QUOTE(Undzinka @ 2014 09 03, 20:47)
Na niekas neapsaugotas nuo netiketu atsitikimu. As buvau pas Kubickaja, dare man biopsija ir viskas buvo gerai. O atsakymas ten gi buna labai greitai, po keliu dienu.
Zinoma, daugiau nuomoiu yra gerai.
Ostapenko:) Skyriaus vedejas, malonus, besisypsantis. Tausojantis krutis. KAi operavausi, palatos kainyne jis operavo. Kiek zinau, ji patenkinta. MAne Mudenas operavo. Puikus chirurgas, bet nelabai kalbantis, kiekviena zodi tenka traukti:) Bet gi svarbu, kad gerai operuoja.
Tai zinoma,kad nieks neapsaugotas.Kiekvienam pasitaiko.Del rezultatu,biopsija dare pirmadieni,liepe paskambinti ketvirtadieti,ta diena atsakymu nebuvo,teko laukti iki pirmadienio,o pirmadieni atsakymai yra bet jie netikslus.Mes is proto visi ejome per ta laika.Ir dar iki siol diagnozes ner,nors,kad teks operuotis daktare iskart pasake.
Guzas atsirado mazdaug pries menesi,staigiai.Nei skausmo nei tempimo,krutine padidejo.Po poros savaiciu at odos(kruties)atsirado raudona deme.Seimos daktare,itare mastita.Bet dabar visi galvojame,kad bus onkologija nors garsiai nieks neprasitareme,baisu.Skambinu tetai,o ka sakyt net nezinau,kaip.paguosti.
O Ostapenko,cia ne tas kur Dviratuka dainuoja?