biggrin.gif). Aišku, veiksmas vyko vidury dienos, o nebūčiau vaiko priežiūros atostogose buvus - gal šeštadieniais sekmadieniais ėjus būčiau... smile.gif

O jau rugsėjį ėjo pats kaip didelis nail.gif:

Papildyta:

kiek mano "trumpa" atmintis "nesa", sitas zenklas negalioja ten dirbantiems, gyvenantiems ir aptarnaujanciam transportui... Nu tai va, tevelius priskirciau aptarnaujanciam... biggrin.gif

Mano leliui bus apie 5 men.... Ir mums JOKIU gatviu pereit nereikia, palei A.Baranausko, ir per pacia vakaru gatvele eiti... Nes taikos pr. eismas, tai kazkas baisaus, ypac pirmokui....
doh.gif
Atsakyti
Alio berniuku pirmoku mamos.. Man toks klausimas pasistojo, o ka po liemene rengtiasi vaikai? Marskinius, ar golfuka koki?

Pasipiktinau sian siuvykla.... schmoll.gif Per du menesius nesukirpo uniformos, nors patys tokia data paskyre. Tpfu, schmoll.gif
Atsakyti
Na, aš ne berniuko mama blush2.gif , bet paprastai berniukai ir mergaitės su marškinukais būna švenčių proga, o paprastom dienom su trikotažinėmis bliuskutėmis arba golfais, nes taip patogiau ir mažiau glamžosi blush2.gif Nors kaip ir suaugusieji, rengiasi pagal nuotaiką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(minte @ 2007 08 09, 21:10)
Alio berniuku pirmoku mamos.. Man toks klausimas pasistojo, o ka po liemene rengtiasi vaikai? Marskinius, ar golfuka koki?

Tai ta liemenė net nebūtinai. Golfuką ar bliuzoniuką kokį, ant jo švarkutį, ir tiek žinių smile.gif Marškinukai gražu, bet per fizinį juos ten segiotis reikia - pirmokėliams dar bėda, laikas gaištasi smile.gif
Mes rengdavomės baltą, pilką, melsvą golfą, bet būdavo ir su raudonais golfais eina ir niekas nieko smile.gif By tik švarkas uniforminis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2007 09 04, 06:44)
Tai ta liemenė net nebūtinai. Golfuką ar bliuzoniuką kokį, ant jo švarkutį, ir tiek žinių smile.gif Marškinukai gražu, bet per fizinį juos ten segiotis reikia - pirmokėliams dar bėda, laikas gaištasi smile.gif
Mes rengdavomės baltą, pilką, melsvą golfą, bet būdavo ir su raudonais golfais eina ir niekas nieko smile.gif By tik švarkas uniforminis smile.gif

nu jo... segioju as, kol fizinio nera. Bet paskui golfa desiu, kad nevargtu...
vakar parejo marskiniu i kelnes nesusikises... smile.gif sakau, i tualeta ejai? sako, is kur zinai? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti