Laba diena,
jau žinau stulpelinės biopsijos rezultatus - sklerozuojanti adenozė. Skambinant dėl rezultatų maniau, kad telefonas iš rankų iškris - taip visa drebėjau iš nervų ir baimės.
Nors ir priskiriama prie gėrybinių darinių, bet kelis kartus padidina vėžio riziką. Ir iš principo kiek skaičiau įvairių straipsnių - yra labai nedidelis skirtumas tarp karcinomos ir adenozės . Be to būna kompleksinės fibroadenomos, kurių sudėtinė dalis yra būtent sklerozuojanti adenozė. Daug info, "baimės akys didelės".
Gydytoja iki rugpjūčio 1 d. atostogauja - tik tuomet sužinosu, kokia tolimesnė veiksmų eiga.
Gal kam nors yra tekę susidurti su tokia diagnozė ? Kokių veiksmų buvo imtasi ?
QUOTE(augustinuke @ 2014 07 17, 19:07)
mane jau vakar išoperavo,šiandien jau namie,viskas praėjo gerai,tikiuosi, greitai pasveiksiu
Gero sveikimo. Po kiek laiko žinosite histologinio tyrimo atsakymą ?
QUOTE(Gedvvita @ 2014 07 21, 08:37)
pas onkologą eisiu rugpjūčio pradžioje, bet jau tos mintys tai žudo... kaip jūs sutvarkėt su nervais, nes aš praskydau
Žinia apie darinuką krūtyje visiškai sujaukė mintis ir gyvenimą. Visada maniau, kad esu stipri, bet išgirdus žinią - suskydau kaip reikiant. Užsimiršti ir laukti galutinų rezultatų padeda aktyvi veikla, darbas, dulkių valymas, filmų žiūrėjimas, skaitymas. Esu skaičiusi, kad kitos moterys geria raminamuosius.